Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(Liolio @ 2014 09 29, 12:09)
Ikelti pavyzdziai labai grazus. O austrijieciu, kaip ir kita forumo dalyve, labai nemegstu  schmoll.gif

jei neklystu, antrame pavyzdyje irgi austrijetės tam tikra forma wink.gif
man nepatinka austrijetės, kur suraukta horizontaliai bangom per visą ilgį.

pvz. tokia tikrai ne per puošnu ir tikrai dailiau, nei paprasta be jokių dekorų romanetė:
user posted image

Pupukas, praeitame temos puslapyje įdėjau virtuvę su austrijete, man gražu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 29 rugsėjo 2014 - 11:21
Romanetę kabinčiau, ne vienspalvę, o austrijietės virtuvėj man per puošnu ax.gif
Atsakyti
O jus domejote kaip del langu garantijos jei igreziama tiesiai i lango rema?

Ne, nesidomėjome. Geras pastebėjimas, reiks pasiskambinti, įdomumo dėlei. Tačiau jei iki šiol nieko nenutiko tiems langams, kas gi vėliau gali atsitikti? Čia apie garantiją kalbu. Pas mus langai aliuminio profiliais.
Va, ką tik kalbėjau su šitos firmos atstovu ir užklausiau apie garantiją tokiu atveju. Sakė, kad galiotų smile.gif. Pasirinkau pirmą pasitaikiusį aliuminių langų gamintoją, nes mūsų gamintojas neatsiliepė telefonu. Gal plastikiniam langam kitaip būtų su garantija unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 29 rugsėjo 2014 - 11:35
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 29, 12:05)
as vis neapsisprendziu ka man deti ant sio lango, ar romanete ar austrijete, pas mane tik viena puse lango atsidarineja, o tvirtinti tai tikrai planuoju ant sienos g.gif

Ne vienspalve romanete, prie metalinio praustuvo austriete butu... geriau nebutu lotuliukas.gif (man austrietes is principo retais atvejais vos grazu, nes daugumoj ju tokie baisus ir netinkami tai patalpai, kai paziuri internete LT sudetus variantus. Total kosmar).
Atsakyti
Ikelti pavyzdziai labai grazus. O austrijieciu, kaip ir kita forumo dalyve, labai nemegstu

4u.gif

QUOTE(femme @ 2014 09 29, 12:19)
man nepatinka austrijetės, kur suraukta horizontaliai bangom per visą ilgį.

gal koki pvz turi, nes neisivaizduoju unsure.gif 4u.gif

QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 29, 12:20)
Romanetę kabinčiau, ne vienspalvę, o austrijietės virtuvėj man per puošnu 

4u.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 29, 13:03)
Ne vienspalve romanete, prie metalinio praustuvo austriete butu... geriau nebutu

ta prasme? blink.gif prie ko cia ta metaline praustuve? tipo labai nelygis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 29, 13:03)
man austrietes is principo retais atvejais vos grazu, nes daugumoj ju tokie baisus ir netinkami tai patalpai, kai paziuri internete LT sudetus variantus. Total kosmar

O man tai gražu austrijetės. Bent jau savo namuose esančiom esu patenkinta ax.gif . Man patinka tie banguoti gumbai - suteikia puošnumo.
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 29, 11:05)
merginos patarkit jei nesunku, ziuriu mano foto tik viena mergina pakomentavo, kitosm arba baisiai negrazu arba kazkas nito biggrin.gif

viskas cia pas jus gerai thumbup.gif tinka ir austrijietes ir romanetes ir kas tik norit- tik jums apsispresti reikia kas labiau patinka. o jei nemaisau, tai lyg bendra erdve bus su svetaine ar valgomuoju- tai vat reiktu derinti su tu langu uzuolaidom ar ka ten kabinsit 4u.gif

QUOTE(Liolio @ 2014 09 29, 11:09)
O jus domejote kaip del langu garantijos jei igreziama tiesiai i lango rema? Mes taip norejome tvirtinti, bet mums langu gamintojai pasake, kad jei igreziamas lango remas (ar net i ji vinukas ikalamas), garantija langui daugiau nebegalioja. Del to langu tikrai nesiruosiame grezioti.

o kiek laiko galioja garantinis langams- ir kiek zmoniu yra tuo garantiniu pasinaudoje g.gif speju, daugumai langu garantinis buna pasibaiges iki to laiko kol kabinamos uzuolaidos biggrin.gif

o as turiu klausima- gal kas susidure- kaip nulupti ant langu priklijuotas roletu "nukreipianciasias" juostas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 29, 13:08)
4u.gif
gal koki pvz turi, nes neisivaizduoju  unsure.gif  4u.gif
4u.gif
ta prasme?  blink.gif prie ko cia ta metaline praustuve? tipo labai nelygis?  doh.gif

Lygis lygis, pas mane irgi metalas lotuliukas.gif
Man tik austriete netinka prie metalinio praustuvo. Kvarbatkos, gipiurai, o cia snai - toks darbinis praustuvas. Bet kiekvieno supratimas skirtingas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 29 rugsėjo 2014 - 12:18
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 29, 13:08)
gal koki pvz turi, nes neisivaizduoju  unsure.gif  4u.gif

Turbūt tokias turėjo omeny. Man tokios irgi ne, o vat tokio principo, jau visai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 13:11)
O man tai gražu austrijetės. Bent jau savo namuose esančiom esu patenkinta ax.gif . Man patinka tie banguoti gumbai - suteikia puošnumo.

man tai irgi patinka, tik man grazu kai jos graziai gula i tas bangas, o ne atsikise arba per daug susigrude, nerandu pvz doh.gif tik kaip tokio vaizdo pasiekti? idomu kokios galimos klaidos, ko pasisaugoti? g.gif

Atsakyti
turiu ir romanetes ir austrijietes... langu nedarineju- tik valymui (ir tik antrame aukste)- tai kai langu nisos~30cm-nieko jos nemaiso laikyti "atverstas".. o del grozio.. ten kur dabar austrijietes niekaip neisivaizduoju romaneciu, kur romanetes- austrijieciu.... cia jau grozis, ne praktiskumas...
jei jau visiskai is praktiskosios puses, tai deciau daug kur zaliuzes (jau po biski ir pradedu tai daryti biggrin.gif ), ir plius romanetes, austrijietes, ar uzuolaidos... nes su zaliuzem gali reguliuoti sviesos srauta, bet neuzsidengi vaizdo thumbup.gif ir turi papildomai valymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 29, 13:20)
man tai irgi patinka, tik man grazu kai jos graziai gula i tas bangas, o ne atsikise arba per daug susigrude, nerandu pvz  doh.gif  tik kaip tokio vaizdo pasiekti? idomu kokios galimos klaidos, ko pasisaugoti?  g.gif

Tai gal nuo sutraukiančių juostelių kiekio priklauso. Va čia yra padarytų darbų pavyzdžiai, gal rasit kažką, kas Jums patiktų, ta prasme tų bangų formą smile.gif .
Atsakyti