Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 07, 13:30)
Bet va ir įdomu, ar gamintų patys tas žaliuzines groteles, ar darytų iš pirktinių  g.gif Iš pirktinių tai ir negingesnis vyras pagaminti laisvai gali wink.gif

Kiek mes su juo kalbėjom apie tokio tipo gaminius (mes norime tokių durų drabužinei), sakė, kad daryti juos nuo nulio - brangu. Bet aišku, kas vieniems brangu, kitiems gal ir visai norma.
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 10 07, 19:14)
manau, vertėtų, perdaryt viršutinę spintelę pagal projektą. Nors ... o kaip ten pas jus projekte yra - kokie matmenys nurodyti? nes jei ir projekte nurodyti klaidingi matmenys, o ant projekto yra jūsų parašas, ir įmonė nebus geranoriškai nusiteikus pripažinti savo klaidos, karas gali daug nervų kainuoti ir užtrukti  doh.gif Todėl pirmiausia pasižiūrėkit kaip ten tam projekte viskas surašyta. Ir tada matysit - ar teks ieškoti kompromisų, ar reikalauti to, kas jums priklauso.
O šiaip dėl vyninės tai pritariu - nereikalingas daiktas, ir dar virš šaldytuvo  schmoll.gif bus tiesiog eilinė dulkių kaupykla, prie kurios bus sudėtinga prieit nuvalyt viską. Tada jau geresnė atrodytų mintis, kaip kad kažkuri jau minėjo, kažkoks  stalčius apačioj, aišku, jei užtenka jam aukščio.

Projekte nurodyti saldytuvo pakuotes matmenys ,aisku parasas yra mano,bet as tu matmenu pati nesiunciau pati projektuotoja pagal tos markes saldytuva susirado matmenis ir surase juos as net netikrinau ju ,na tiesiog pasitikejau ja juk kazkaip nelogiska butu pakuotes matmenis rasyt smile.gif manau ir pati tikrai nenorejo to ,ir tikrai as to karo nenoriu ,ziuresiu ka sakys jie man ,nes ir pats frezavimas kitoks turejo but per klaida isfrezavo kitoki ,tai skambino klause ar tiks toks ar perdaryt ,tai sutikau su situo ,tai manau jau daug nusileidau ,gal jie biski nusileis dabar ir padarys iki galo savo darba ,o del stalciaus apacioj idomu kaip atrodytu g.gif gal kokiu pvz kas uzmatet ?
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 17:59)

Tai visgi palikot šaldytuvą krašte? smile.gif. Aš tikrai prašyčiau perdaryti tas viršutines spinteles, kad jos lygiuotųsi su šalia esančiom, tik žinoma prieš tai pasustudijuokit sutartį smile.gif, nes vizualizacijoj matosi, kad virš šaldytuvo esančių spintelių apačia nesutampa su virš orkaitės esančių vidurio lonija... aš tokio projekto nebūčiau priėmus.
Na, o jei jie pradės badyti pirštu į tai, kad po viskuo pasirašėt, tai tačiausi ne dėl vyninės, o tiesiog dėl tos skylės uždengimo tokia plokšte, kaip fasadas.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 14:37)
Sveikos merginos,ateinu su savo bedom  doh.gif

Gal butu galima sienu dazu gamintoja ir nr? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 07, 19:41)
Tai visgi palikot šaldytuvą krašte? smile.gif. Aš tikrai prašyčiau perdaryti tas viršutines spinteles, kad jos lygiuotųsi su šalia esančiom, tik žinoma prieš tai pasustudijuokit sutartį smile.gif, nes vizualizacijoj matosi, kad virš šaldytuvo esančių spintelių apačia nesutampa su virš orkaitės esančių vidurio lonija... aš tokio projekto nebūčiau priėmus.
Na, o jei jie pradės badyti pirštu į tai, kad po viskuo pasirašėt, tai tačiausi ne dėl vyninės, o tiesiog dėl tos skylės uždengimo tokia plokšte, kaip fasadas.

Aga palikom blush2.gif prisiminet mano projektuka biggrin.gif mano klaida kad nepatikrinau matmenu saldytuvo ,bet tikrai nemaniau ,kad taip gali nutikti ,ispejimas kitoms kas darysis tikrinkit visus matmenis biggrin.gif oi nebezinau ka daryt ,jei kelt ji auksciau tai irgi nemanau kad gerai tas visas atsikisimas atrodys g.gif
Papildyta:
QUOTE(vilze @ 2014 10 07, 20:15)
Gal butu galima sienu dazu gamintoja ir nr? 4u.gif

Kai busiu vietoj paziuresiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 19:24)
Aga palikom  blush2.gif prisiminet mano projektuka biggrin.gif mano klaida kad nepatikrinau matmenu saldytuvo ,bet tikrai nemaniau ,kad taip gali  nutikti ,ispejimas kitoms kas darysis tikrinkit visus matmenis  biggrin.gif oi nebezinau ka daryt ,jei kelt ji auksciau tai irgi nemanau kad gerai tas visas atsikisimas atrodys  g.gif
Papildyta:
Kai busiu vietoj paziuresiu 4u.gif

Taigi cia tik pora spinteliu perdaryt, manau kad perdarys be problemu.
Atsakyti
Paguosiu- pas mane tokia pats skyle virs saldytuvo biggrin.gif bet kai kalta as tai ai...kai dare anga, nezinojau koks bus saldytuvas, o gavosi zemesnis, siuo metu sudejusi pintineles, mastau apie apreminima kazkoki, gal turite minciu? Dal plokste butu galima deti, bet nzn ar mano atveju gerai bus. O del sutarciu- skaicius reikia tikrinti, taigi cia kaip ir jusu klaida, taciau jeigu filingas buvo ne tas, ir siaip zmones normalus, manau eis susitarti, bet kaip suprantu tada ta spintele nebus vienoda su kitom. Pas mane durys veluoja geras 3 sav, siandien pagaliau atveze, tai kol prades montuoti turbut dar savaite praeis, bet uz toki dalyka, nerealia dovana mum iteike blush2.gif taigi kai zmones normalus, viskas suderinama.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 07, 22:39)
Paguosiu- pas mane tokia pats skyle virs saldytuvo biggrin.gif  bet kai kalta as tai ai...kai dare anga, nezinojau koks bus saldytuvas, o gavosi zemesnis, siuo metu sudejusi pintineles, mastau apie apreminima kazkoki, gal turite minciu? Dal plokste butu galima deti, bet nzn ar mano atveju gerai bus. O del sutarciu- skaicius reikia tikrinti, taigi cia kaip ir jusu klaida, taciau jeigu filingas buvo ne tas, ir siaip zmones normalus, manau eis susitarti, bet kaip suprantu tada ta spintele nebus vienoda su kitom. Pas mane durys veluoja geras 3 sav, siandien pagaliau atveze, tai kol prades montuoti turbut dar savaite praeis, bet uz toki dalyka, nerealia dovana mum iteike blush2.gif  taigi kai zmones normalus, viskas suderinama.

Aciu uz paguoda 4u.gif biggrin.gif bus matyt su kokiais mes zmonem prasidejom smile.gif pagal surati tai jau turejo musu virtuve pastatyta jau rugsejo viduri ,o vis dar neviskas padaryta ,tai dar vienas pliusas musu naudai manau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 07, 21:39)
bet uz toki dalyka, nerealia dovana mum iteike blush2.gif  taigi kai zmones normalus, viskas suderinama.

Taip suintrigavot ir nepasaket ka bigsmile.gif
Atsakyti
Negaliu, nes ju valdzia to net nezinos, nesvarbu, bet mes patenkinti tiesiog, nors tfu tfu..trylika duru, viskas kreiva sleiva pas mus, nzn ar viskas eis kaip sviestu doh.gif as is viso darausi nepriekabi, man svarbu, kad labai gerai namie ir viskas..nors, vistiek yra dalyku, kuriu negaliu pakest, pvz stovi plintusai nemontuoti, nes matosi medzio rastas pro dazus, nerandu kas nudazytu dar 2 kart blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 07, 22:02)
nerandu kas nudazytu dar 2 kart blush2.gif

Nepergyvenkite 4u.gif

O kiek buvo kartu dazyta, kad svieciasi? Mano lovos atkalte ciut svieciasi, bet nusprendziau, kad man graziau net rolleyes.gif

Medzio masyvu as patenkinta, jie mums dare duris ir grindjuostes. TIK.. nezinau, kaip pas kitus, bet duru ir grindjuosciu storiai nesutampa. Bet uzsimerkiau
irnesakyk.gif Nes jie nelabai specializuojasi grindjuostese, tiesiog ju isprasiau.
O frezavimas, del ko pergyvenau, lb grazus gavosi ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vis pažiūriu šitą temutę, pavarvinu seilę wub.gif Man labai gražus provanso stilius. Ne už kalnų prasidės mūsų namo įrengimas. Visų pirma, galvoju, ar tai mūsų kišenei. Nes tikiu, kad viskas kainuoja nepigiai. Ir dvejoju, ar aš mokėsiu pati tinkamai suderinti, parinkti detales ir sukurti vientisą stilių.

Ar jūs pačios kuriate savo namų stilių ar samdotės dizainerius?
Atsakyti