Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 20:26)

negaliu neparašyt...man labai gražu, o šviestuvas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 20:31)
O sakykit, tie veidrodžiai pakelti, kad uždengtų laidus, nebus per aukštai?

Tai vat dėl to labiausiai ir dvejoju, nes juos tikrai kelčiau, taip ir rozetę uždengia, negerai taip palikti.
Žiūrėjimui į juos tai nebus per aukštai, pats tas, bet pats viršus tikrai aukštokai atsiduria g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 19:53)
Nu ką, rodau veidrodžius teismui biggrin.gif

man jie cia visai netinka, nei prie kriaukliu nei prie sienu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 20:34)
Tai vat dėl to labiausiai ir dvejoju, nes juos tikrai kelčiau, taip ir rozetę uždengia, negerai taip palikti.
Žiūrėjimui į juos tai nebus per aukštai, pats tas, bet pats viršus tikrai aukštokai atsiduria  g.gif

Na taip, rozetė ne vietoj... O tie jungikliai ar tik ne veidrodžių apšvietimą turėtų įjungti? Kaip ir bereikalingi tampa...
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 20:26)

Šviestuvas  ax.gif

veikdrodziai ir sviestuvai puikus, tarpusavyje puikiai dera, bet ne sioje patalpoje g.gif
kokios spalvos sienos ornamentas ir grindys? nuotraukose atrodo juodi, gal klystu?

Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 30, 20:38)
man jie cia visai netinka, nei prie kriaukliu nei prie sienu  schmoll.gif

Prie šviestuvo užtai tinka smile.gif. Manau, čia ir norėta padaryti kontrastą, netikėtumą smile.gif.
Juoda, balta, kodėl gi neįvesti dar vienos spalvos rolleyes.gif . Taip ir padaryta smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 30 rugsėjo 2014 - 19:47
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 20:42)
Prie šviestuvo užtai tinka smile.gif. Manau, čia ir norėta padaryti kontrastą, netikėtumą smile.gif.
Juoda, balta, kodėl gi neįvesti dar vienos spalvos  rolleyes.gif . Taip ir padaryta smile.gif.

kad dera tarpusavyje net nesiginciju, taip ir dar kaip dera, taciau stailistiskai nei prie kriaukliu nei priesienu - ne. Cia mano nuomone, bet spresti reiks seimininkei, juk ne as ten gyvensiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Prie siu veidrodziu deciau tokius maisytuvus, nes man sie itin su veidrodziu pjaunasi, net jei ir siekiama kontrasto, bet cia ne tas kontarstas, kuris inestu sarmo, mano nuomone (bet as baigus tik p. Manto Petruskeviciaus universiteta, tai kaip ir dzin ta nuomone lotuliukas.gif ).

user posted image

Atsakyti
Carpe diem - TOBULA wub.gif
ir neklausykit, kas sakys kitaip cool.gif
šitoj konkrečioj situacijoj pasakyt, kad kažkas prie kažko "netinka", tai man tolygu mano močiutės aiškinimui, kad žalia su mėlyna "pjaunasi" irnesakyk.gif tiesiog stiliaus pradžiamokslių didaktika tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 30 rugsėjo 2014 - 20:35
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 18:53)
Nu ką, rodau veidrodžius teismui biggrin.gif kabinčiau aukščiau, dabar parodymui tik taip išeina, tie laidai pasislėptų už veidrodžių, čia planavau apšvietimą virš veidrodžio, jei kabintųsi mažesni veidrodžiai, jis liktų.
Nu man per dideli jie atrodo  g.gif tiksliau - per aukšti, įsivaizduojant, kad bus paslinkti į viršų per gerą sprindį.
user posted image

Pirmas ispudis - o dangau, kas cia su kuo ir prie ko bigsmile.gif ...
Antra foto viska paaiskino karsta.gif .
Taip buna visada, kai nematai pilno vaizdo, o tik fragmentus - susidaro arba per daug geras ispudis, arba per daug blogas.
Jei butent tai yra jusu siekiamas bendras namu stilius, tada viskas puiku. Tik nepadarykite 50:50, bet jei toki stiliu pasirinkote, turbut zinote ir jo kurimo taisykles.
Jei anksciau galvojau, kad i vonia geriau butu šakinis šviestuvas, tai dabar sakau, kad geriau sis - atrodys santuriau prie esamo interjero ir tiks prie veidrodziu formos.
Elektros jungtukas labai gadina vaizda ir vandens maisytuvu pasirinkimo nelabai supratau - jie is viso neatspindi jokio stiliaus mastau.gif .
Atsakyti
Carpe diem man irgi viskas visai neblogai.. manau, jei po kriauklėm būtų ne maišytuvai pliki o kokios spintukės, būtų tobula mano akiai smile.gif arba bent būtų jie lempos spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 30 rugsėjo 2014 - 21:02
QUOTE(vida777 @ 2014 09 30, 21:39)
Tik nepadarykite 50:50, bet jei toki stiliu pasirinkote, turbut zinote ir jo kurimo taisykles.

drinks_cheers.gif todėl ir chrominiai sifonai, maišytuvai (forma gal ir galėtų kita būt) man čia absoliučiai savo vietoj wink.gif bent koks papildomas elementas "į temą" veidrodžiams ir šviestuvui akimirksniu viską sunaikintų...
o dėl aukščio, tai aš tiesą sakant nekelčiau veidrodžių aukštyn virš apdailos juostelės, bus per aukštai ir neproporcingai schmoll.gif geriau jau laidus užpakliuot, kol remontas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 30 rugsėjo 2014 - 21:20