Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 13:16)
As gi nesakau, kad negrazu mirksiukas.gif

man lizdas namo viduje asocijuojasi su nelabai skoningu kurybiniu objektu biggrin.gif bet bala nemate lotuliukas.gif

Dives, mano akiai noretusi siek tiek daugiau apimties, bet kol nepasakei neuzkliuvo man jos biggrin.gif siaip labai idomi ideja

as tai visa diena siandien narsau medziagos su tokiais geometriniais rastais, nu nerandu, nesuprantu ar as nemoku isekoti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 30, 13:22)
klausykit, kritikės, kaip Jums tos užuolaidos, čia visos apie pūstus sijonus kalbėjot, o čia tokios žarnelės kabo? aš tai neturiu supratimo, prisipažįstu, dar iki šiol ir užuolaidų neužsikabinu..nes pas mane panašu, kad tik tokiom žarnelėm ir vietos yra, kažkur 30cm tik turiu, užuolaidos nebus traukomos-tik kaip dekoras..

Nors jei mazai vietos, vis tiek gi gali buti pusciau. Man cia truksta apimties.
O tokie dalykai graziausiai man atrodo, kai salia sienos, ty siena, uzuolada ir langas. Su tais sienu intarpais gerai reikia apskaiciuoti, nes pati pavadinot ne siaip sau 'zarnele' 4u.gif nes kliuva ax.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 13:23)
Sukam uodegą?  biggrin.gif

O kam? Kam gadint reputacija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 rugsėjo 2014 - 12:29
bet kaip sveika kartais pasiguosti, tik parasiau jums kad nerandu ir bac aptikau! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 13:20)
Koks neblogas dalykas, vis galvojau dėl miegamojom kad vieną gal sieną ar visas tapetuoti, o va gal taip nusidažyti visai nieko būtų  g.gif

atrodo netgi labai neblogai ax.gif tik reiktų nekreivarankio meistro, nes juk ten tik viena to ornamento kopija...
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 30, 13:26)
as tai visa diena siandien narsau medziagos su tokiais geometriniais rastais, nu nerandu, nesuprantu ar as nemoku isekoti...  verysad.gif

ar tik ne uzuolaidu pardej pries sigmutes maciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 13:32)
ar tik ne uzuolaidu pardej pries sigmutes maciau? g.gif

kur cia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 30, 13:40)

Yr tokia parde salia baldu rojaus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 13:41)
Yr tokia parde salia baldu rojaus.

kur tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 30, 13:56)
kur tiksliau?

Gryn salia, tikrai rasit. Nes i kita puse juk gatve.
Atsakyti
Kazkas klause del slankiojanciu duru, tai as sau ieskaus su veidrodziai, tai pasidalinsiu ka isknisau. Prie visu situ pvz, jei i prieskambari, tai virsuj geriausiai daryti su atidaromom durelem lentynas. Tada 'atsmaukus' viena dali nesviestu visi antrasoliai ax.gif . Tik labai kaina ispucia tas reikalas (cia kas skaiciuoja, aktualu).

user posted image

cia dar labiau paturbinus

user posted image

Suskisrtymas i langiukus grozio neprideda, ane?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 13:00)
Ačiū Carpe diem 4u.gif Tikrai gražūs. Kaip jums šitas atrodo? Kažin ko jis toks pigus? Buvom planavę juodo metalo sietyniuką į vonią, bet čia ir stiklai juodi unsure.gif .

šios savaitės Žmonėse įdėtas vienas lofto interjeras su antikvariniu juodu sietynu - man gražu. Pats interjero stilius labai maišytas, bet originalus, individualistinis.
o grynai klasikiniam interjere juodų kristalų šviestuvas kažin ar būtų vykęs sprendimas g.gif

QUOTE(dives @ 2014 09 30, 13:13)
dabar su tom rankenom kankinuos, taip noris pačiupinėt prieš perkant...femme, gal galit užrodyt idomesnius pardavejus ebay, etsy ax.gif ?

galiu parodyt, kur aš pirkau rankenėles miegamojo spintai:
http://www.ebay.com/...m...ipg=&_from=

nesigavo labai pigiai, apie 18 lt už vienetą, bet kokybė ir vaizdas atitiko lūkesčius, likau labai patenkinta. jei LT yra būtent tokios rankenėlės, kurių norisi, tai siųstis vargiai apsimoka, bet mano atveju nieko tinkamo neradau.

QUOTE(dives @ 2014 09 30, 13:22)
klausykit, kritikės, kaip Jums tos užuolaidos, čia visos apie pūstus sijonus kalbėjot, o čia tokios žarnelės kabo? aš tai neturiu supratimo, prisipažįstu, dar iki šiol ir užuolaidų neužsikabinu..nes pas mane panašu, kad tik tokiom žarnelėm ir vietos yra, kažkur 30cm tik turiu, užuolaidos nebus traukomos-tik kaip dekoras..

man kūdokos, kad ir kaip dekoras, bet norėtųsi daugiau apimties, galima daugiau ant lango užleist.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 14:18)

Suskisrtymas i langiukus grozio neprideda, ane?

user posted image

per stambios tos plankutės, toks daugiau modernas. būtų siauresnės, ne visai plokščios, būtų gražu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 14:18)
Suskisrtymas i langiukus grozio neprideda, ane?[/b]

prideda, prideda mirksiukas.gif

spintos durys su langiukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 30 rugsėjo 2014 - 13:36