QUOTE(Rabambule @ 2014 10 02, 09:19)
As ir uzdedu riebu pliusa del rodytos vonios, gal tie veidrodziai vov vos per arti vienas kito, bet visuma labai gera, tik mastau jeigu patalpa maza, veidrodziai nemazi, o dar sviestuvas..bet cia plika akim reikia ziureti.
Aš dar abejonėse
tikrai žinau, kad tokių veidrodžioų noriu, bet ko gero šie per dideli ir teks toliau ieškoti, nu nežinau, kažkaip gyvai žiūrint pirmas įspūdis - dydis
buvau da rvienus iš parduotuvės namo parsitempus pabandymui, tia tie per maži bvuo
Dar svarstau variantą kabinti tik vieną veidrodį per vidurį.
Ale taip
Bet gali be ryšio būti ir rozetė trukdys
Arna virš praustuvų tokį visai neutralų, gal net be rėmų ryškių, o vieną iš turimų pakabinti virš vonios, pasibandžiau - nu nieko, jei dar iš šonų po kokį paveiksliuką, kas ir taip ten planuojama, tai gal visai išeitis būtų...
Ale taip
Vonia ne ant kojelių, bet pastatoma, t.y. be tos sienelės šoninės. Dabar ta siena virš jos tokia plika atrodo
Papildyta:
QUOTE(Rabambule @ 2014 10 02, 09:19)
As pati buvau isisvaigus I tokius veidrodzius, taciau kadangi tapetas intensyvus mano- jau nebetinka, per daug visko
carpediem, aciu uz veidrodziu nuoroda, nusiziurejau vienus:
nuziuretas veidrodis, ar man tiktu prie vonios visumos? Idedu keleta foto ( I kilimelius, ir kitas smulkmenas nekreipiam demesio). Tikslas - stiliu maisymas siekiant skandinaviskos klasikos.
vonia
vonia
O man atrodo ,kad ir tokie, kaip mano veidrodžiai, jūsų vonioje tiktų. Man jūsų vonia labai
tapetas
aš, deja, negalėčiau, nes drėgmė sunkiai šalinasi, tikrai tapetai neatlaikytų.
Jeigu kabintumėte išsirinktus veidrodžius (kaip nuorodoje) - labai daug stačių kampų ir stačiakampių atsiranda vonioje: langas, spintelės, kilimėliai ir tie stačiakampiai, plytelės kvadratinės, net paustuvai su aštriais kampais. Visumoj labai gražu, bet mano galva, būtent veidrodžius reiktų kabinti ovalius, kad kiek sušvelninti tuos kampus, būtų gražus kontrastas.
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 10 02, 08:24)
Ir Jums tai puikiai pavyko
Bet tie veidrodžiai gal tikrai yra per dideli
tiesiog paieškočiau mažesnių veidrodžių
Nu va, dar viena nuomonė, kad didoki
na, tikiuosi, pavyks rasti analogiškus mažesnius, ale šitų ieškojau apie metus
su tokio stiliaus veidrodžiais labai sunku - arba jie per daug priauksinti, arba labai brangūs (nuo 500 Lt už vnt.), arba dydis netinka, arba nėra dviejų vienodų, arba būklė jau tragiška ir reikia restauruoti, kas reiškia didelę galutinę kainą, todėl taip norėtųsi, kad tiktų šie, ech...
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 10 02, 08:24)
Tęsiant Carpe diem vonios veidrodžių temą
Labai
ir kaip auksas su chromu gerai atrodo