Ypac paskutine saldi foto
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 01, 10:11)
bet jeigu jame pakabinčiau savo veidrodį ir dar šviestuvą, jau būtų per daug to aukso
man šitoj situacijoj būtų sunkiausia šviestuvus virš veidrodžio parinkt .. aš irgi planuoju pas save kabint veidrodį su bronziniu ar auksiniu rėmu.. bet va kokias lempas iš šonų derint prie jo man galvos juodas skausmas..
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 01, 10:07)
o ta foto kur su daug paveikslų ir medine vonia , tai primena tai ką aš pas save suplanavau vonioje
Labai gražu, man paveikslai vonią kambariu padaro
Aš irgi planuoju virš vonios kelis pasikabinti
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 01, 10:15)
man šitoj situacijoj būtų sunkiausia šviestuvus virš veidrodžio parinkt .. aš irgi planuoju pas save kabint veidrodį su bronziniu ar auksiniu rėmu.. bet va kokias lempas iš šonų derint prie jo man galvos juodas skausmas..
Mano atveju man atrodo paprasčiau tiesiog uždengti laidus ir nieko nekabinti tikrai sunku
pas save vonioj turėsim dvikriauklę spintukę, tai man gražu skirtingų formų veidrodžiai vienam apvalus ir mažas kitam ilgas ir kūdas .. pagal kompleksiją , ksakant )
galvoju gal tuomet tokius kokius neutralesnius
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 01, 10:20)
pritarčiau... Ir geriau ne aukso spalvos metalo. Jei chromo nesinori, tai kad ir tamsius kokius.
Carpe diem, nuoširdūs pagyrimai Aš nemoku ten labai analizuot smulkmenėles, bet bendras vaizdas tas netikėtumas, nesaldumas, man labai patinka aš kažkaip irgi gal to labiau pas save namuose norėjau, bet a nežinojau šitos SM temos, b reikėjo greit įsirengt įsikraustyt ir nuėjau tokiu konservatyvesniu keliu bet po truputį manau išsistaisysiu klaidas ir įgyvendinsiu pasikeitimus apie kuriuos svajoju
žodžiu dar kartą
žodžiu dar kartą
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 01, 10:20)
taip, reiktų neutralesnių, tamsaus metalo ar juodų, bet gali ir balti būti, svarbu, kad ne pretenzingi.
Papildyta:
QUOTE(rek @ 2014 10 01, 10:37)
Carpe diem, nuoširdūs pagyrimai
Ačiū
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 01, 10:06)
Praustuvai pagabinti 80 cm aukštyje, juoda juostelė eina 110 cm aukštyje, tik vakare galėsiu parašyti, koks veidrodžių aukštis, neišmatavau, bet manau, kad apie 90-100 cm.
Mūsų ūgiai 171-183 cm.
Mūsų ūgiai 171-183 cm.
Man kaip mažam žmogeliukui (165cm) jie jau būtų kiek per aukštai, o Jums visai normaliai turėtų atrodyti, ypač jei nėra poreikio savo apačios daugiau matyti . Sakyčiau ant ribos tas aukštumas toks. Per aukštų veidrodžių įspūdį padidina turbūt dar ir tai, kad viršuje jie platesni, o apačioj siauresni. Tai gal apversti juos aukštyn kojom... būtų išvis netikėta (shutka )
QUOTE(Juodai @ 2014 10 01, 10:54)
Tai gal apversti juos aukštyn kojom... būtų išvis netikėta (shutka )
Tai jau tikrai kad būtų
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 01, 10:48)
taip, reiktų neutralesnių, tamsaus metalo ar juodų, bet gali ir balti būti, svarbu, kad ne pretenzingi.
dar galimas variantas - veidrodis ir bra kaip akcentai, vieno stiliaus, bet tuomet jau centrinis šviestuvas visai neutralus..., arba išvis funkcinis apšvietimas ileidžiamais taškais.
Dar į temą, kai du skirtingi
Kokį nerealų puslapį užtikau apie paveikslus, n idėjų, kaip sukabinti, dar yra ir schemutės pagal baldų išdėstymą
Disfuctional designs
Ir šita sman neblogas, galima idėjų pasigaudyt
Justinehugjones
Kokį nerealų puslapį užtikau apie paveikslus, n idėjų, kaip sukabinti, dar yra ir schemutės pagal baldų išdėstymą
Disfuctional designs
Ir šita sman neblogas, galima idėjų pasigaudyt
Justinehugjones
QUOTE(AJIRA @ 2014 10 01, 08:32)
man tai labai, labai gražu , tik norėtųsi dar kad atsidengtų dekoro juostelė... manau jums tikrai pavyko sukurti, tai ko siekėte.
Veidrodžiai ir grindų plytelės-taip, klasika. Visa kita (praustuvų formos ir t.t.)-per daug modernu ir nedera prie minėtų daiktų.