Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 01, 13:08)
Ačiū už priminimą smile.gif gražu  wub.gif
Tai užuolaida/romantė/autrijetė yra tas kilnojamas akcentas kaip suprantu  rolleyes.gif

aciu 4u.gif pradziai manau taip smile.gif daugiau bandysiu , kaip vyras sako "kaiminti" visokiais dalykeliais biggrin.gif, matosi foto dar 2 langai sone, kuriuos kazkaip visada galvojau uzdengsiu austrijetemis pustomis, bet kuo tolyn tuo daugiau abejoniu biggrin.gif zodziu aciu uz jusu visu pagalba, tikrai tai labai vertinu, manau mes cia visos puiki komanda thumbup.gif

QUOTE(Dzenke @ 2014 10 01, 13:13)
"Pazaidziau" su jusu langu smile.gif

wub.gif labai aciu uz vizualizacija bigsmile.gif
man labiausiai irgi prilipo london shades ir balioncikas is tiesu graziai ziurisi bigsmile.gif
Atsakyti
"London blinds"

Man atrodo, kad toks kabinimo būdas gražiausiai atrodytų ax.gif . Netgi spalvos visai derančios biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 01 spalio 2014 - 12:21
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 01, 13:00)
cia kad priminciau vaizda, sala - alyvuoge ar samana svelni, o sienos jos pas mus cardemono spalvos, tamsiai smelines galima sakyti

hm, bandžiau paieškot palečių su jau esamomis spalvomis:

čia kardamono paletė biggrin.gif bet kažkokia ne tokia, kaip jūsų:
user posted image
user posted image

čia gelsvi-rusvi tonai švelnesni:
user posted image

čia irgi smėlinė ne tokia:
user posted image

audiniai:
user posted image

vis gi, jei papildomą spalvą įvest, tai papilkintą mėlyną ko gero:
user posted image
arba šiltą raudoną biggrin.gif :
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:

"balloon shades"

va kaip manosios vadinasi, pasirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
tas geletasisi thumbup.gif
Atsakyti
Praknisau, ką buvau išsisaugojus ieškodama įvairių medžiagų ebay...
Į ornamentų temą:
Premier Prints n variantų
Michael Miller
Richloom
Waverly
Ballard

Į švelnumo ir romantikos temą, kas pas jus irgi tiktų:
Prestigious1
Prestigious2 - čia daug variantų

Aš dar paukščiukų dairiausi, tai jeigu patiktų
Peony Blossom
Schumacher

Morris stiliaus man šios gražios:
Fruit Minor
Willow Boughs
Forest - šita mano favoritė ax.gif

Nu ir pabaigai cinkelį/netikėtumą, o gal patiks biggrin.gif
Alexander Henry Frida

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 10 01, 13:19)
Man atrodo, kad toks kabinimo būdas gražiausiai atrodytų ax.gif . Netgi spalvos visai derančios  biggrin.gif .

pritariu, labai gerai atrodo - ir kabinimo būdas, ir medžiaga smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad toks kabinimo būdas gražiausiai atrodytų ax.gif . Netgi spalvos visai derančios  biggrin.gif .

man irgi net medziaga patiko, bet jauciu vyras nepasirasys biggrin.gif jauciu reikia santuresniu biggrin.gif

QUOTE(femme @ 2014 10 01, 13:24)
čia kardamono paletė biggrin.gif bet kažkokia ne tokia, kaip jūsų:
user posted image
user posted image

as sias spalvas labiausiai isivaizduoju mano pirmame aukste wub.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 01, 13:35)
Praknisau, ką buvau išsisaugojus ieškodama įvairių medžiagų ebay...

visos labai grazios biggrin.gif 4u.gif ypac ta su kaukolem biggrin.gif mano vyras bais konservatyvus, as ir tai labai lauzau jo standartus su zaliomis salomis ir pilkomis vonios spintelemis biggrin.gif is proto isikraustytu jei tokia uzdeciau biggrin.gif
is tiesu tai man labiausiai patiko tas rastas kur saket kad saugiausias pasirinkimas butu, bet dabar labai stinga dar ir tas bordo wub.gif
turiu salos kedes tokias kaip dafni, jas turejau baltai dazyti ir deti lino spalvos minkstas dalis, kaip stalo kedziu, bet dabar galvoju gal ir jas su cinkeliu padaryti... g.gif bijau kad per daug neprisicinkinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 10 01, 14:02)
turiu salos kedes tokias kaip dafni, jas turejau baltai dazyti ir deti lino spalvos minkstas dalis, kaip stalo kedziu, bet dabar galvoju gal ir jas su cinkeliu padaryti...  g.gif bijau kad per daug neprisicinkinciau biggrin.gif

Ech, tie vyrai doh.gif biggrin.gif
Aš saviškį pripratinau jau, bet kaip jis piestu stojosi prieš tuos močiutiškus tapetus wc doh.gif o dėl tų veidrodžių tai sako, kad geriua juodi būtų, tai dar dar biggrin.gif nu bet gal teisus, dar mąstysiu.

Kėdes galima būtų paderinti su užuolaida arba padaryti pvz. dryžuotas: juoda/balta, pilka/balta. sienų spalva/balta.

Keli saugesni variantai dar:
http://www.wallpaper...n/lucerne/95542
http://www.wallpaper...n/dhurrie/99380
http://www.wallpaper...ion/isamu/99395
http://www.wallpaper...uriosity/109003
http://www.wallpaper...d-willow/108894
http://www.wallpaper.../caprice/108628
Atsakyti

man sis variantas irgi labiausiai patiko, as medziaga rinkciaus ta pacia kaip ir valgomajame.
Tiesa, Pupuk, kokia paskirtis tu ziedu kedziu atlose? ar siaip del grozio?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 18:26)
user posted image
user posted image

Fantastiskai grazu! thumbup.gif O butu isvis tobula be lietuviu taip megstamu plyteliu, tik su dazytom sienom. wub.gif Ir aukstis pirmoje nuotraukoje yra tinkamiausias, juolab, kad veidrodzio paraitymai puikiai isipaiso "uzlipe" ant tos juodos juostos, kuri susisaukia su santechnikos elementais - tarsi, juosta "iseitu" is veidrodziu, o vamzdziai is kriaukliu. Darnioje visumoje visada yra derantys elementai, net jeigu jie ir nepastebimi - kartais nedidelis rastu ar detaliu atkartojimas (nebutinai tos pacios spalvos, fakturos, medziagos) sukuria vientisumo, o ne padriku elementu, ispudi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 10 01, 20:17)
kokia paskirtis tu ziedu kedziu atlose? ar siaip del grozio?

Kad neisiteptu medziaga keliant kede, ty uz ju paimama kede 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 10 01, 20:17)
man sis variantas irgi labiausiai patiko, as medziaga rinkciaus ta pacia kaip ir valgomajame.
Tiesa, Pupuk, kokia paskirtis tu ziedu kedziu atlose? ar siaip del grozio?

4u.gif del tokios pat medziagos bijau kad nebutu per nuobodu ax.gif
o del ziedu, tai siu kaina labia gera buvo biggrin.gif tie ziedai galejo ir nebuti biggrin.gif siaip net nezinojau kad jie paskirti turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 01, 21:03)
Kad neisiteptu medziaga keliant kede, ty uz ju paimama kede 4u.gif

idomiai, o nenutruks, neisplys audinys taip keliant g.gif

as tai pamaniau, kad kiekvienam sveciui servetele atskira pakabint juose doh.gif
Atsakyti