Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

Iš kur Jūs čia visus tuos grožius perkate? Kaune? Kokis tai sendaikčių turgus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 11:47)
Iš kur Jūs čia visus tuos grožius perkate? Kaune? Kokis tai sendaikčių turgus? g.gif

Vieną Kaune pirkau, o kitus per skelbimus radau (skelbiu.lt), bet ilgai laukiau, kol iki Vilniaus atveš ir va, bevežant sugebėjo parduot kitam pirkėjui biggrin.gif kai pradėjau kamantinėti, kas ir kaip, tai paašikino, kad iš Prancūzijos veža, vis pasipildo, bet greitia žmonės išgraibsto. tuos veidrodžius iš viso į garažą nuvedė parodyt, viena nuvažiavau vėlai vakare, tai net nedrąsu buvo eit biggrin.gif o šviestuvos apžiūrinėjant žiūriu senas pažįstamas irgi šviestuvo atvažiavo biggrin.gif aš tai per tokius "taškus" ieškau, nes iš kokių Rumšiškių baldų ir pan. nu žiauriai brangiai išeina.
Yra Vilniuje dar toks baldų angaras, visai nebloga vieta pasidairyti karts nuo karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 30 rugsėjo 2014 - 10:52
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 11:50)
tuos veidrodžius iš viso į garažą nuvedė parodyt, viena nuvažiavau vėlai vakare, tai net nedrąsu buvo eit biggrin.gif

Oho, koks sudėtingas procesas blink.gif ... Na tai nelemtis man iš sendaikčių kažką susirast, reikia žinoti geras vietas... iki Kauno neatvažiuosiu unsure.gif . O gal kas Klaipėdoj žinote dažnai atsinaujinančius sendaikčių pardavėjus?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 11:47)
Ir dar porą veidrodžių paėmiau, žiūrėsiu, kur čia juos komponuoti.

veidrodžiai gražūs thumbup.gif kiek atsimenu du žadat kabint šalia praustuvų? turėtų gerai atrodyt ax.gif

kiek mokėjot, jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 09 30, 11:58)
veidrodžiai gražūs thumbup.gif kiek atsimenu du žadat kabint šalia praustuvų? turėtų gerai atrodyt ax.gif

kiek mokėjot, jei ne paslaptis  blush2.gif

Per dideli mano galva jie, bandysiu vakare nufotkit ir čia pasikonsultuot biggrin.gif
mano galva nedaug mokėjau, po 220 Lt už veidrodį
Papildyta:
Va čia Geri sendaikciai dar nebuvau, Kėdainiuose, bet pasirinkimas nemažas atrodo ir kainos neblogos lyginant su Vilnium.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 30 rugsėjo 2014 - 11:02
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 11:47)
Veidrodžiai tokio stiliaus, tik tamsiai bronzniai ir viršus ne toks masyvus
user posted image

Labai gražus, gal galetumete imesti nuoroda kokia pardavejo, bandyciau pastebeti ka karts nuo karto siulo ax.gif

sakykit, o nera sudetinga paskui istatyt nauja veidrodi i ta rema?
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 30, 12:07)
Labai gražus, gal galetumete imesti nuoroda kokia pardavejo, bandyciau pastebeti ka karts nuo karto siulo ax.gif

sakykit, o nera sudetinga paskui istatyt nauja veidrodi i ta rema?

Na, mano ne tokie puošnūs, kaip šitas, mažiau puošnūs ax.gif tai gal maniškiai nepasirodys tokie gražūs biggrin.gif
Nuorodos neturi jis, susurašinėju el. paštu, dar viena narė irgi prašė nuorodos, bet skelbiu.lt neberandu. Jam pasakiau, kad ieškau liustrų, tai atsiuntė foto su turimom liustrom, tada užklausė, ko dar reikia, pasakiau, kad veidrodžių, sako, o turiu, einam į garažą biggrin.gif dar liko 3 skirtingi veidrodžiai tam garaže smile.gif el. paštą galiu atsiųsti į AŽ, jei norit, užsiklausit, kas domina.
O naują veidrodį įstatyti problemos nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 30 rugsėjo 2014 - 11:17
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 12:16)
el. paštą galiu atsiųsti į AŽ, jei norit, užsiklausit, kas domina.

Ačiu didelis, laukiu 4u.gif

Femme, matau esat, pamenu ieskojot rankeneliu ebay ir visur kur, gal turit kokiu nuorodu pardaveju?..man sudetinga su ieskojimais, galva tik pradeda skaudet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 30 rugsėjo 2014 - 11:19
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 12:16)
dar liko 3 skirtingi veidrodžiai tam garaže smile.gif el. paštą galiu atsiųsti į AŽ, jei norit, užsiklausit, kas domina.

man irgi prašom garažo adresą biggrin.gif esu užupyje buvusi vienam garaže, gal tas pats lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 11:26)

Bute svetainėje irgi buvo vitrininiai langai, tik ne tokie platūs. Ten neturėjom jokio rūbo jiems visai. Tik jiems iš lauko pusės buvo sumontuotos langinės - gėrių gėris  thumbup.gif, ypač karštomis dienomis, nes langai į vakarų pusę žiūrėjo. Na ir, žinoma, norint buvo galima užsidengti vakare, tačiau retai taip darėm.

dabar mano langai nuogutėliai, užuolaidas didžiausiais išskalbiau ir niekaip neprisiruošiu išsilygint doh.gif ir tai, kad į mus kas žiūri - man netrukdo, na bet kiekvienam savi poreikiai.
Parodykit savo langines. Planuojamame name beveik visi langai pietų - vakarų pusėse, bus karšta g.gif
Todėl būtų įdomu pamatyt kokie galimi sprendimai 4u.gif
Atsakyti
Kas čia Klaipėdoj ieškojo, prašau, šviestuvas su bra
skelbimas
Dar vienas neblogas, bet ne Klaipėdoj
skelbimas
O veidrodžių panašių randu ir baldai-e.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 30 rugsėjo 2014 - 11:43
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 30, 12:33)
Parodykit savo langines. Planuojamame name beveik visi langai pietų - vakarų pusėse, bus karšta  g.gif
Todėl būtų įdomu pamatyt kokie galimi sprendimai  4u.gif

Mes bute turėjom langines. Dabar name gal irgi norėtumėm, bet kažin kaip išspręsti reikėtų dėl didelio langų pločio... Be to, tada tikrai užuolaidų nereikia, o be užuolaidų nykokai mūsų erdvė atrodytų, aukštos lubos visur.
Va taip atrodė iš vidaus, o taip namo išorėje. Stumdomos ant bėgelių. Tik keli momentai nepragalvoti buvo - nesifiksuodavo jos, tai stiprus vėjas nupūsdavo šonant smile.gif, o ir valdymas tik langą atsidarius, iš vidaus nebuvo. Toks ekonominis variantas biggrin.gif .
Atsakyti