Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 16:37)
Sveikos merginos,ateinu su savo bedom  doh.gif gal patarsit ka ,sumontavo mums

o koks ten tarpelis pas jus uz kriaukles i kaire? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 07, 17:43)
Vynine virs saldytuvo man is principo nesamone visom prasmem.
Perdaryti turi. Arba kelt saldytuva ant kokio a la cokolio g.gif

is pradziu irgi galvojau gal kelt auksciau ,bet kazi kaip atrodys ,dar nemaciau niekur kad butu pakeltas auksciau saldytuvas g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2014 10 07, 17:49)
o koks ten tarpelis pas jus uz kriaukles i kaire?  g.gif

ten dar bus plokste tokia kaip visur ,dar nepadare jos smile.gif saldytuvo sonas irgi bus
Atsakyti
vaidastep jei tai gamintojo kaltė aš vienareikšmiai reialaučiau perdaryt taip kaip reikia ..

o man duris laukines įstatė smile.gif spirgu kaip noriu pamatyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 07, 16:23)
Ačiū už vertingus patarimus, bet man tos komodos gi, nėra kur jų dėt, išmest gaila-rašiau apie jas...ir dar ant jų telikas statysis..

o jus toj svetainej miegosit ?

su ta pertvara ir svetaine tokia kaip kupe gaunasi, ir staliukas kaip traukiny biggrin.gif

pabandykit "istrinti " pertvara ir pamodeliuot su stalu (staciakampis maziau vietos uzima , jei apvalus - tik ant vienos kojos). Viena komoda vietoj batu dezes, kitai -ieskokit vietos svetainej. maza sofa, pora kreslu .
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 15:37)
Sveikos merginos,ateinu su savo bedom  doh.gif

PERDARYTI 4u.gif ta spintelė privalo biggrin.gif lygiuotis tiek viršutine dalimi, tiek apatine su visomis kitomis viršuje kabančiomis spintelėmis.
Dabar suprantu kodėl Ikejoj nebėra tų plautuvių ax.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Gal kam reikia idėjos salai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 16:50)
ten dar bus plokste tokia kaip visur ,dar nepadare jos  smile.gif saldytuvo sonas irgi bus

Ten matau rozeciu pulkas, nelabai suprantu, ties kur ir iki kur ta plokste bus, gal projekta galit imest? g.gif kodėl nedarė spintelės nuo pat sienos? g.gif
Atsakyti
O kokia tu plautuviu populiarumo paslaptis? U
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 07, 18:30)
Ten matau rozeciu pulkas, nelabai suprantu, ties kur ir iki kur ta plokste bus, gal projekta galit imest? g.gif kodėl nedarė spintelės nuo pat sienos? g.gif

imetu projekta gal bus aiskiau smile.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 10 07, 18:24)
PERDARYTI 4u.gif ta spintelė privalo biggrin.gif  lygiuotis tiek viršutine dalimi, tiek apatine su visomis kitomis viršuje kabančiomis spintelėmis.
Dabar suprantu kodėl Ikejoj nebėra tų plautuvių ax.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Gal kam reikia idėjos salai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

Su ta kriaukle tai man buvo aibe problemu ir kaip pasirodo dar nesibaige ,sendien paaiskejo kad varztai per trumpi sifonai kur prisisuka ,tai dabar nezinau eisiu per pardes ir ieskosiu panasiu doh.gif ex ko gi nepadarysi del grozio biggrin.gif

nematau jusu foto idetos ,ar cia tik as ar visi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 16:47)
Tai vat man ta vynine irgi ne prie ko ,tas saldytuvo sonas bus uzdengtas visas ,o be rysio kas ? kad skyle ar kazkas kitas? blush-anim-cl.gif2

ne, tik del skyles, viskas grazu wub.gif

Azu, nemiegosiu ten...ziuresiu kas gausis, kai realiia pastatysiu tas komodas, gal tikrai labai uzsigriozdins g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 16:37)
Sveikos merginos,ateinu su savo bedom  doh.gif gal patarsit ka ,sumontavo mums virtuve ,tiesa dar ne viskas baigta ir pasirodo projektuotoja pritaike ne tuos matmenis saldytuvo (paeme pakuotes matmenis o ne saldytuvo doh.gif ) ir dabar gaunasi didele skyle virs saldytuvo ,kas montavo ja siulo daryt vynine virs saldytuvo i ta skyle ,o as nezinau ka daryt ,jie perduos viska direktoriui ,gal ka pasiulys jie ,norejau pakalbet su jum gal ka patarsit ka daryt tokiu atveju ,ar cia kelt kara ar cia sumastyt ka  g.gif Is anksto dekoju visoms pasisakiusioms  4u.gif

manau, vertėtų, perdaryt viršutinę spintelę pagal projektą. Nors ... o kaip ten pas jus projekte yra - kokie matmenys nurodyti? nes jei ir projekte nurodyti klaidingi matmenys, o ant projekto yra jūsų parašas, ir įmonė nebus geranoriškai nusiteikus pripažinti savo klaidos, karas gali daug nervų kainuoti ir užtrukti doh.gif Todėl pirmiausia pasižiūrėkit kaip ten tam projekte viskas surašyta. Ir tada matysit - ar teks ieškoti kompromisų, ar reikalauti to, kas jums priklauso.
O šiaip dėl vyninės tai pritariu - nereikalingas daiktas, ir dar virš šaldytuvo schmoll.gif bus tiesiog eilinė dulkių kaupykla, prie kurios bus sudėtinga prieit nuvalyt viską. Tada jau geresnė atrodytų mintis, kaip kad kažkuri jau minėjo, kažkoks stalčius apačioj, aišku, jei užtenka jam aukščio.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 17:59)
imetu projekta gal bus aiskiau  smile.gif

nu jūs man, durnai, paaiškinkit, kam tas tarpas nuo spintelių iki sienos????
jokio logiško argumento nesugalvoju, kodėl nebuvo įmanoma suprojektuot virtuvę iki pat lango g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 07, 19:18)
nu jūs man, durnai, paaiškinkit, kam tas tarpas nuo spintelių iki sienos????
jokio logiško argumento nesugalvoju, kodėl nebuvo įmanoma suprojektuot virtuvę iki pat lango g.gif

Ten bus lentynos kazkada ,butu spinteles iki sienos ,bet rozetes padarytos ten doh.gif tai neisejo daryt spinteliu iki pat lango sienos ,rozetes padarytos senokai jau ,tai teko daryt pagal jas ,o man visai nieko tas kampelis ,pastatysiu ten virduli kampe ,lentynose puodelius ir bus toks arbatos -kavos kampelis biggrin.gif
Atsakyti