Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 12:39)

skelbimas
O veidrodžių panašių randu ir baldai-e.lt

Ir siaip idomiu smutkiu ten yr, idomu, kaip kokybe unsure.gif
Atsakyti
užuolaidos mergaitės kambariui smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū Carpe diem 4u.gif Tikrai gražūs. Kaip jums šitas atrodo? Kažin ko jis toks pigus? Buvom planavę juodo metalo sietyniuką į vonią, bet čia ir stiklai juodi unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 13:00)
Ačiū Carpe diem 4u.gif Tikrai gražūs. Kaip jums šitas atrodo? Kažin ko jis toks pigus? Buvom planavę juodo metalo sietyniuką į vonią, bet čia ir stiklai juodi unsure.gif .

Gotika cool.gif

Pupukas sakys, kad drasiai reiskiu savo nuomone, na, tai negadinsiu ivaizdzio ir toliau lotuliukas.gif

Juodas sietynas man asocijuojasi su varnu lizdais tongue.gif Taip ir matau senovine gotikine pili, game of the thrones sosta ir virsuj juodus sietynus, atsidaro sunkios durys ir nuo tu juodu sietynu pakyla varnas.. plest plest biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 rugsėjo 2014 - 12:13
Šito man juodi stikliukai nieko, bet keistai sidabrinės žvakės atrodo g.gif
Čia šiuolaikiškesnis variantas skelbimas
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 13:05)

kokia gera kaina yra tokio kaip Jūsų veidrodžio, maždaug bent jau blush2.gif ?

man kaip sunku internetu būtų pirkti liustras, prasta vaizduotė...dabar su tom rankenom kankinuos, taip noris pačiupinėt prieš perkant...femme, gal galit užrodyt idomesnius pardavejus ebay, etsy ax.gif ?
Atsakyti

QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 11:47)
Ir dar porą veidrodžių paėmiau

nice thumbup.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 13:05)
Juodas sietynas man asocijuojasi su varnu lizdais tongue.gif Meskit pomidorus

labai laki pas jus vaizduote ziuriu biggrin.gif
pas mane bute juodas sviestuvas, liuks atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 30, 13:14)
nice  thumbup.gif
labai laki pas jus vaizduote ziuriu biggrin.gif
pas mane bute juodas sviestuvas, liuks atrodo tongue.gif

As gi nesakau, kad negrazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Va šitam šviestuve gerai viena lemputė atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Koks neblogas dalykas, vis galvojau dėl miegamojom kad vieną gal sieną ar visas tapetuoti, o va gal taip nusidažyti visai nieko būtų g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 13:17)
Va šitam šviestuve gerai viena lemputė atrodo  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 13:05)
Taip ir matau senovine gotikine pili,  game of the thrones sosta ir virsuj juodus sietynus, atsidaro sunkios durys ir nuo tu juodu sietynu pakyla varnas.. plest plest  biggrin.gif

Kaip fainai biggrin.gif o pas mane svetainėj irgi juodas ax.gif tik be jokių karoliukų, matalinis, bet juodas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 13:19)
Koks neblogas dalykas, vis galvojau dėl miegamojom kad vieną gal sieną ar visas tapetuoti, o va gal

klausykit, kritikės, kaip Jums tos užuolaidos, čia visos apie pūstus sijonus kalbėjot, o čia tokios žarnelės kabo? aš tai neturiu supratimo, prisipažįstu, dar iki šiol ir užuolaidų neužsikabinu..nes pas mane panašu, kad tik tokiom žarnelėm ir vietos yra, kažkur 30cm tik turiu, užuolaidos nebus traukomos-tik kaip dekoras..
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 13:16)
As gi nesakau, kad negrazu mirksiukas.gif

Sukam uodegą? biggrin.gif
Atsakyti