Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(femme @ 2014 09 30, 22:18)
o dėl aukščio, tai aš tiesą sakant nekelčiau veidrodžių aukštyn virš apdailos juostelės, bus per aukštai ir neproporcingai schmoll.gif geriau jau laidus užpakliuot, kol remontas.

o nieko tokio, kad veidrodziai butu atsoke nuo sienos? Skiriasi plokstumos, ypac dekorine plytele iskilus.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 09 30, 16:40)
Pagarba Pupukui ir femme  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 17:09)
Tai ebay paieškokit susivedus trellis fabric wink.gif

man siandien sekasi biggrin.gif vos tik parasau ka nors SM ir randu is karto biggrin.gif jau radau panasia,tik del spalvos dabar suksiu galva biggrin.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 19:53)
Nu ką, rodau veidrodžius teismui

mano galva tai cia viskas labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 22:24)
o nieko tokio, kad veidrodziai butu atsoke nuo sienos? Skiriasi plokstumos, ypac dekorine plytele iskilus.

nu čia techninės detalės, aš apie bendrą vaizdą kalbu..., bet geriau jau atšokę, nei atspindės nuo smakro iki palubės voratinklių tongue.gif
tokio dydžio veidrodis atspindi visu ūgiu, esu pastebėjusi, kad labai erzina vien tas įspūdis, kai didelis veidrodis užkeltas per aukštai ir negali matyt savęs nuo-iki.
žiūrint pagal proporcijas, tai veidrodžio, kurio apačia būtų virš plytelių, viršus neturėtų būti aukščiau nei foto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 01 spalio 2014 - 06:34
Labai ačiū už nuomones 4u.gif visas 4u.gif vis dar neapsisprendžiu, bet juk neturiu skubėti, dabar laikau juos taip pakabinus ir pratinuosi biggrin.gif pabandysiu dar nufotografuoti kaip nors (ko gero reiks vyrą darbint tam reikalui) kaip atrodo pakėlus juos virš dekoro juostelės. Pirmas įspūdis ir man - per dideli, būtų žemesni, net nedvejočiau, tia gal ieškoti panašių, bet mažesnių tiesiog g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 20:41)
Na taip, rozetė ne vietoj... O tie jungikliai ar tik ne veidrodžių apšvietimą turėtų įjungti? Kaip ir bereikalingi tampa...

Ten dvi rozetės, jungiklio ten nėra. Rozetės atsidurtų vietoj, jei pakelčiau abu veidrodžius, kad jų apačios būtų vos virš juodos juostelės.
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 30, 20:42)
kokios spalvos sienos ornamentas ir grindys? nuotraukose atrodo juodi, gal klystu?

Sienos ornamentas juodas, grindys - uoda balta, bet tokios kaip nutrintos ax.gif
user posted image
Sienų spalva duck egg

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 20:42)
Manau, čia ir norėta padaryti kontrastą, netikėtumą smile.gif.

Tikrai taip ax.gif
Pvz. svečių wc yra išklijuotas tapetais su gėlytėmis, pakabinta shabby lentynėlė (tikra senoviška, ne sendinta), atsiduri kaip pas bobutę tualete nu ir visi, kas ateina, giria, kad efektas kaip pas bobutę, ir juokiasi, ir net fotkinasi tam tulike biggrin.gif
Vonioj irgi noriu efekto, o ne suderinto vientiso stiliaus ax.gif
Aš šiaip ne klaiskos ar gryno provanso mėgėja, o daugiau tokio shabby ir eklektikos, mėgstu senovinius/antikvarinius daiktus, mielai juos naudoju interjere ir bandau deirnti su šiuolaikiškumo (bet ne modernu).
Vonia mano iš tikro yra skandinaviško stiliaus daugiau, bet ją darydama iš pat pražių galvojau, kad būtinai bus senovinis šviestuvas ir netradiciniai veidrodžiai.
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 09 30, 22:01)
Carpe diem jei po kriauklėm būtų ne maišytuvai pliki o kokios spintukės, būtų tobula mano akiai smile.gif arba bent būtų jie lempos spalvos smile.gif

