Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(femme @ 2014 10 06, 17:31)
Jeigu pavyktų pritaikyti pusgaminius iš medžio centro, tai čia tos gamybos minimaliai, tvirtinimo detales prisukt. Manau bet kuris baldininkas susitvarkytų wink.gif

Šitie giriasi, kad gamina:
http://www.langaimed.../15/29/lang,lt/

Ačiū, tas gatavai nudažytas prisitaikyčiau pagal išmatavimus, pamatavau - ertmė 87 cm, tai kaip ir normaliai, per tvirtinimą langas turėtų atsidaryti.
Bet noriu su reguliuojamu kampu, tai bandysiu jūsų rastiems skambintis pirmiau.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 06 spalio 2014 - 17:46
Suintrigavote su tom zaliuzem -langinem. Mano pirmas noras buvo tureti langines vidines, paskui pradejau abejoti, nes jos neduoda siltumo, na bent ne toki koki marga uzuolaida. Realiai reikia butinai kad atsisidarytu pilnai langines, nes kad ir zaliuzes atvertos (padetis horizontaliai), kokia 20- 30 proc sviesos sumazina, todel kai noriu gaudyti saule, visada atsidarau zaliuzes pilnai pilnai, nors jos pas mane ir placios (laukines). O jeigu vidines langines maisyti su uzuolaidelemis? Sviestas sviestuotas?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 06, 19:34)
O jeigu vidines langines maisyti su uzuolaidelemis? Sviestas sviestuotas?

Kodėl ne wink.gif suteiktų pageidaujamo šiltumo, minkštumo.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tik taip nedarykit lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 06 spalio 2014 - 19:37
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 06, 13:07)
Gal kuri domėjotės ir žinot, kur vidines langines pasigaminti?
Vyras sutiko dėl tokių vonioje  thumbup.gif

user posted image

Tik ko gero iš dvieju dalių daryti būtų geriau, o ne iš keturių, lango plotis apie 80 cm.

kai rasit, kas gamins - prasau pasidalinkite kaina kokia skaiciuoja 4u.gif
labai norejau langiniu vonioj, bet kaina uz kvadrata buvo tokia kosmine, kad kabo dbr zaliuzes....bet jei atsirastu kas pigiau gamina (kaip pvz amerikoj prieinama is vis kaina ) tai iskart mesciau lauk tas zaliuzes ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 06, 16:21)
net lango pločiui esant 80 cm?  g.gif reiks pasibandyti ką nors pridėjus, bet pirma apskritai reikia rasti, kas gamins, kol kas nerandu.

bigsmile.gif kazkaip jusu lango plocio neuzfiksavau... jei 80cm tada tikrai, kad dvieju dureliu
Atsakyti
Langinės atrodo thumbup.gif , o va ta draperija g.gif kažin ar reikalinga, jokio minkštumo nepriduoda, tik papildomas medžiagiškumas atsiranda g.gif

user posted image

Jei langas aukštas langines galima padalinti taip biggrin.gif

user posted image

Ir dieną praverti tik viršutinę dalį 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 06 spalio 2014 - 21:31
nu merginos su tom zaliuzem langinem duodat - jau as pradejau mislyt gal ir man detis zaliuzes i pirmo auksto gyvenamaji kambnari - virtuve, ir uzuolaida tik kaip dekora palikt?... g.gif nes pakol kas uzuolaidos laikinos ten. ir vienas langas - tai durys i terasa, vasara nuolat darinejamas - atidarytas...
pamasciau sau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, padėkit man, reikia pasakyt meistrui kokį stalą drožt, vietos nedaug, nuos sienos iki virtuvinių spintelių kažkur 145cm....labai norėjau visada apvalaus, bet dėl vietos stokos tenka atsisakyt....kokį staliuką darytis, kokių išmatavimų, kad neužsigriozdintų maža erdvė, kokiom kojom, gal rinktis tokias kaip čia pav. matosi-plonesnes??? g.gif man reikia jam išmatavimus pasakyt, tai čia man misija neįmanoma, kokie reikalavimai-praėjimui???

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 07, 09:35)
Sveikos, padėkit man, reikia pasakyt meistrui kokį stalą drožt, vietos nedaug, nuos sienos iki virtuvinių spintelių kažkur 145cm....labai norėjau visada apvalaus, bet dėl vietos stokos tenka atsisakyt....kokį staliuką darytis, kokių išmatavimų, kad neužsigriozdintų maža erdvė, kokiom kojom, gal rinktis tokias kaip čia pav. matosi-plonesnes??? g.gif     man reikia jam išmatavimus pasakyt, tai čia man misija neįmanoma, kokie reikalavimai-praėjimui???

Primeskit, kad nuo stalo krašot aplinkui palikti bent 60 cm kėdės atstūmimui prieš atsisėdant ir sėdint.
Praėjimui mano galva reiktų bent metro, kad liktų laiva vieta.

O jūsų atveju jūs norite į 145 cm tarpą tarp spintelių ir sienos stalą su kėdėm pasatatyti? nebent glausti prie sienos, daryti kokių 60 cm pločio, tai tuomet nuo stalo iki spintelių liktų 85 cm praėjimui, bet kėdė tai jau sunkiai tilptų, ar ne taip suprantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 07 spalio 2014 - 08:48
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 07, 09:44)
Primeskit, kad nuo stalo krašot aplinkui palikti bent 60 cm kėdės atstūmimui prieš atsisėdant ir sėdint.
Praėjimui mano galva reiktų bent metro, kad liktų laiva vieta.

taip supratot, bus glaudžiama prie sienos ir tik 2 kėdės bus, nes 2 žmonės gyvena, 3 kėdę reikalui esant iš kitur atsinesčiau...

o ilgį kiek, jei plotis 60?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 07 spalio 2014 - 08:52
QUOTE(dives @ 2014 10 07, 09:50)
taip supratot, bus glaudžiama prie sienos ir tik 2 kėdės bus, nes 2 žmonės gyvena, 3 kėdę reikalui esant iš kitur atsinesčiau...

60 cm yra stalviršio plotis, galit pabandyti įsivaizduoti, o ilgį skaičiuojant imama, kad vienam žmogui sėdėti ir valgyti reikia 50-60 cm. Tai daryčiau gal 120 cm, jei vieta leidžia.
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 07, 09:57)
60 cm yra stalviršio plotis, galit pabandyti įsivaizduoti, o ilgį skaičiuojant imama, kad vienam žmogui sėdėti ir valgyti reikia 50-60 cm. Tai daryčiau gal 120 cm, jei vieta leidžia.

planą matant būtų lengviau patart wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 07, 09:50)

gal būtų galima galvot kažką tokio?:

user posted image

user posted image

pritvirtinus stalviršį prie sienos užtektų ir dviejų kojų, liktų daugiau vietos kėdėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 07 spalio 2014 - 09:04