Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(vida777 @ 2014 10 04, 22:55)
Jei tu juos ciupinejai, sakyk, ar jie yra mašininės gamybos, ne rankomis kartais drozti  g.gif , nes man reikia penkiu visiskai identisku.
Kai vadybininkes paklausiau, ar kito modelio mazesniu ismatavimu turetu, ji atsake, kad jokiu problemu, meistrai galetu išdrozti ir mazesnius. Gal ji tiesiog zmones, kurie dirba su masinomis, drozejais pavadino. Bet kai pamaciau ta absurdiska kaina, tai jau ir nebesvarbu buvo  biggrin.gif .

taip jie vienodi ir manau tikrai ne rankom drozti g.gif

idomu gal kas zino kur dar gaut kazko panasaus? man truputi kitokios formos reik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 10 05, 12:01)
taip jie vienodi ir manau tikrai ne rankom drozti  g.gif

idomu gal kas zino kur dar gaut kazko panasaus? man truputi kitokios formos reik  ax.gif

bandžiau paknist ebejuj, šitie daiktai vadinasi "wood corbel".

http://m.ebay.com/sc....Xwooden corbel
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 10 04, 22:55)
Jei tu juos ciupinejai, sakyk, ar jie yra mašininės gamybos, ne rankomis kartais drozti  g.gif , nes man reikia penkiu visiskai identisku.
Kai vadybininkes paklausiau, ar kito modelio mazesniu ismatavimu turetu, ji atsake, kad jokiu problemu, meistrai galetu išdrozti ir mazesnius. Gal ji tiesiog zmones, kurie dirba su masinomis, drozejais pavadino. Bet kai pamaciau ta absurdiska kaina, tai jau ir nebesvarbu buvo  biggrin.gif .

Vida, jau senai Jus pazistu ale naivumas neispasakytas biggrin.gif

jas visa drozialazerines stakles kinijoje biggrin.gif, tad tikrai galit uzsisakyt 5 vienodas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 10 05, 20:02)
Vida, jau senai Jus pazistu ale naivumas neispasakytas biggrin.gif

jas visa drozialazerines stakles kinijoje biggrin.gif, tad tikrai galit uzsisakyt 5 vienodas biggrin.gif

na tai ir as niekada negalvojau kitaip - kur toki asortimenta isdrosi rankomis...
Bet kai vadybininke parase, kad Meistrai gali isdrozti uz 135 eurus kokia nori konsole, tai suabejojau net pati savimi blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 10 06, 07:47)
na tai ir as niekada negalvojau kitaip - kur toki asortimenta isdrosi rankomis...
Bet kai vadybininke parase, kad Meistrai gali isdrozti uz 135 eurus kokia nori konsole, tai suabejojau net pati savimi  blink.gif .

http://www.alibaba.c...d wooden corbel

daugumoj atveju reikia pirkt maziausiai 10vnt, paieskokit kompanijos, gal atsiras kas jungiasi ir parsisiusit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 06 spalio 2014 - 08:43
Sveikos, prisipažinsiu ši tema man atgaiva sielai, desertas prie kavos puodelio, ši tema įkvėpė mane pokyčiams, prižadu pasirodyti gautais rezultatais derinant turimus baldus (tikrai ne provanso) su link provanso, jei priimsit į savo gretas ir kartais patarsit. Prisipažinsiu iš manes patarėja tikrai ne kokia, na bet gal pavyks jūsų dėk išlavinti savo skonį. Tai va prie reikalo... Gal kas užmatėt kur beiškant sau grožių kas galėtų pagaminti panašaus tipo valgomojo stalą
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 06 spalio 2014 - 11:12
QUOTE(ostė @ 2014 10 06, 11:09)
Tai va prie reikalo... Gal kas užmatėt kur beiškant sau grožių kas galėtų pagaminti panašaus tipo valgomojo stalą

Sveika 4u.gif gal galės Jums pagelbėti šitas liaudies meistras http://petro-baldai.lt/
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2014 10 06, 12:09)
Gal kas užmatėt kur beiškant sau grožių kas galėtų pagaminti panašaus tipo valgomojo stalą

sveika, gamintis bus brangu, tada arba is kokios tarkim priveera home arba is antikvariato ir persidazyt, as rinkciaus anra varianta
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 10 06, 12:53)
sveika, gamintis bus brangu, tada arba is kokios tarkim priveera home arba is antikvariato ir persidazyt, as rinkciaus anra varianta

Svarstau visus variantus, Priveera asortimentą permečiau, mąstau dar, teks nusigauti iki Vilniaus apžiūrėt gyvai, iš antikvariato tiktų jei kas paruoštų pagal mane, noriu baltų kojų ir natūralaus medžio stalviršio, jei kas kur užmatysit duokit žinoti, pati gal nedrįsčiau perdažyti. Stalui į ilgį turiu patalpą 5m, pro vieną galą yra praėjimas, svarstau ieškoti prailginamo, ar aukoti vietą ir statyti vientisą. Labai tas sujungimas kažin bjauroja vaizdą g.gif Norėčiau susodinti 8 žmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 06 spalio 2014 - 13:14
QUOTE(ostė @ 2014 10 06, 14:12)
Stalui į ilgį turiu patalpą 5m, pro vieną galą yra praėjimas, svarstau ieškoti prailginamo, ar aukoti vietą ir statyti vientisą. Labai tas sujungimas kažin bjauroja vaizdą  g.gif Norėčiau susodinti 8 žmones.

kiek iš patirties žinau, jei dažnai yra poreikis didesniam stalui, tai jis beveik niekada nebūna suskleistas. O be to, jei turėsit 8 kėdes, tai tas kelias nabages pakampėm statysit, kai stalas bus sumažintas? g.gif Mūsų stalo 8 žmonėms ilgis apie 2,5 metro, su gana plačiom kėdėm, o panorėję susėdam po 4 iš šonų, taigi stalas galėtų būti ir trumpesnis kažkiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 06 spalio 2014 - 13:28
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 03, 13:00)
Tiesa, rodau tuos kitus du šviestuvus, pirmasis užplanuotas į miegamąjį, antrasis kol kas niekur, ėmiau kaip alternatyvų variantą voniai...

Sveikos 4u.gif turiu klausimuką - ar saugo tokius šviestuvus kabinti vonioje? Prisižiūrėjau visokių grožybių ir, aišku, užsimaniau. Bet MB sako, kad reiktų waterproof'inės lempos g.gif bet žiūriu užsieniniuose interjeruose ir ant lubų, ir ant sienų kabina paprastus. Pas mus vonia maža, nusimaudžius sienos trumpam nurasoja. Tai vat ir galvoju, galima ar negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 10 06, 14:32)
Sveikos 4u.gif turiu klausimuką - ar saugo tokius šviestuvus kabinti vonioje? Prisižiūrėjau visokių grožybių ir, aišku, užsimaniau. Bet MB sako, kad reiktų waterproof'inės lempos  g.gif bet žiūriu užsieniniuose interjeruose ir ant lubų, ir ant sienų kabina paprastus. Pas mus vonia maža, nusimaudžius sienos trumpam nurasoja. Tai vat ir galvoju, galima ar negalima ax.gif

aš tik įleidžiamus ledus, kur jau visai virš dušo kabinos, pirkau ale hermetiškus, su tokia dėžute.
o visur kitur net nesusimąsčiusi pakabinau paprastus šviestuvus, bra, nors būna, kad ir pagaruoja, veidrodis aprasoja, bet jokių problemų nekilo niekada biggrin.gif
Atsakyti