Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 13:00)
drinks_cheers.gif  Jūsu namai turi Jums patikti  smile.gif .
Aš tik norėjau pasakyti, kad mano atveju žaliuzės ant didelių langų atrodytų žiauriai  doh.gif

na taip,ant vitrininiu savo svetaines langu tai irgi nenoreciau zaliuziu... nes ju yra beveik puse kambario sienu biggrin.gif na nebent fasadiniu gal kada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 29 rugsėjo 2014 - 13:08
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 29, 14:01)
o kiek pas tave Femme? Juodai? tik viena gale?

visai nieko pavyzdys, cia kaip suprantu 2 viename biggrin.gif

paskaičiuok, praeitam poste įdėjau nuorodą biggrin.gif

man atrodo čia romanetė su papimpinta apačia biggrin.gif man nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 29, 14:01)
Juodai? tik viena gale?

Pas mane apačioje nėra jokių fiksuotų bangų, tiesiog jos yra kiek ilgesnės, nei iki grindų, tad nuleidus apačion vistiek lieka pasibangavę. Keliant į viršų tų bangelių daugėja mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 09 29, 13:01)
o aš antro aukšto miegamuosiuose, kur langai iki žemės, užsimaniau medinių garmoške atsidarančių langinių wub.gif
user posted image

man labai grazu tos langines - bet vat niekaip neisiaiskinu, ar reguliuojasi sviesos srautas per jas - ar jos kaip tos senuku durys- jau kaip yra, taip yra g.gif kiek iziuriu- tai to pagaliuko pagalba turetu jos valdytis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 29 rugsėjo 2014 - 13:13
QUOTE(neinzy @ 2014 09 29, 14:12)
man labai grazu tos langines - bet vat niekaip neisiaiskinu, ar reguliuojasi sviesos srautas per jas - ar jos kaip tos senuku durys- jau kaip yra, taip yra  g.gif kiek iziuriu- tai to pagaliuko pagalba turetu jos valdytis  g.gif

mūsų šiaurinė pusė, tai nelabai aktualu, būtų arba atidarytos, arba uždarytos. bet manau, kad tas pagaliukas stumdo jas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 14:09)
Pas mane apačioje nėra jokių fiksuotų bangų, tiesiog jos yra kiek ilgesnės, nei iki grindų, tad nuleidus apačion vistiek lieka pasibangavę. Keliant į viršų tų bangelių daugėja mirksiukas.gif .

austriječių bangos ir nėra kažkaip fiksuotos, jas suformuoja žemės trauka tongue.gif
paguldžius austrijetę ant žemės, jinai būtų tiesi, o kai pakabini, tam tikrose vietose šniūrėliai laiko medžiagą, o tarp jų medžiaga nusvyra, suformuodama bangą...
Atsakyti
Aš Pupukas24 langą dengčiau raštuota romanete arba austrijete (nusprendus, kokio pasiuvimo norisi), pvz. Morris arba Sanderson medžiagoa, man Pupukas24 virtuvėj spalvų trūksta ax.gif
Arba augalų motyvais, pvz.
user posted image

Arba ornamentais

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 29, 14:18)

šitas tikrai gražus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 29 rugsėjo 2014 - 13:20
QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 12:22)
Ne, nesidomėjome. Geras pastebėjimas, reiks pasiskambinti, įdomumo dėlei. Tačiau jei iki šiol nieko nenutiko tiems langams, kas gi vėliau gali atsitikti? Čia apie garantiją kalbu. Pas mus langai aliuminio profiliais.
Va, ką tik kalbėjau su šitos firmos atstovu ir užklausiau apie garantiją tokiu atveju. Sakė, kad galiotų smile.gif. Pasirinkau pirmą pasitaikiusį aliuminių langų gamintoją, nes mūsų gamintojas neatsiliepė telefonu. Gal plastikiniam langam kitaip būtų su garantija unsure.gif .

o jums negaila pačio rėmo?
praeis keli metai ir pabos ta užuolaida, norėsit pakeist į kitą, bet lango rėmo jau neužtaisysit ir nepakeisit.
Aš vien dėl šios priežasties net roletų į jokius langus nededu, man gaila rėmus gadint tiek tūkstačių už juos sumokėjus.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 29, 14:35)
praeis keli metai ir pabos ta užuolaida, norėsit pakeist į kitą, bet lango rėmo jau neužtaisysit ir nepakeisit.
Aš vien dėl šios priežasties net roletų į jokius langus nededu, man gaila rėmus gadint tiek tūkstačių už juos sumokėjus.

Roletai montuojasi i lango stiklajuoste, ne i rema, o kaip su romanetem, austrijetem, tai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 29, 14:35)

Visų pirma, nemanau, kad po kelių metų keisiu užuolaidas. O jei ir sugalvosiu keisti, kas neleidžia ant tos pačios pritaisytos konstrukcijos uždėti kitas ausktrijetes, arba užuolaidas? Erdvės ayžvilgiu, nemanau, kad norėsis atitraukti užuolaidas nuo lango toliau. Planuose tik pasitobulinti svetainės ir miegamojo kambarių langų rūbus, kabinant naktines netraukomas užuolaidas.
O jei ir sugalvotumėm kardinaliai keisti langų rūbus, kas trukdo tas kelias skylutes užpildyti kažkokiu būdu (kaištukais pvz)? Jos pas mus tikrai ne akių lygyje, o ir sumontavus naujas užuolaidas nieko nesimatytų. Tad nesuprantu tokių baimių.
Papildyta:
QUOTE(Meredita @ 2014 09 29, 14:49)
Roletai montuojasi i lango stiklajuoste, ne i rema,

O kas yra stiklajuostė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 14:51)
O kas yra stiklajuostė? g.gif

Stiklo paketo apvadelis 4u.gif
Jei jums iskultu kas stikla, tai niekas gi lango nekeistu, tik stiklo paketa nauja istatytu.
Roletu baime yra nepagrįsta, tinklelis roletas nuo uodu ir i stiklajuoste greziamas. O del romaneciu ir austrijieciu, kaip ir sakiau nezinau, bet nu ir abejoju ar kas greztu i lango rema g.gif gal ir tai "kazkur" smile.gif reikes vyra pakamantineti, nes paciai idomu pasidare g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meredita: 29 rugsėjo 2014 - 14:27
QUOTE(Meredita @ 2014 09 29, 15:23)
Stiklo paketo apvadelis  4u.gif

O kaip ta stiklajuostė pritvirtinama yra? g.gif Kažin, ar atlaikytų austriječių svorį - vistiek susidaro, kad ir iš plonesnės medžiagos.
Atsakyti