Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(neinzy @ 2014 09 29, 13:13)
viskas cia pas jus gerai  thumbup.gif tinka ir austrijietes ir romanetes ir kas tik norit- tik jums apsispresti reikia kas labiau patinka. o jei nemaisau, tai lyg bendra erdve bus su svetaine ar valgomuoju- tai vat reiktu derinti su tu langu uzuolaidom ar ka ten kabinsit  4u.gif

man viskas patinka kas grazu biggrin.gif jo, pas mus valgomasis viename kambaryje, tik ten uzuolaidos labai neutralios, beveik kaip sienos spalvos, tai va kitas norisi siek tiek cinkelio imesti rolleyes.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 29, 13:16)
Lygis lygis, pas mane irgi metalas lotuliukas.gif
Man tik austriete netinka prie metalinio praustuvo. Kvarbatkos, gipiurai, o cia snai - toks darbinis praustuvas. Bet kiekvieno supratimas skirtingas ax.gif

o man atrodo cia yra derinimo reikalas, o ne tinka netinka 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 13:16)
Turbūt

man is tiesu nei vienas is tu pavyzdziu nepatinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 13:23)
Tai gal nuo sutraukiančių juostelių kiekio priklauso. Va čia yra padarytų darbų pavyzdžiai, gal rasit kažką, kas Jums patiktų, ta prasme tų bangų formą  smile.gif .

Priespaskutiniam variante ir man patinka biggrin.gif
Matyt jos man ir grazu tik klasikiniam interjere.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 rugsėjo 2014 - 12:27
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 29, 13:08)
gal koki pvz turi, nes neisivaizduoju  unsure.gif  4u.gif

nu va tokios man asmeniškai nelabai, ypač kai LT jas siūna iš pigaus tiulio vietoj dieninio.... primena tarybinių laikų banketines sales:
user posted image

total košmar doh.gif
user posted image

apskritai man austrijetės gražu iš neblizgaus, nepermatomo audinio, ypač kokio griežtų raštų, santūrių solidžių spalvų... nes pati austrijetės forma puošni, tai jei dar iš blizgios rožinės taftos, tai ojojoj biggrin.gif

vat tokia labai net subtili:
user posted image

arba čia:
user posted image

pas mane kažkoks toks raukimas, raukta vertikaliai, o bangos tik pačioj apačioj:
user posted image
va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 29 rugsėjo 2014 - 12:30
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 29, 13:25)
o man atrodo cia yra derinimo reikalas, o ne tinka netinka  4u.gif
man is tiesu nei vienas is tu pavyzdziu nepatinka unsure.gif

Noreciau pamatyti tinkanti austrietes varianta prie metalinio praustuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 09 29, 13:21)
jei jau visiskai is praktiskosios puses, tai deciau daug kur zaliuzes (jau po biski ir pradedu tai daryti  biggrin.gif ), ir plius romanetes, austrijietes, ar uzuolaidos... nes su zaliuzem gali reguliuoti sviesos srauta, bet neuzsidengi vaizdo  thumbup.gif ir turi papildomai valymo  biggrin.gif

Tai kame tas praktiškumas, jei valymo padaugėja? biggrin.gif
Dėl šviesos srauto - tai taip. Tačiau ant savo langų jokių žaliuzių neįsivaizduoju - čia panašiai kaip ir Jūs:
QUOTE(neinzy @ 2014 09 29, 13:21)
ten kur dabar austrijietes niekaip neisivaizduoju romaneciu, kur romanetes- austrijieciu....

