Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(vida777 @ 2014 10 03, 21:31)
Pasiguosiu  smile.gif .
Issirinkau is botto.lt panasias i sitos konsoles laikomasias dalis, dvi medines mini konsoles, 24cm aukscio ir 7,6cm plocio. Norejau panaudoti kaip uzuolaidu karnizo laikiklius. Parasiau uzklausima, pasakiau, kad reikia 5vnt., is pigiausios medienos, nes dazysiu.
Atejo atsakymas: "Konsoles is uosio vieneto kaina - 135 eurai, maloniai laukiame uzsakymo" . mega_shok.gif

gal kablelio nepadejo smile.gif nes nerealu man smile.gif gal 13,5 eur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 10 03, 20:57)
gal kablelio nepadejo smile.gif nes nerealu man smile.gif gal 13,5 eur biggrin.gif

Manot? Gal reiketu dar karta parasyti ir pasitikslinti blush2.gif .
Atsakyti

QUOTE(Iriska @ 2014 10 03, 18:19)
Dalyvės, gal kas pirkote atramas lentynai virš nišos/židinio. Noriu sonus is akmens, o virsu su tokia lentinele ant grazaus pagrindo padaryti.

Kazkas tokio:

user posted image

šitokį variantą gal būtų galima sukonstruoti iš fasado dekoravimo profilių ir elementų (pvz. kažkokių tokių ar analogiškų) g.gif gal galutinio produkto kaina dar būtų proto ribose g.gif

QUOTE(vida777 @ 2014 10 03, 21:31)
Pasiguosiu  smile.gif .

Atejo atsakymas: "Konsoles is uosio vieneto kaina - 135 eurai, maloniai laukiame uzsakymo" . mega_shok.gif

nes nu šita kaina yra protu nesuvokiama doh.gif blink.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 10 03, 22:46)
Manot? Gal reiketu dar karta parasyti ir pasitikslinti  blush2.gif .

aš irgi manau biggrin.gif nes nu biggrin.gif drožtos rankomis iš sibirietiško beržo panašiai kainuot turėtų biggrin.gif

gritijoj panašių esu mačiusi, kaina keliasdešimties litų ribose, tik pasirinkimas negausus pasirodė...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 04 spalio 2014 - 07:01
Dalyvės, gal kas pirkote atramas lentynai virš nišos/židinio. Noriu sonus is akmens, o virsu su tokia lentinele ant grazaus pagrindo padaryti.

Kazkas tokio:

user posted image

Zidinio apdailu yra soliddecor salone pasiziurekite, berods 600 litu visa zidinio apdaila
Atsakyti
Merginos, būčiau dekinga jei pamačiusios kokią dailią spintą garsiai praneštumetė, labai ieškau kažkokio tinkamo varianto berniukų kambariui, dairausi ir naujų, ir devetų variantų.
Baldininkas už 4 durų spintą (apie 2m) ir atvirą lentyną užsiprašė 7000Lt, nu man per žiauru kaip vaikų kambariui blink.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 04, 07:58)
aš irgi manau biggrin.gif nes nu biggrin.gif drožtos rankomis iš sibirietiško beržo panašiai kainuot turėtų biggrin.gif

gritijoj panašių esu mačiusi, kaina keliasdešimties litų ribose, tik pasirinkimas negausus pasirodė...
user posted image

Tas didysi kainuoja vis 100lt ...gal 125 lt veziausi as ji namo , norejau panaudoti kaip stalviscio prilaikyma , bet netiko .

O ebey kaip sitie dalykai vadinasi? Gal rasciau tinkamesni
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 03, 15:07)
wub.gif
aha, iš kur juos traukiat? blush2.gif ... turbūt turit talentą surasti gražius daiktus  smile.gif

Iš to paties veidrodžių pardavėjo, pasisekė taip, kad vžiavau šių šviestuvų, o pavyko ir veidrodžius gauti.
O šiaip tai per tuos pačius skelbimus galima rasti, taip ir radau. Ir dar per sendaikčių parduotuves bei antikvariatus. Kai ką ir siunčiuosi, bet ne baldus.
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2014 10 03, 17:36)
As speju, kad tai yra JUODAS darbas doh.gif . Ieskoti, deretis, vaziuoti/siustis.

Sendaikciai, paduotuves, ebay.  g.gif

Man tai malonumą toks "darbas" sukelia ax.gif
Atsakyti

Kazkas tokio:

user posted image

user posted image

user posted image

Turiu kontaktus žmogaus, kurio įmonė lieja iš gipso absoliučiai bet kokias formas. Pas mus namuose pagamino įrėminimą židiniui+TV (kai TV virš židinio). Turi katalogus, iš kurių galima rinktis norimas formas, matmenis. Įmonė Kuršėnuose, bet užsakymus manau priima visoje Lietuvoje, nes jie dirba įvairiuose objektuose (bažnyčios, dvarai) po visą Lietuvą. Jeigu domina kontaktais galiu pasidalinti, rašykit į až.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 04, 07:58)

user posted image

thumbup.gif Reikia pasidometi bigsmile.gif

QUOTE(AJIRA @ 2014 10 04, 10:01)
Zidinio apdailu yra soliddecor salone pasiziurekite, berods 600 litu visa zidinio apdaila

ACIU!

QUOTE(Kinda @ 2014 10 04, 19:23)
Turiu kontaktus žmogaus, kurio įmonė lieja iš gipso absoliučiai bet kokias formas. Pas mus namuose pagamino įrėminimą židiniui+TV (kai TV virš židinio). Turi katalogus, iš kurių galima rinktis norimas formas, matmenis. Įmonė Kuršėnuose, bet užsakymus manau priima visoje Lietuvoje, nes jie dirba įvairiuose objektuose (bažnyčios, dvarai) po visą Lietuvą. Jeigu domina kontaktais galiu pasidalinti, rašykit į až.

O kokios kainos mazdaug??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 10 04, 16:08)
Tas didysi kainuoja vis 100lt ...gal 125 lt veziausi as ji namo , norejau panaudoti kaip stalviscio prilaikyma , bet netiko .

O ebey kaip sitie dalykai vadinasi? Gal rasciau tinkamesni

Jei tu juos ciupinejai, sakyk, ar jie yra mašininės gamybos, ne rankomis kartais drozti g.gif , nes man reikia penkiu visiskai identisku.
Kai vadybininkes paklausiau, ar kito modelio mazesniu ismatavimu turetu, ji atsake, kad jokiu problemu, meistrai galetu išdrozti ir mazesnius. Gal ji tiesiog zmones, kurie dirba su masinomis, drozejais pavadino. Bet kai pamaciau ta absurdiska kaina, tai jau ir nebesvarbu buvo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 10 04, 22:55)
Jei tu juos ciupinejai, sakyk, ar jie yra mašininės gamybos, ne rankomis kartais drozti  g.gif , nes man reikia penkiu visiskai identisku.
Kai vadybininkes paklausiau, ar kito modelio mazesniu ismatavimu turetu, ji atsake, kad jokiu problemu, meistrai galetu išdrozti ir mazesnius. Gal ji tiesiog zmones, kurie dirba su masinomis, drozejais pavadino. Bet kai pamaciau ta absurdiska kaina, tai jau ir nebesvarbu buvo  biggrin.gif .

kažkaip laaaaabai abejoju, kad rankom. Yra dabar staklių 3 ir 4d, programoje dydį pakeičia ir vualia cool.gif
Atsakyti