Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 08, 01:23)

Ar jūs pačios kuriate savo namų stilių ar samdotės dizainerius?

Ateikit pas mus, ir pati tapsit savo namų dizainere 4u.gif
Papildyta:
Nei klasika, nei provansas biggrin.gif , manau, kad atsiras kam patinka toks stilius

http://www.desiretoi...e-bathroom.html
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 07, 15:53)
Niekas neatsaket verysad.gif

Gavau bra ir skudurus ant lovos, liko sulaukt spintos duru, kurios dar nepradetos ir dieniniu feranku, tada imesiu parodyti savo klaidas, kad kiti pasimokytu is ju. Mintyse jau antriem namam delioju, ka daryciau kitaip lotuliukas.gif Pirmas blynas yra pirmas cool.gif

Man su tokia medžiaga kutai nedera, nelabai įsivaizduoju, kaip atrodytų g.gif

Laukism pasirodant bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 07, 21:48)
Nepergyvenkite  4u.gif

O kiek buvo kartu dazyta, kad svieciasi? Mano lovos atkalte ciut svieciasi, bet nusprendziau, kad man graziau net rolleyes.gif

Medzio masyvu as patenkinta, jie mums dare duris ir grindjuostes. TIK.. nezinau, kaip pas kitus, bet duru ir grindjuosciu storiai nesutampa. Bet uzsimerkiau
irnesakyk.gif Nes jie nelabai specializuojasi grindjuostese, tiesiog ju isprasiau.
O frezavimas, del ko pergyvenau, lb grazus gavosi ax.gif

2 kartus ir turejo gruntuot dar, bet matosi, pas mane laiptai vos vos svieciasi tai numojau rankai, bet spintos, durys, virtuve knesimato rasto, sienos baltutukes, tai kai pridedi plintusa- jis toks vos ne purvinas atrodo. Jau gailiuosi, kad ermitaze nepirkom ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 07, 16:53)
vaidastep jei tai gamintojo kaltė aš vienareikšmiai reialaučiau perdaryt taip kaip reikia ..

o man duris laukines įstatė smile.gif spirgu kaip noriu pamatyt  smile.gif

Aš irgi reikalaučiau perdaryti.

Pasirodykit duris ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 07, 17:36)
O kokia tu plautuviu populiarumo paslaptis? U

Man asmeniškai labai gražu ir patogu, kad iš dviejų dalių tokia plautuvė, pati turiu, naudoju ir patenkita.
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 17:59)
Su ta kriaukle tai man buvo aibe problemu ir kaip pasirodo dar nesibaige ,sendien paaiskejo kad varztai per trumpi sifonai kur prisisuka ,tai dabar nezinau eisiu per pardes ir ieskosiu panasiu  doh.gif ex ko gi nepadarysi del grozio biggrin.gif

nematau jusu foto idetos ,ar cia tik as ar visi  g.gif

Ir man buvo kažkokios problemos ją montuojant, ar tik ne tos pačios, kad varžtai per trumpi, nes meistras kažką kūrybiškai sprendė tuo klausimu biggrin.gif

Man irgi nerodo
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2014 10 07, 18:11)
ne, tik del skyles, viskas grazu wub.gif

Azu, nemiegosiu ten...ziuresiu kas gausis, kai realiia pastatysiu tas komodas, gal tikrai labai uzsigriozdins g.gif

O tia kokio jos dydžio ir kokioj įsirenfgimo stadijoj esat? jau vėlu naikinti tą pertvarą ar ne? nors panaikinus tv nebūtų kur statyti g.gif
O miegamasis dar yra atskiras? gal miegamajame dar komodos tiktų, ar bent jau viena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 08 spalio 2014 - 08:27
QUOTE(TuDa @ 2014 10 08, 08:32)
Nei klasika, nei provansas biggrin.gif , manau, kad atsiras kam patinka toks stilius

http://www.desiretoi...e-bathroom.html

Labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 19:24)
oi nebezinau ka daryt ,jei kelt ji auksciau tai irgi nemanau kad gerai tas visas atsikisimas atrodys  g.gif

saldytuvo tai tikrai nekelkit cool.gif , manau reikia jums tartis perdaryti tas dvi spinteles, juk yra ir gamintojo kalte, manau turetu perdaryti...o jeigu neisreikalausit, persidarykit savo saskaita, juk darote virtuve ne vieniems metams
Atsakyti
Tuda dėkui už nuorodą smile.gif .. mano būsimų vonių fragmentų ten daug.. visai nebloga įdėja įvest dar vieną spalvą bigsmile.gif .. ačiū 4u.gif

Carpe Diem kad vaizdo tų mano durų nėr smile.gif o ir nufotkint neina normaliai smile.gif durys ne tokios ryškios realiai ir kiek tamsesnės.. spalva labai esu patenkinta. langus padarė ne visai tokius kokių norėjau..
user posted image
apdailos dar nėra namo.. va dabar suku galvą ar tiesiog prie durų privest klinkerio plyteles ar visgi rėmint duris į baltą apvadą g.gif .. priminsiu kad langai pas mus balti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 08 spalio 2014 - 09:25
Durys man labai, spalva kokia matau nelabai, bet tikiu kad reali ji puiki, labai grazus filingavimas thumbup.gif pas mane sveciai irgi neprasyti, sako duris desim, net nustebau, kazkaip bijau laukti rezultatu. Carpediem, kur rodei langines, jos juk nesisukioja, tai as tokiu nenoreciau, kazkaip norisi, kad su pagaliuku, dar jos sukiotusi.
Atsakyti
durys realiai va tokios spalvos smile.gif o man pikta kad langelius ne tokius padarė.. aplink juos storesnis rėmas turėjo eit.. bet perdarinėt tai praktiškai durų metus neturėt doh.gif ir galvoju rėmint va į tokį baltą rėmą smile.gif dar norėjau iš Maltos kokią galvą bronzinės spalvos stuksenimui į duris parsivežt, ten tokios laaabai populiarios.. bet montavimas to daikto yra dar gaminant duris.. ech kaip gaila.. o klijuot tokio neina..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 08 spalio 2014 - 09:38
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 08, 10:23)
apdailos dar nėra namo.. va dabar suku galvą ar tiesiog prie durų privest klinkerio plyteles ar visgi rėmint duris į baltą apvadą  g.gif ..

Aš už baltą apvadą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 08, 10:42)
Aš už baltą apvadą cool.gif

nu va aš irgi už smile.gif

dar sutarėm su vyru, kad namuose langus rėminsim apvadais smile.gif tik galvoju kada juos dėt .. turbūt ten kur plytelės klijuosis ant sienos iki pusės, pvz virtuvėj, tai apvadas turi būt užklijuotas iki jų klijavimo ir tada davedamos plytelės.. g.gif
Atsakyti
As uz balta apvada, del langeliu, suprantu, apie ka kalbat, bet nieko ir taip grazu. O del stuksenimo nerealiai nuliudinot, nes as galvojau prisiklijuosiu kur sone. Kur gauti pasto dezuciu kaip amerikej, ant vistos kojeles, su nameliu??? Galvojau musu meistreliai gamina tokius namelius, bet nerandu.
Atsakyti