Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(TuDa @ 2014 09 30, 05:56)

Kas žvalgosi į klasikines sienines spintas- čia pavyzdys kaip ji turėtų atrodyti bendrai. O durys, filingai jau pasirinkimo ir skonio reikalas 4u.gif

Kaip suprasti ta TURETU? smile.gif Cia kazkokia taisykle privaloma visiems?
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 09 29, 14:23)
Roletu baime yra nepagrįsta, tinklelis roletas nuo uodu ir i stiklajuoste greziamas. O del romaneciu ir austrijieciu, kaip ir sakiau nezinau, bet nu ir abejoju ar kas greztu i lango rema  g.gif gal ir tai "kazkur" smile.gif reikes vyra pakamantineti, nes paciai idomu pasidare  g.gif

o gal galit vyra paklausineti, kaip graziai nulupti tas roletu "nukreipianciasias" juostas ax.gif buciau labai dekinga 4u.gif

as su klausimu... su zaliuzemis desiu ir karnyza medziaga traukta... tai vat mastau- ar butinai reikia prie jo naktiniu uzuolaidu( na kaip dekoro, ne naudojimui) ar ne g.gif nes uzuolaidos tilptu tik trumpos- iki palanges g.gif cia sioks toks pvz apie ka sneku:
http://shelleyrodner...-26196-1900.jpg
Atsakyti
Balsuojam, kaip geriau vaiku kambary:

1. Roletai + dienines romanetes
2. Roletai + naktines romanetes
3. Tik naktines romanetes

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 14:51)

O jei ir sugalvotumėm kardinaliai keisti langų rūbus, kas trukdo tas kelias skylutes užpildyti kažkokiu būdu (kaištukais pvz)? Jos pas mus tikrai ne akių lygyje, o ir sumontavus naujas užuolaidas nieko nesimatytų. Tad nesuprantu tokių baimių.

čia jau kiekvieno asmeninis reikalas, vienam netrukdo "kaištukai" (nors neįsivaidzduoju ką jūs užkištumėt į aliuminio rėmą), kitam - neestetiška, negražu.
Man asmeniškai tinka antrasis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 09:30)

Aciu

nei vienas is variantu biggrin.gif
Atsakyti

Aciu

priklauso nuo to, kokie yra poreikiai dangstymuisi. Kaip supratau, tamsiu paros metu yra noras užsidengti visiškai. Taigi kažkoks naktinis variantas turi būti, roletas arba romanetė. 2 var. atrodo perteklinis. Kitas klausimas dėl dangstymosi dieną - ar tikrai toks poreikis yra? kas turima omeny "dieninės romanetės"? g.gif iš tiulio tik austrijetes esu mačiusi.

Jei svarbiausia, kad nesimatytų, kas vyksta kambaryje tamsiu (arba/ir šviesiu) paros metu, o užtamsinimas nėra būtinas, galima kabinti plono audinio romanetes, kurios praleidžia šviesą.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 30, 10:02)
nei vienas is variantu biggrin.gif

ok. biggrin.gif
4. Kita (irasykite savo varianta)
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2014 09 30, 10:10)
priklauso nuo to, kokie yra poreikiai dangstymuisi.

Yra dienines, gyvai irgi maciau, tas pats principas su dieniniu audiniu.

As net neisivaizdavau, kad gali buti taaaip sunku rast grazu plona audini romanetem unsure.gif Ty pagal savo ir spalvu, ir stiliaus supratima.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 30, 09:57)
ia jau kiekvieno asmeninis reikalas, vienam netrukdo "kaištukai" (nors neįsivaidzduoju ką jūs užkištumėt į aliuminio rėmą), kitam - neestetiška, negražu.
Man asmeniškai tinka antrasis variantas.

Tiesą sakant, aš irgi neįsivaizduoju biggrin.gif , parašiau tik taip, teoriškai. Bet gal pasidomėjus ir rasčiau galimybę. Ir kodėl Jūs galvojat, kad tos skylutės matytųsi? Neįsivaizduoju, kaip jos galėtų matytis pro užuolaidas unsure.gif. Tad kame tas estetikos, grožio nebuvimas? Ar tik tame, kad žinočiau, kad kažkur yra kažkas užkišta?
Aišku, kiekvienam savo. Bet tai nereiškia, kad man estetika nesvarbu.
Nesu iš tų, kuri numato visus gyvenimo atvejus, ir abejoju, kad kas nors taip sugeba. Kaip jau minėjau, kabinome šias užuolaidas tikrai neplanuodami, kad kažkada gal reiks kabintis kitokio tipo. Jos mums tinka, tad nėra jokio reikalo keisti tą kabinimo būdą. Norėsim atsinaujinti, pasikabinsim kitokias austrijetes - visai kuklias, ar puošnesnes - tokias, koks poreikis bus.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 10:14)

As net neisivaizdavau, kad gali buti taaaip sunku rast grazu plona audini romanetem unsure.gif Ty pagal savo ir spalvu, ir stiliaus supratima.

prisiminiau, kad buvau nufotografavusi užuolaidas siauruko stotyje Troškūnuose biggrin.gif
audinys lyg plona drobelė - labai gerai atrodo thumbup.gif turėtų labai tikti ir romanetėms.

user posted image

galima pabandyti paieškot www.siūlas.lt.

o man asmeniškai negražu persišviečiantis audinys su raštais.... ne apie nėrinius kalbu tongue.gif
Atsakyti

Aš tai sakyčiau, kad per mažai informacijos pateikiat, kad tinkamai atsakyt į Jūsų klausimą. Nežinia, kokie langai, nežinia, kokie poreikiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 30 rugsėjo 2014 - 09:25
QUOTE(Juodai @ 2014 09 30, 10:24)
Aš tai sakyčiau, kad per mažai informacijos pateikiat, kad tinkamai atsakyt į Jūsų klausimą. Nežinia, kokie langai, nežinia, kokie poreikiai.

Jau tiek rasiau, kad net geda blush2.gif

Gal dar siandien koks audinys pasufleruos sprendima. Jei ne, uzdengsiu popieriais langus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 30, 10:29)
Jau tiek rasiau, kad net geda blush2.gif

Nežinau, kaip kitoms, bet man vizuali informacija daugiau pasako ir yra labiau įsimenama, nei 10 parašytų postų. Dabar padarėt tą balsavimą, o aprašyta kažkur yra... tai negi aš dabar kuisiuos ir ieškosiu to aprašymo - schmoll.gif . Žinoma, yra tokių žmonių, kurie prisimena alei žodį, jų vaizduotė greitai sudėlioja viską į vietas. Gerai, jei sulauksit būtent tokio žmogaus komentaro. Tačiau manau, kad darote pati sau meškos paslaugą taip padrikai, nesistemingai klausinėdama - kažin ar taip įmanoma priimti geriausią sprendimą.
Vat Pupukas parodė virtuvės langą ir iškart viskas aišku, net labai panašių pavyzdžių iš net'o platybių atsiranda.
Atsakyti