Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 10:14)
ok.  biggrin.gif
4. Kita (irasykite savo varianta)

parodyk ta langa smile.gif isvis tokia slapuke, pasirodyk gi namus, kuriuos kuri bigsmile.gif

QUOTE(femme @ 2014 09 30, 10:23)
prisiminiau, kad buvau nufotografavusi užuolaidas siauruko stotyje Troškūnuose :

labai graziai atrodo thumbup.gif
man tai nerinys grazu, tik pas save namuose niekur nepriderinciau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Kad nera ka rodyti.
Visiskai tuscias kambarys g.gif Paprasas langas su balkonu ir kitoj sienoj pailgas siauras langas.
Atsakyti
Ne, nu įdomiai... Paprastas... O koks yra nepaprastas? g.gif Ar Pupuko jau nepaprastas langas virtuvėje? biggrin.gif
Svarbu yra viskas, kokios sienos, kokie baldai bus ir kur, koks lano aukštis, kokiame aukštyje jis yra...
Nu žodžiu..
Čia panašiai kaip: "padėkit sudėlioti virtuvę... standartinė pas mane... nežinau nuo ko pradėti..." doh.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 10:19)
Tiesą sakant, aš irgi neįsivaizduoju  biggrin.gif , parašiau tik taip, teoriškai. Bet gal pasidomėjus ir rasčiau galimybę. Ir kodėl Jūs galvojat, kad tos skylutės matytųsi? Neįsivaizduoju, kaip jos galėtų matytis pro užuolaidas  unsure.gif. Tad kame tas estetikos, grožio nebuvimas? Ar tik tame, kad žinočiau, kad kažkur yra kažkas užkišta?

o kur garantija, kad po kelių metų nepanorsit laikyt lango neuždengto?
man vienu metu buvo buvo noras ir dieninių ir naktinių, o dabar išvis dengt nenoriu
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 30, 11:00)
o kur garantija, kad po kelių metų nepanorsit laikyt lango neuždengto?
man vienu metu buvo buvo noras ir dieninių ir naktinių, o dabar išvis dengt nenoriu

Na žinot, pas mus visi langai vitrininiai, beveik visur per visą sienų plotį. Jie ir dabar dienos metu neuždengti, nes sukeliu austrijetes viršun, kad saulė šildytų namus smile.gif. Jei norėsim neuždengtų visą parą, tiesiog nenuleisim jų ir viskas mirksiukas.gif .
Beje, gyvenom kokį mėnesį, pusantro su nedengtais langais, kol gamino užuolaidas - kaip akvariume biggrin.gif . Tada dar nė tvoros nebuvo, tai visi kas norėjo, tas matė realybės show lotuliukas.gif .
Bute svetainėje irgi buvo vitrininiai langai, tik ne tokie platūs. Ten neturėjom jokio rūbo jiems visai. Tik jiems iš lauko pusės buvo sumontuotos langinės - gėrių gėris thumbup.gif, ypač karštomis dienomis, nes langai į vakarų pusę žiūrėjo. Na ir, žinoma, norint buvo galima užsidengti vakare, tačiau retai taip darėm.
Taip kad, mums matyt atvirkščiai - atvirumo laikas jau buvo, na dar dabar kiek yra, tad vėliau, manau, kaip tik norėsim keistis, t.y. užsidengt smile.gif .

Garantijos tokiais atvejais jokios būti negali smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 30 rugsėjo 2014 - 10:28
Dar variantas langui uždengti, buvo kažkada temoje įkeltas
user posted image
O galima ir taip biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 30, 11:34)

O galima ir taip biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Jamam ta su paveikslu bigsmile.gif
Atsakyti
Nepykit, kad nelabai į klasikos temą, bet kaip juokingai hihihi.gif ...:

user posted image
Bet gal ir į klasikos unsure.gif ... tokios lietuviškos...

Va kur spinduliuoja estetika doh.gif
Atsakyti
Va kiek ideju! lotuliukas.gif
Atsakyti
Arba va čia:

user posted image
user posted image

doh.gif ...
Atsakyti
Vakar parsivežiau tuos senovinius šviestuvus, tiesa, vieną jau buvo pardavęs kažkam, nors ir prašiau man rezervuoti doh.gif bet labai panašų kitą turėjo. Ir dar porą veidrodžių paėmiau, žiūrėsiu, kur čia juos komponuoti.
Vakar žiūrėjau žiūrėjau, kur čia ką kabinti ir nieko nenusprendžiau biggrin.gif Miegamajame gal 6 lempučių per daug? g.gif net jei su gaubteliais g.gif plotas apie 14 kv.m., bet lubos aukštos.
Veidrodžius voniai paėmiau, bet didoki tokie atrodo mano nedidelėj vonioj, jei dar tą šviestuvą pakabinsiu, bus kaip rūmuose biggrin.gif
Veidrodžiai tokio stiliaus, tik tamsiai bronzniai ir viršus ne toks masyvus
user posted image
Bet du identiškus turėjo, tai neatsilaikiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 11:42)
Nepykit, kad nelabai į klasikos temą, bet kaip juokingai  hihihi.gif ...:

oi, baikit, pošlos mintys man suktis galvoj pradėjo blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti