Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 08, 10:23)
Carpe Diem kad vaizdo tų mano durų nėr smile.gif o ir nufotkint neina normaliai smile.gif durys ne tokios ryškios realiai ir kiek tamsesnės.. spalva labai esu patenkinta.

Labai gražios, spalva super thumbup.gif aš irgi už baltą apvadą, tik nežinau dėl praktiškumo jo, ar nebus nuolat purvina apačia g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 08, 10:29)
Carpe diem, kur rodei langines, jos juk nesisukioja, tai as tokiu nenoreciau, kazkaip norisi, kad su pagaliuku, dar jos sukiotusi.

Deja, kad dar tokias su pasukamom lentutėm rasti, aš viso nebesitikiu. Dar gal kokį baldininką klabinsiu, bet kad sukiotųsi, nemanau, kad baldininkai gamintų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 08, 10:47)
As uz balta apvada, del langeliu, suprantu, apie ka kalbat, bet nieko ir taip grazu. O del stuksenimo nerealiai nuliudinot, nes as galvojau prisiklijuosiu kur sone.

tie visi stuksenimai yra su tokiu ilgu varžtu kuris kišasi į duris ir prisisuka iš kitos pusės... ir sunkųs tie žalvariniai .. tai priklijavus kaži kiek laikytų g.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 08, 10:54)
Labai gražios, spalva super  thumbup.gif aš irgi už baltą apvadą, tik nežinau dėl praktiškumo jo, ar nebus nuolat purvina apačia  g.gif

galvoju dėt tik iš viršaus ir šonų, o apačioje kaip ir nereik manau g.gif .. ten gražiai plytelės prisives laiptų.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 08, 10:47)
Kur gauti pasto dezuciu kaip amerikej, ant vistos kojeles, su nameliu??? Galvojau musu meistreliai gamina tokius namelius, bet nerandu.

Aš čia esu nužiūrėjus, pristatymas sakė apie 20 lt, dėl kainų reik skambint, mane dominusios tos su arkliu ir karūns ant stogo - 250.
http://www.ginoris.l...i/pasto-dezutes
Reiktų jai kažkokį pastatymą įbetonuot.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 08, 10:54)
Deja, kad dar tokias su pasukamom lentutėm rasti, aš viso nebesitikiu. Dar gal kokį baldininką klabinsiu, bet kad sukiotųsi, nemanau, kad baldininkai gamintų sad.gif

kilo mintis ir nesusilaikiau: tai jeigu uzsakyti tu langiniu apvadus o i vidu sudeti medinem lamelem zaliuzes? Tik tiek, kad sonu tai jau neis pritvirtint, kadangi kaip kitaip tos lameles sukinesis.
apie langines va dar kazkoki is serijos "pasidaryk pats"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muxius: 08 spalio 2014 - 10:25
[quote=Carpe diem,2014 10 08, 10:29]
Aš irgi reikalaučiau perdaryti.

Ir man buvo kažkokios problemos ją montuojant, ar tik ne tos pačios, kad varžtai per trumpi, nes meistras kažką kūrybiškai sprendė tuo klausimu biggrin.gif

Jo butent varztai trumpi kur prisisuka sifonai smile.gif o kur jus pirkot ta kriaukle ? mes is lenku ,butumem lt pirke eiciau reikalaut is ju ,bet dabar juk nevarysi i lenkija del ju,o kaip issprende jusu meistrai ta reikala? blush2.gif
Atsakyti
Kas cia per uzuolaidu tipas? Romanetes, roletai? Jeigu noresiu nuleisti, tai visada turesiu raisioti tas juosteles?uzuolaidos
Papildyta:
user posted image
Man tokios reikia 4u.gif
Del kriaukles buvo problema, bet musu nabagas meistras sumaise kriaukliu "kazka", o sake cia varztai per trumpi, pasirodo kazka sumaise, nes as turiu virtuveje dvi kriaukles, viena lovi, kita mazesne, mum laset buvo pradeje, dabar liuks.
Atsakyti
Sugalvojau, kad man reik rozetės miegamajam.
Sakykit, gal kas domėjotės, ar šitos yra gipso, ar poliuretano? g.gif gipsinės ko gero būtų per sunkios ant gipskartonio lubų.... Įdomu, ar jas būtina dažyt, ar baltom pirštinaitėm priklijavus ir taip gerai bus? biggrin.gif
http://www.classicli...?...ory&path=40
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 08 spalio 2014 - 11:05
QUOTE(femme @ 2014 10 08, 12:03)
Sakykit, gal kas domėjotės, ar šitos yra gipso, ar poliuretano?  g.gif  gipsinės ko gero būtų per sunkios ant gipskartonio lubų.... Įdomu, ar jas būtina dažyt, ar baltom pirštinaitėm priklijavus ir taip gerai bus? biggrin.gif

man ka tik priklijavo cm 7027 (buvau seniai pirkus senukuose - is poliuretano, mokejau kazkaip labai pigiai , vos ne 25 lt).
Meistras kazkaip mandriai priklijavo su visu celofanu , paskui su peiliuku prapjove ir nueme, taigi niekas neiisitepe, bet lubos nera tobulai lygios (plokste) , tai teks spakliuot ir aisku perdazyt, bet ir siaip atspalvis skiriasi.
Labai svorio liustrai pridejo.
Atsakyti
QUOTE(Muxius @ 2014 10 08, 11:22)
kilo mintis ir nesusilaikiau: tai jeigu uzsakyti tu langiniu apvadus o i vidu sudeti medinem lamelem zaliuzes? Tik tiek, kad sonu tai jau neis pritvirtint, kadangi kaip kitaip tos lameles sukinesis.
apie langines va dar kazkoki is serijos "pasidaryk pats"

Bet tada žaliuzių mechanizmas bus viršuje ir tikrai keistokai atrodys g.gif
Va tas kur pasidaryk pats būtų pats tas, jei rasčiau, kas padarytų. Ieškau dar.
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 08, 11:22)
Jo butent varztai trumpi kur prisisuka sifonai  smile.gif o kur jus pirkot ta kriaukle ? mes is lenku ,butumem lt pirke eiciau reikalaut is ju ,bet dabar juk nevarysi i lenkija del ju,o kaip issprende jusu meistrai ta reikala?  blush2.gif

Pirkom Lietuvoj, kažkaip problemos nebuvo, kad jų nebūtų.
O išsprendė net tiksliai nežinau, kaip, lyg važiavo į Senukus, nesigilinau, bet pasakė, kad nesigilintumėm ir mes, reikiamą varžtą suveikė ir nieko nekainavo biggrin.gif
Papildyta:
Sakykit, gal kas domėjotės, ar šitos yra gipso, ar poliuretano?  g.gif  gipsinės ko gero būtų per sunkios ant gipskartonio lubų.... Įdomu, ar jas būtina dažyt, ar baltom pirštinaitėm priklijavus ir taip gerai bus? biggrin.gif

Žinau, kad yra medinių Gritijoj, pirkau, bet ne tokią didelę, ir nudažė meistras baltai.
Dėl šių nieko nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 10 08, 13:01)
Meistras kazkaip mandriai priklijavo su visu celofanu , paskui su peiliuku prapjove ir nueme, taigi niekas neiisitepe, bet lubos nera tobulai lygios (plokste) , tai teks spakliuot ir aisku perdazyt, bet ir siaip atspalvis skiriasi.
Labai svorio liustrai pridejo.

aha, mane labiausiai atspalvis ir neramina g.gif lubos gipskartonio, tai kaip ir lygios turėtų būti...
o nenudažyta detalė neturi plastiko vaizdo? g.gif

įdomu yra kažkokios taisyklės, ar dekoras turėtų atitikti, būti siauresnis/platesnis nei liustros skersmuo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 08 spalio 2014 - 12:40
[quote=Carpe diem,2014 10 08, 14:17]

Pirkom Lietuvoj, kažkaip problemos nebuvo, kad jų nebūtų.
O išsprendė net tiksliai nežinau, kaip, lyg važiavo į Senukus, nesigilinau, bet pasakė, kad nesigilintumėm ir mes, reikiamą varžtą suveikė ir nieko nekainavo biggrin.gif
Papildyta:

Saunuolis tas jusu meistras thumbup.gif
Atsakyti

cia poliuretano, jas butina dazyti, rekomenduoja du ar net tris kartus, nes kitaip jos trauks dulkes...bet is tikro ir graziau atrodo dazytos
Atsakyti