Labai ačiū už nuomones
visas
vis dar neapsisprendžiu, bet juk neturiu skubėti, dabar laikau juos taip pakabinus ir pratinuosi
pabandysiu dar nufotografuoti kaip nors (ko gero reiks vyrą darbint tam reikalui) kaip atrodo pakėlus juos virš dekoro juostelės. Pirmas įspūdis ir man - per dideli, būtų žemesni, net nedvejočiau, tia gal ieškoti panašių, bet mažesnių tiesiog
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 20:41)
Na taip, rozetė ne vietoj... O tie jungikliai ar tik ne veidrodžių apšvietimą turėtų įjungti? Kaip ir bereikalingi tampa...
Ten dvi rozetės, jungiklio ten nėra. Rozetės atsidurtų vietoj, jei pakelčiau abu veidrodžius, kad jų apačios būtų vos virš juodos juostelės.
Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 30, 20:42)
kokios spalvos sienos ornamentas ir grindys? nuotraukose atrodo juodi, gal klystu?
Sienos ornamentas juodas, grindys - uoda balta, bet tokios kaip nutrintos
Sienų spalva duck egg
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 20:42)
Manau, čia ir norėta padaryti kontrastą, netikėtumą
.
Tikrai taip
Pvz. svečių wc yra išklijuotas tapetais su gėlytėmis, pakabinta shabby lentynėlė (tikra senoviška, ne sendinta), atsiduri kaip pas bobutę tualete nu ir visi, kas ateina, giria, kad efektas kaip pas bobutę, ir juokiasi, ir net fotkinasi tam tulike
Vonioj irgi noriu efekto, o ne suderinto vientiso stiliaus
Aš šiaip ne klaiskos ar gryno provanso mėgėja, o daugiau tokio shabby ir eklektikos, mėgstu senovinius/antikvarinius daiktus, mielai juos naudoju interjere ir bandau deirnti su šiuolaikiškumo (bet ne modernu).
Vonia mano iš tikro yra skandinaviško stiliaus daugiau, bet ją darydama iš pat pražių galvojau, kad būtinai bus senovinis šviestuvas ir netradiciniai veidrodžiai.
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2014 09 30, 22:01)
Carpe diem jei po kriauklėm būtų ne maišytuvai pliki o kokios spintukės, būtų tobula mano akiai
arba bent būtų jie lempos spalvos
Spintutę pirma galvojau dėti, bet neradau norimos, o už pagaminimą 2000 Lt meistrelis užsiprašė, tia nebegaminau ir radau šiuos praustuvus, kurie prie vonios tinka ir šiaip man patinka. Jeigu būtų ir bronzos ar aukso spalvos santechnika, kokia spintutė paraityta, tuomet jau viską reiktų klasikos stiliumi daryti, o aš nesiekiu vonioje klaiskos, siekiu skandinaviško/vintage stiliaus su cinkeliu
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 09 30, 22:18)
bent koks papildomas elementas "į temą" veidrodžiams ir šviestuvui akimirksniu viską sunaikintų...
Femme, jūs mane absoliučiai supratote
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 09 30, 22:18)
o dėl aukščio, tai aš tiesą sakant nekelčiau veidrodžių aukštyn virš apdailos juostelės, bus per aukštai ir neproporcingai
geriau jau laidus užpakliuot, kol remontas.
Man nesižiūri taip, kaip yra dabar parodymui nufotografuota, nepatinka, kad užlipa ant juodos juostelės, kad uždengia vieną rozetę, kabinti juos svarstuau ko gero tik pakeltus virš juostelės
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2014 09 30, 21:39)
Pirmas ispudis - o dangau, kas cia su kuo ir prie ko
...
Jei butent tai yra jusu siekiamas bendras namu stilius, tada viskas puiku. Tik nepadarykite 50:50, bet jei toki stiliu pasirinkote, turbut zinote ir jo kurimo taisykles.
Ką turite omeny 50:50? Deja, nesu dizainerė ir taisyklių nežinau, bet natūralu, kad domėjausi, kad daug naršiau onternete ir pan., bet kuriant tokį stilių laaabai lengva nusigrybauti, todėl ir prašau patarimų
Taip, visuose namuose toks panašus stilius, nėra vientisas kad vien klaisika ar vien provansas, atėję į svečius žmonės apibūdina kaip olandišką/anglišką su provanso elementais, bet kartu yra ir skandinaviško stiliaus. Norėjau įdomių namų, ko gero tam tikrais atvejais pavyko, tam tikrais - ne.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2014 09 30, 21:39)
Elektros jungtukas labai gadina vaizda ir vandens maisytuvu pasirinkimo nelabai supratau - jie is viso neatspindi jokio stiliaus
.
Rozetė ten
Vandens maišytuvai buvo renkami prie praustuvų - praustuvai nedideli, maišytuvai irgi, jie tikrai ne kažkokie ypatingi, bet geros firmos, nepigūs, kas tikėtina reiškia ir kokybę... Iš kitos pusės, nesu labai patenkinta jų trumpais snapukais, tai gal net ir keisiu juos kažkada, bet nemanau, kad dėčiau bronzinius/auksinius, bet jei ir šie ar panašūs veidrodžiai kabės