Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(mamaSandra @ 2014 10 01, 23:21)
idomiai, o nenutruks, neisplys audinys taip keliant  g.gif

as tai pamaniau, kad kiekvienam sveciui servetele atskira pakabint juose  doh.gif

Ten rimtai buna itaisyta, aisku, jei dare kokie garaziniai, tai gal ir iplystu, nezinau biggrin.gif Bet paskirtis tokia.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 10 01, 22:21)
idomiai, o nenutruks, neisplys audinys taip keliant  g.gif

as tai pamaniau, kad kiekvienam sveciui servetele atskira pakabint juose  doh.gif

Kiek gali visko prisigalvoti lotuliukas.gif man tai tiesiog kėdės papuošimo elementas biggrin.gif juk įvairūs viniukai, sagutės irgi tik tam, kad "paturbinti" baldelius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 01, 09:06)
Įkelsiu pvz., ko siekčiau.

Ir Jums tai puikiai pavyko thumbup.gif Bet tie veidrodžiai gal tikrai yra per dideli g.gif arba juos reikia leisti žemyn, o ne kelti į viršų. Man rozetės ir bra prie praustuvo labai reikalingi patogumo elementai. Vardan grožio jų neaukočiau biggrin.gif tiesiog paieškočiau mažesnių veidrodžių ax.gif
Papildyta:
Tęsiant Carpe diem vonios veidrodžių temą

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 01, 10:08)

Kokį nerealų puslapį užtikau apie paveikslus, n idėjų, kaip sukabinti, dar yra ir schemutės pagal baldų išdėstymą
Disfuctional designs

Pamenu, kad KUZDAITE klausinėjo apie paveikslų kabinimą. Bet, kad dingus kažkur, nebeužsuka pas mus biggrin.gif gal pamatys ax.gif
Atsakyti
As ir uzdedu riebu pliusa del rodytos vonios, gal tie veidrodziai vov vos per arti vienas kito, bet visuma labai gera, tik mastau jeigu patalpa maza, veidrodziai nemazi, o dar sviestuvas..bet cia plika akim reikia ziureti. Man labai patinka tokia eklektika. As pati buvau isisvaigus I tokius veidrodzius, taciau kadangi tapetas intensyvus mano- jau nebetinka, per daug visko g.gif carpediem, aciu uz veidrodziu nuoroda, nusiziurejau vienus:
nuziuretas veidrodis, ar man tiktu prie vonios visumos? Idedu keleta foto ( I kilimelius, ir kitas smulkmenas nekreipiam demesio). Tikslas - stiliu maisymas siekiant skandinaviskos klasikos.
vonia
vonia
Atsakyti
MamaSandra, nu ner jau taip baisiai tie ziedai biggrin.gif
Zalia Ruta, garazinis garaziniui nelygus tongue.gif o siaip tai baldai pirkti is privee home wink.gif

QUOTE(Rabambule @ 2014 10 02, 09:19)
Tikslas - stiliu maisymas siekiant skandinaviskos klasikos.

mano akiai netgi labai tiktu smile.gif
Atsakyti
As ir uzdedu riebu pliusa del rodytos vonios, gal tie veidrodziai vov vos per arti vienas kito, bet visuma labai gera, tik mastau jeigu patalpa maza, veidrodziai nemazi, o dar sviestuvas..bet cia plika akim reikia ziureti. 

Aš dar abejonėse unsure.gif tikrai žinau, kad tokių veidrodžioų noriu, bet ko gero šie per dideli ir teks toliau ieškoti, nu nežinau, kažkaip gyvai žiūrint pirmas įspūdis - dydis biggrin.gif buvau da rvienus iš parduotuvės namo parsitempus pabandymui, tia tie per maži bvuo doh.gif
Dar svarstau variantą kabinti tik vieną veidrodį per vidurį.
Ale taip
user posted image
Bet gali be ryšio būti ir rozetė trukdys g.gif

Arna virš praustuvų tokį visai neutralų, gal net be rėmų ryškių, o vieną iš turimų pakabinti virš vonios, pasibandžiau - nu nieko, jei dar iš šonų po kokį paveiksliuką, kas ir taip ten planuojama, tai gal visai išeitis būtų...
Ale taip
user posted image

Vonia ne ant kojelių, bet pastatoma, t.y. be tos sienelės šoninės. Dabar ta siena virš jos tokia plika atrodo g.gif
Papildyta:
As pati buvau isisvaigus I tokius veidrodzius, taciau kadangi tapetas intensyvus mano- jau nebetinka, per daug visko g.gif  carpediem, aciu uz veidrodziu nuoroda, nusiziurejau vienus:
nuziuretas veidrodis, ar man tiktu prie vonios visumos? Idedu keleta foto ( I kilimelius, ir kitas smulkmenas nekreipiam demesio). Tikslas - stiliu maisymas siekiant skandinaviskos klasikos.
vonia
vonia