Spintutę pirma galvojau dėti, bet neradau norimos, o už pagaminimą 2000 Lt meistrelis užsiprašė, tia nebegaminau ir radau šiuos praustuvus, kurie prie vonios tinka ir šiaip man patinka. Jeigu būtų ir bronzos ar aukso spalvos santechnika, kokia spintutė paraityta, tuomet jau viską reiktų klasikos stiliumi daryti, o aš nesiekiu vonioje klaiskos, siekiu skandinaviško/vintage stiliaus su cinkeliu ax.gif
Papildyta:
bent koks papildomas elementas "į temą" veidrodžiams ir šviestuvui akimirksniu viską sunaikintų...

Femme, jūs mane absoliučiai supratote aciuks.gif
Papildyta:
o dėl aukščio, tai aš tiesą sakant nekelčiau veidrodžių aukštyn virš apdailos juostelės, bus per aukštai ir neproporcingai schmoll.gif geriau jau laidus užpakliuot, kol remontas.

Man nesižiūri taip, kaip yra dabar parodymui nufotografuota, nepatinka, kad užlipa ant juodos juostelės, kad uždengia vieną rozetę, kabinti juos svarstuau ko gero tik pakeltus virš juostelės g.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2014 09 30, 21:39)
Pirmas ispudis - o dangau, kas cia su kuo ir prie ko  bigsmile.gif ...
Jei butent tai yra jusu siekiamas bendras namu stilius, tada viskas puiku. Tik nepadarykite 50:50, bet jei toki stiliu pasirinkote, turbut zinote ir jo kurimo taisykles.

biggrin.gif
Ką turite omeny 50:50? Deja, nesu dizainerė ir taisyklių nežinau, bet natūralu, kad domėjausi, kad daug naršiau onternete ir pan., bet kuriant tokį stilių laaabai lengva nusigrybauti, todėl ir prašau patarimų 4u.gif
Taip, visuose namuose toks panašus stilius, nėra vientisas kad vien klaisika ar vien provansas, atėję į svečius žmonės apibūdina kaip olandišką/anglišką su provanso elementais, bet kartu yra ir skandinaviško stiliaus. Norėjau įdomių namų, ko gero tam tikrais atvejais pavyko, tam tikrais - ne.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2014 09 30, 21:39)
Elektros jungtukas labai gadina vaizda ir vandens maisytuvu pasirinkimo nelabai supratau - jie is viso neatspindi jokio stiliaus  mastau.gif .

Rozetė ten smile.gif
Vandens maišytuvai buvo renkami prie praustuvų - praustuvai nedideli, maišytuvai irgi, jie tikrai ne kažkokie ypatingi, bet geros firmos, nepigūs, kas tikėtina reiškia ir kokybę... Iš kitos pusės, nesu labai patenkinta jų trumpais snapukais, tai gal net ir keisiu juos kažkada, bet nemanau, kad dėčiau bronzinius/auksinius, bet jei ir šie ar panašūs veidrodžiai kabės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 01, 09:15)

Man nesižiūri taip, kaip yra dabar parodymui nufotografuota, nepatinka, kad užlipa ant juodos juostelės, kad uždengia vieną rozetę, kabinti juos svarstuau ko gero tik pakeltus virš juostelės  g.gif

Ką turite omeny 50:50? 

gyvai aišku geriau matosi wink.gif

manau tą ir turima omeny, kad akcentai turi likti akcentais wink.gif o ne 50 proc. skandinaviško ir 50 proc. shaby blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 10 01, 07:28)
nu čia techninės detalės, aš apie bendrą vaizdą kalbu..., bet geriau jau atšokę, nei atspindės nuo smakro iki palubės voratinklių tongue.gif
tokio dydžio veidrodis atspindi visu ūgiu, esu pastebėjusi, kad labai erzina vien tas įspūdis, kai didelis veidrodis užkeltas per aukštai ir negali matyt savęs nuo-iki.
žiūrint pagal proporcijas, tai veidrodžio, kurio apačia būtų virš plytelių, viršus neturėtų būti aukščiau nei foto...

