Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(dives @ 2014 10 07, 10:45)
radau plana-pasirodo turiu..pasalinau...per visa puslapi foto ax.gif

jei neatskirti svetaines nuo virtuves galima ir apvalu stala det ir kedes odines , tik kampo tokio didelio nebereik, nes jei kedes kaip kreslai galima ir juose sedinr tv ziuret.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 10 07, 13:50)
jei neatskirti svetaines nuo virtuves galima ir apvalu stala det ir kedes odines , tik kampo tokio didelio nebereik, nes jei kedes kaip kreslai galima ir juose sedinr tv ziuret.

arba daryti stalviršį ten, kur planuojat orchidėjas, tada pusė jo bus virtuvėje, pusė kambaryje, išeis toks kaip bariukas, ant kurio galėsit valgyti.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 07, 13:30)
Bet va ir įdomu, ar gamintų patys tas žaliuzines groteles, ar darytų iš pirktinių  g.gif Iš pirktinių tai ir negingesnis vyras pagaminti laisvai gali wink.gif

man asmeniškai jokio skirtumo, kadangi šioje srityje nagingo vyro neturiu biggrin.gif jei tik kokybė gera, tai tegul ima iš kur nori blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 07 spalio 2014 - 12:59
Niekas neatsaket verysad.gif

Gavau bra ir skudurus ant lovos, liko sulaukt spintos duru, kurios dar nepradetos ir dieniniu feranku, tada imesiu parodyti savo klaidas, kad kiti pasimokytu is ju. Mintyse jau antriem namam delioju, ka daryciau kitaip lotuliukas.gif Pirmas blynas yra pirmas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 spalio 2014 - 14:53
Dar dėl langinių, pasidalinsiu, ką radau.
Šituos galima užsisakyti medžio centre - http://www.classen.p...,sg,1,pr,2.html
Medinins tik karkasas, pačios grotelės mdf, tai netgi geriau vonioj.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 10 07, 13:50)

QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 07, 13:53)
arba daryti stalviršį ten, kur planuojat orchidėjas, tada pusė jo bus virtuvėje, pusė kambaryje, išeis toks kaip bariukas, ant kurio galėsit valgyti.

Ačiū už vertingus patarimus, bet man tos komodos gi, nėra kur jų dėt, išmest gaila-rašiau apie jas...ir dar ant jų telikas statysis..
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 07, 16:23)
Ačiū už vertingus patarimus, bet man tos komodos gi, nėra kur jų dėt, išmest gaila-rašiau apie jas...ir dar ant jų telikas statysis..

Įkelkit dar planą, viskas ten gerai dėl jo dydžio buvo.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 07, 16:30)
Įkelkit dar planą, viskas ten gerai dėl jo dydžio buvo.

CIA 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,ateinu su savo bedom doh.gif gal patarsit ka ,sumontavo mums virtuve ,tiesa dar ne viskas baigta ir pasirodo projektuotoja pritaike ne tuos matmenis saldytuvo (paeme pakuotes matmenis o ne saldytuvo doh.gif ) ir dabar gaunasi didele skyle virs saldytuvo ,kas montavo ja siulo daryt vynine virs saldytuvo i ta skyle ,o as nezinau ka daryt ,jie perduos viska direktoriui ,gal ka pasiulys jie ,norejau pakalbet su jum gal ka patarsit ka daryt tokiu atveju ,ar cia kelt kara ar cia sumastyt ka g.gif Is anksto dekoju visoms pasisakiusioms 4u.gif

user posted image
Atsakyti
man pirma mintis-tai aišku kelt karą, čia gi ne pagal Jūsų matmenis darė, o pagal savo projektuotojos....o ar Jums reikalinga ta vyninė? man tai nereikia tokio dalyko pvz. isvis.... dabar be ryšio-mano akiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 07, 16:37)
Sveikos merginos,ateinu su savo bedom  doh.gif

Vynine virs saldytuvo man is principo nesamone visom prasmem.
Perdaryti turi. Arba kelt saldytuva ant kokio a la cokolio g.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 07, 17:39)
man pirma mintis-tai aišku kelt karą, čia gi ne pagal Jūsų matmenis darė, o pagal savo projektuotojos....o ar Jums reikalinga ta vyninė? man tai nereikia tokio dalyko pvz. isvis.... dabar be ryšio-mano akiai ax.gif

Tai vat man ta vynine irgi ne prie ko ,tas saldytuvo sonas bus uzdengtas visas ,o be rysio kas ? kad skyle ar kazkas kitas? blush2.gif
Atsakyti