Galbūt tiktai vonios kambary vertėtų apie jas pagalvoti g.gif . Nes dabar austrijetės išties braukia lango stiklą, o kai tas stiklas būna aprasojęs po prausimosi, tai išties nekas unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 09 29, 13:27)
nes pati austrijetės forma puošni, tai jei dar iš blizgios rožinės taftos, tai ojojoj biggrin.gif

va apie tai ir rasiau, nes tokiu pvz pilnas internetas lotuliukas.gif tai ir formuoja bloga nuomone apie austrietes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 29, 13:29)
va apie tai ir rasiau, nes tokiu pvz pilnas internetas lotuliukas.gif tai ir formuoja bloga nuomone apie austrietes biggrin.gif

Na, tai Jūs matote tik vieną medalio pusę, o kitos net nenorit matyti ax.gif . Kiek subtilių ir gražių variantų Femme yra įkėlus.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 13:42)
Na, tai Jūs matote tik vieną medalio pusę, o kitos net nenorit matyti  ax.gif . Kiek subtilių ir gražių variantų Femme yra įkėlus.

Taip, lb daug variantu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 12:29)
Tai kame tas praktiškumas, jei valymo padaugėja? biggrin.gif
Dėl šviesos srauto - tai taip. Tačiau ant savo langų jokių žaliuzių neįsivaizduoju - čia panašiai kaip ir Jūs:

Galbūt tiktai vonios kambary vertėtų apie jas pagalvoti g.gif . Nes dabar austrijetės išties braukia lango stiklą, o kai tas stiklas būna aprasojęs po prausimosi, tai išties nekas unsure.gif ...

dabar turiu romanetes ir roletus- gyvenu taip jau 4 metus- darbo kambary mesiu lauk 4u.gif langas pietinis ir dar kampinis - jei sviecia saule- tai uzsitrauki roletus ir sedi dezeje- nemalonu smile.gif o valymas sakyciau ne beda- su dulkiu siurbliu pora kartu per menesi su sepetuku pereiti (kartusu baldu filingais mirksiukas.gif )- nu max 15min... o dar ir geles ant tos palanges galesiu auginti- dabar net kaktusai sudega biggrin.gif bet cia mano pasirinkimas (as pati pradzioje i zaliuzes net ziureti nenorejau, susidejom roletus nuo saules doh.gif ), kuris ne visiems turi tikti- patikti biggrin.gif

butent vonioje pas mane austrujietes- nuo lango apie 30cm- tai lango nebraukia, buna tik ,kad vaikas kartais besimaudydamas aptasko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 09 29, 13:43)
bet cia mano pasirinkimas (as pati pradzioje i zaliuzes net ziureti nenorejau, susidejom roletus nuo saules  doh.gif ), kuris ne visiems turi tikti- patikti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Jūsu namai turi Jums patikti smile.gif .
Aš tik norėjau pasakyti, kad mano atveju žaliuzės ant didelių langų atrodytų žiauriai doh.gif

QUOTE(neinzy @ 2014 09 29, 13:43)
butent vonioje pas mane austrujietes- nuo lango apie 30cm- tai lango nebraukia, buna tik ,kad vaikas kartais besimaudydamas aptasko  smile.gif

Vonioj pas mus niekaip kitaip austriječių neišėjo pakabint, tik ant lango rėmo. Vat ir galėsim atsinaujinti po kurio laiko smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 09 29, 13:27)
*nu va tokios man asmeniškai nelabai
**apskritai man austrijetės gražu iš neblizgaus, nepermatomo audinio, ypač kokio griežtų raštų, santūrių solidžių spalvų...
***arba čia:
user posted image

*siaubelis biggrin.gif
** sutinku, sios temos senbuvej, zyles ar kvietko nebepamenu namuose ir is ruozuotos persvieciamos medziagos man patinka, jauciu isrisiau reikala su tom klostem, pas ja yra 3 horizontalios bangos ant galo, o kiek pas tave Femme? Juodai? tik viena gale?
*** sitos labai patiko bigsmile.gif

Zalia ruta, del kriaukles ir uzuolaidu, nejauciu reikalo tau ka nors irodineti, matosi kad turi labai stipria nuomone ir nebijai jos reiksti biggrin.gif

visai nieko pavyzdys, cia kaip suprantu 2 viename biggrin.gif

http://f-picture.net...5d56e17a57c8eea
Atsakyti
o aš antro aukšto miegamuosiuose, kur langai iki žemės, užsimaniau medinių garmoške atsidarančių langinių wub.gif
user posted image
Atsakyti