Dabar pakabintas jysk'inis baltas stačiakampis veidrodis, jo apačia šiek tiek virš rozečių ir save matau virš krūtinės, kaip ir gerai, nes daugiau nėra reikalo matyti biggrin.gif
Jeigu kabinčiuos šiuos veidrodžius, jų apačios atsidurtų šiek tiek virš juodos juostelės, matyčiau save maždaug nuo juosmens į viršų (gal net kiek žemiau nei juosmuo). Nu irgi pakanka, tačiau viršus išsikelia aukštokai ir dėl to labiausiai ir dvejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 19:53)
Nu ką, rodau veidrodžius teismui
user posted image

man tai labai, labai gražu wub.gif , tik norėtųsi dar kad atsidengtų dekoro juostelė... manau jums tikrai pavyko sukurti, tai ko siekėte.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 10 01, 09:23)
tačiau viršus išsikelia aukštokai ir dėl to labiausiai ir dvejoju  g.gif

Parašykit centimetrais - jei kabintumėt taip kaip norit, kiek cm iki veidrodžių viršaus, kiek cm iki apačios, kokiame aukštyje praustuvės? Įdomu pasidarė, pabandyčiau suimituoti vaizdą pas save smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 09 30, 19:33)
Carpe diem - TOBULA  wub.gif

drinks_cheers.gif pritariu! labai grazu wink.gif
pati norejau tokios eklektikos, bet kazkaip nejucia nusiklasikinau visiskai...
Atsakyti
Įkelsiu pvz., ko siekčiau. Juose irgi ne visur maišytuvai veidrodžių spalvos, įvedamos papildomos spalvos, sukuriamas netikėtumo efektas ir pan.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 10 01, 09:34)
Parašykit centimetrais - jei kabintumėt taip kaip norit, kiek cm iki veidrodžių viršaus, kiek cm iki apačios, kokiame aukštyje praustuvės? Įdomu pasidarė, pabandyčiau suimituoti vaizdą pas save smile.gif.

Praustuvai pagabinti 80 cm aukštyje, juoda juostelė eina 110 cm aukštyje, tik vakare galėsiu parašyti, koks veidrodžių aukštis, neišmatavau, bet manau, kad apie 90-100 cm.
Mūsų ūgiai 171-183 cm.
Papildyta:
Pavydžių beieškant Everyday glamour wub.gif
Atsakyti
Carpe diem, va paskutinė foto yra tai ką norėjau pasakyt, kas mano akiai būtų mieliau smile.gif man irgi patinka kai derinami skirtingi stiliai, aš nesu nė vieno šalininkė smile.gif manau jums visai gerai tai pavyko smile.gif

o ta foto kur su daug paveikslų ir medine vonia , tai primena tai ką aš pas save suplanavau vonioje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 30, 22:46)
4u.gif
man siandien sekasi biggrin.gif vos tik parasau ka nors SM ir randu is karto biggrin.gif jau radau panasia,tik del spalvos dabar suksiu galva biggrin.gif

O gal išduosit, kur radot, aš vis neatsisiunčiu, nes siuntimas baisiai brangus, o irgi noriu tokių pagalvėlių pasisiūti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 10 01, 10:07)
Carpe diem, va paskutinė foto yra tai ką norėjau pasakyt,  kas mano akiai būtų mieliau  smile.gif

bet jeigu jame pakabinčiau savo veidrodį ir dar šviestuvą, jau būtų per daug to aukso g.gif
Papildyta:
Dar kiek saldesnio grožio
user posted image
user posted image
user posted image

ir cinkelis pabaigai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti