Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(dives @ 2014 10 07, 10:15)
o kokius ismatavimus siuletumete?  ...ir del kedziu dar daugiau nuomoniu noreciau, bijau, kad Carpe diem teisi ax.gif

Esant vietos stygiui siūlyčiau kažką panašaus, kaip foto ir ant vienos kojos, nes atrodys elegantiškiau ir užims mažiau vietos 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip gerai, kad Jūs esat, visi pasiūlymai geri ir įdomūs...Tuda, aš kažkaip įsivaizdavau, kad tokia koja tik apvalainam stalui tinka wub.gif

tai man tada balta koja daryt, o stalvirsi naturalios spalvos arne? baldai balti, grindys azuolo spalvos g.gif ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 07 spalio 2014 - 11:13
Merginos, gal kur matet visai nediduka idomu/grazu kavos staleli? Man labai mistika valgomajam, nes ne taip toli valgomojo stalas, bet teikia staliuko ir prie minkstu baldu.. unsure.gif
Aciu
Atsakyti
Dives atveju tarp sienos ir spintelių tik 145 cm, jei stalas 60 cm pločio, praėjimui (o kartu ir judėjimui virtuvėje gaminant) lieka 85 cm. Tai tikrai nedidelis tarpas.
Jeigu kėdė su atkalte, ji vizualiai ir ne tik vizualiai daugiau vietos užims, jos negalėsit pastumti po stalu, kad vietos daugiau būtų.
Gal net protingiau kėdes statyti iš stalo galų, o ne iš to vieno šono (kad veidai būtų į vienas kitą, o ne į orchidėjas).
Atsakyti
Dar vienas klausimas.

Tokiai medziagai, kuri yra pusiau persvieciama, grubleta (labai realus vaizdas pries langa skiriasi, nei sis, kokia patartumet romanetes apacia? Norejau kazka panasaus.. Tik gal tu kutuku ne tiek, ne taip, o kaip? biggrin.gif g.gif Turbut kutai visai netinka, bet noriu grazios apacios rolleyes.gif
Aciu!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 07 spalio 2014 - 11:14
user posted image
Pvz. čia nuo stalo iki spintelių yra apie 120 cm, o pas Dives lieka 85 cm.

Man atrodo Dives atveju panašiai vietos lieka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 07 spalio 2014 - 11:22
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 07, 12:13)
Gal net protingiau kėdes statyti iš stalo galų, o ne iš to vieno šono (kad veidai būtų į vienas kitą, o ne į orchidėjas).

aš taip ir planuoju daryt, tik 2 kedes det-na odiniu gi labai noreciau, o trecia-esant reikalui atsinesciau is kitur.. tai sakot, netiks tokios 2 kedes? kazka smulkesnio ieskotis?
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 07, 12:18)
Man atrodo Dives atveju panašiai vietos lieka

as irgi isivaizduoju, kad panasiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 07 spalio 2014 - 11:26
QUOTE(dives @ 2014 10 07, 11:33)
tai man tada balta koja daryt, o stalvirsi naturalios spalvos arne? baldai balti, grindys azuolo spalvos g.gif ???

čia jau kaip norit, kaip susidėliojus galvoj tas spalvas, prie ko derinsit, ko siekiat ir pan. priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 07, 11:33)

man virtuvėj natūralios spalvos alyvuotas stalviršis atrodo labai praktiška, nuplovei, aliejum ištepei ir naujas biggrin.gif o ir kažkokius įdaužos, įbrėžimai natūralų medį tik puošia. su dažytu paviršium visgi daug atsargiau elgtis reikia.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 06, 17:31)
Jeigu pavyktų pritaikyti pusgaminius iš medžio centro, tai čia tos gamybos minimaliai, tvirtinimo detales prisukt. Manau bet kuris baldininkas susitvarkytų wink.gif

Šitie giriasi, kad gamina:
http://www.langaimed.../15/29/lang,lt/

Šitie atsakė, kad tik lauko langines gaimina, viduj jos per grubios, kai paklausiau, kur kreiptis, sako, kad abejoja, kad LT kas nors gamins, nes čia pietų Eurupos valstybių mada, o ne Lietuvos klimato smile.gif

Panašu, kad beliks tik variantas iš gatavų pusgaminių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 07, 13:22)
Šitie atsakė, kad tik lauko langines gaimina, viduj jos per grubios, kai paklausiau, kur kreiptis, sako, kad abejoja, kad LT kas nors gamins, nes čia pietų Eurupos valstybių mada, o ne Lietuvos klimato smile.gif

Panašu, kad beliks tik variantas iš gatavų pusgaminių g.gif

na aš esu tikra, kad man baldų amatas pagamins, kai ateis laikas biggrin.gif nieko čia sudėtingo, kalbėjom kažkada... bet man reik kitais metais, tai galiu ir palaukt.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 07, 13:25)
na aš esu tikra, kad man baldų amatas pagamins, kai ateis laikas biggrin.gif nieko čia sudėtingo, kalbėjom kažkada... bet man reik kitais metais, tai galiu ir palaukt.

Bet va ir įdomu, ar gamintų patys tas žaliuzines groteles, ar darytų iš pirktinių g.gif Iš pirktinių tai ir negingesnis vyras pagaminti laisvai gali wink.gif
Atsakyti