O man atrodo ,kad ir tokie, kaip mano veidrodžiai, jūsų vonioje tiktų. Man jūsų vonia labai wub.gif tapetas wub.gif aš, deja, negalėčiau, nes drėgmė sunkiai šalinasi, tikrai tapetai neatlaikytų.
Jeigu kabintumėte išsirinktus veidrodžius (kaip nuorodoje) - labai daug stačių kampų ir stačiakampių atsiranda vonioje: langas, spintelės, kilimėliai ir tie stačiakampiai, plytelės kvadratinės, net paustuvai su aštriais kampais. Visumoj labai gražu, bet mano galva, būtent veidrodžius reiktų kabinti ovalius, kad kiek sušvelninti tuos kampus, būtų gražus kontrastas.
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 10 02, 08:24)
Ir Jums tai puikiai pavyko thumbup.gif Bet tie veidrodžiai gal tikrai yra per dideli g.gif  tiesiog paieškočiau mažesnių veidrodžių ax.gif

Nu va, dar viena nuomonė, kad didoki g.gif na, tikiuosi, pavyks rasti analogiškus mažesnius, ale šitų ieškojau apie metus unsure.gif su tokio stiliaus veidrodžiais labai sunku - arba jie per daug priauksinti, arba labai brangūs (nuo 500 Lt už vnt.), arba dydis netinka, arba nėra dviejų vienodų, arba būklė jau tragiška ir reikia restauruoti, kas reiškia didelę galutinę kainą, todėl taip norėtųsi, kad tiktų šie, ech...
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 10 02, 08:24)
Tęsiant Carpe diem vonios veidrodžių temą

Labai wub.gif ir kaip auksas su chromu gerai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikslas - stiliu maisymas siekiant skandinaviskos klasikos.

Labai gražus tapetai thumbup.gif ir labai geras jusu pasirinkimas, manau labai tiks.
Atsakyti
musu namai panaseja i namus wub.gif

user posted image

uzuolaidos beje per ilgos, jas jau trumpina ir platina doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Rabambule,2014 10 02, 10:19]
dl=0]vonia[/url]
vonia
[/quote

Labai grazi jusu vonia wub.gif ar ten lenteles iki puses?
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 02, 10:02)
uzuolaidos beje per ilgos, jas jau trumpina ir platina  doh.gif  lotuliukas.gif

pažiūrėk parišus wink.gif kad per daug nenutrumpintų... Aš irgi saviškes jau susitrumpinau, palikau 10 cm, tai parištos kaip tik, o palaidos panašiai, kaip pas jus..

beje, Rabambule langų apvadai - beprotiškai gražu, čia jau nusikaltimas juos uždengt, tik ant rėmo reik tvirtint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 02 spalio 2014 - 09:11
Carpe diem, manau visi jusu issakyti variantai svarstytini, o del dydzio tik pati- erdveje galite pasakyti. Aisku per viduri- nelabai praktiska.
O del maniskes- su tom plytelem prisiprovansinau be reikalo , ten plyteles, tai noras kuo maziau raityt, kad neprisiraityt. Del rankeneliu dar dvejoju, nors nusipirkusi cupboard formos. Lango statiskuma mazins uzuolaidos kazkokios.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 10 02, 09:08)
pažiūrėk parišus wink.gif kad per daug nenutrumpintų... Aš irgi saviškes jau susitrumpinau, palikau 10 cm, tai parištos kaip tik, o palaidos panašiai, kaip pas jus..
beje, Rabambule langų apvadai - beprotiškai gražu, čia jau nusikaltimas juos uždengt, tik ant rėmo reik tvirtint.

Apie uzdengima net nesvarstau, nusikaltimas butu, teks ant remo daryti. Tik pasimetus- ar zaliuzes, ar minkstinant medziaga vis delto rinktis. Ar lina, siauda deti ar normalias uzuolaideles. Is visu kabinimo tipu man lyg graziausia kai medziaga sukasi i ritineli is apacios i virsu. Neturiu zalio supratimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rabambule: 02 spalio 2014 - 09:12
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 02, 10:09)
, tai noras kuo maziau raityt, kad neprisiraityt.

man irgi atrodo, kad barokinis veidrodis netiktų pas jus. O vat ovalus, su minimaliai dekoraryviu rėmu, kontrastingos spalvos, tamsios ar aukso, suskambėtų bigsmile.gif

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 02, 10:21)

Apie uzdengima net nesvarstau, nusikaltimas butu, teks ant remo daryti. Tik pasimetus- ar zaliuzes, ar minkstinant medziaga vis delto rinktis. Ar lina, siauda deti ar normalias uzuolaideles. Is visu kabinimo tipu man lyg graziausia kai medziaga sukasi i ritineli is apacios i virsu. Neturiu zalio supratimo.

aš už medžiagą, tikrai minkštumas nepakenktų, jaukumo būtų daugiau.
http://3.bp.blogspot...00/DSCF1541.JPG

i 
Labai didelė nuotrauka, todėl palikau tik nuorodą į ją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 02 spalio 2014 - 10:27