QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 13:00)
Ačiū
Carpe diem Tikrai gražūs. Kaip jums
šitas atrodo? Kažin ko jis toks pigus? Buvom planavę juodo metalo sietyniuką į vonią, bet čia ir stiklai juodi
.
šios savaitės Žmonėse įdėtas vienas lofto interjeras su antikvariniu juodu sietynu - man gražu. Pats interjero stilius labai maišytas, bet originalus, individualistinis.
o grynai klasikiniam interjere juodų kristalų šviestuvas kažin ar būtų vykęs sprendimas
QUOTE(dives @ 2014 09 30, 13:13)
dabar su tom rankenom kankinuos, taip noris pačiupinėt prieš perkant...femme, gal galit užrodyt idomesnius pardavejus ebay, etsy
?
galiu parodyt, kur aš pirkau rankenėles miegamojo spintai:
http://www.ebay.com/...m...ipg=&_from=
nesigavo labai pigiai, apie 18 lt už vienetą, bet kokybė ir vaizdas atitiko lūkesčius, likau labai patenkinta. jei LT yra būtent tokios rankenėlės, kurių norisi, tai siųstis vargiai apsimoka, bet mano atveju nieko tinkamo neradau.
QUOTE(dives @ 2014 09 30, 13:22)
klausykit, kritikės, kaip Jums tos užuolaidos, čia visos apie pūstus sijonus kalbėjot, o čia tokios žarnelės kabo? aš tai neturiu supratimo, prisipažįstu, dar iki šiol ir užuolaidų neužsikabinu..nes pas mane panašu, kad tik tokiom žarnelėm ir vietos yra, kažkur 30cm tik turiu, užuolaidos nebus traukomos-tik kaip dekoras..
man kūdokos, kad ir kaip dekoras, bet norėtųsi daugiau apimties, galima daugiau ant lango užleist.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 14:18)
Suskisrtymas i langiukus grozio neprideda, ane?
per stambios tos plankutės, toks daugiau modernas. būtų siauresnės, ne visai plokščios, būtų gražu.