Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(femme @ 2014 09 27, 08:08)
jei skaitot temą, tai tos spintos su prieskoniais ir be prieskonių, stumdomos ir traukomos, buvo apšnekėtos daug kartų...

apsneketos tai taip, bet galvoju gal kas turit issaugoje kokiu paveiksleliu is interneto platybiu, butent su stumdomosiomis durimis.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 27, 16:21)
Ne, cia pati romanete tai kOsmaras biggrin.gif
Kalbu apie vaiku kambari, kur max turbinimas - grazus kutukai ir grazus krastas.
Pvz cia:
kazko nesugebu ikelt unsure.gif

Esme, kad uzuolaidom nenoriu uzdengti palanges, nes joje bus pufiukai susesti ar siaip kokios smutkes. Nes palange zema, patogi vaikams tiek zaisti, tiek sikniuka patiest.
Aisku, galima tvirtinti prie sienos ir sukelt, bet... vakarai saltuoju metu visa diena, tai nuleistos jos butu vos ne visa diena, tai ir  nelieka tos palanges. Vat ir bandau, kaip ja atidengt uzdengt. Roletai ir naktines? g.gif Roletas iki galo neuzsides ant balkono duru.

Uzsieda, reikia versti audini, tik kainuoja brangiau tada. Beje, roletu gi buna su visokiom papuostom apaciom, kutukais, kvarbatkelem ir t.t. tai gal toks variantas tiktu. g.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas turit patirties su tapetais dregnose patalpose? neatsokineja nuo dregmes? Neapsisprendziu ar dazyt vonioj pora sienu ar tapeta klijuot g.gif
Papildyta:

Kas del austrieciu ar romaneciu, is savo patirties galiu tik pasakyt - niekad nekabinciau ant darinejamo lango. Visokius kabinimo budus ir atstumus isbande, nei vienas nepatinka (patogumo naudoti prasme)
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2014 09 29, 10:09)
Mergaites, gal kas turit patirties su tapetais dregnose patalpose? neatsokineja nuo dregmes? Neapsisprendziu ar dazyt vonioj pora sienu ar tapeta klijuot  g.gif

nelygu kokia drėgmė - jei tokia, kad prausiantis ant sienų drėgmė kondensuojasi arba yra tiesioginis kontaktas su vandeniu, tai tikrai tapetai netiks.
bet jei vonios kambarys gerai vėdinamas ir drėgmė ant kitų sienų, nei vonia, nesikaupia, tai jokių problemų wink.gif pas mus vonios kambarys tapetuotas virš tualeto ir kriauklė (tiesa, virš kriauklės didelis veidrodis, lašai nesitaško ant tapeto).
Papildyta:
QUOTE(Dzenke @ 2014 09 29, 10:13)

Kas del austrieciu ar romaneciu, is savo patirties galiu tik pasakyt - niekad nekabinciau ant darinejamo lango. Visokius kabinimo budus ir atstumus isbande, nei vienas nepatinka (patogumo naudoti prasme)

o tokį būdą, kai romanetė arba austrijetė visiškai susikelia virš lango ant sienos, išbandėt? wink.gif mums tai jis tinka labai. be to, jei langą praverti tik viršuje, tai ant sienos sumontuota austrijetė tam visiškai netrukdo, tik išsipučia kaip burė, jei skersvėjis biggrin.gif
Atsakyti
Taip, isbande smile.gif jei langa pilnai atveri ir nori ji taip palikt, negali nuleisti austrietes, nu nepatinka man taip nors tu ka doh.gif

Aciu 4u.gif dregmes bus toj patalpoj, visgi vonia, ventiliacija bus, bet ar pakankama neisbande nezinosim g.gif
Atsakyti
Mes gyvenam turbut tik apie menesi, bet kadangi vonios gerai vedinasi nuolatos, sveciu dusas naudojamas retai ( plyteles 2 m duse, toliau jau tapetas), jokiu neigiamu dalyku nepastebejau. Visiems labai patinka zaismingos vonios ax.gif p.s. pas mane 1m. nuo apacios plyteles visur.
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2014 09 29, 10:48)
Taip, isbande smile.gif jei langa pilnai atveri ir nori ji taip palikt, negali nuleisti austrietes, nu nepatinka man taip nors tu ka  doh.gif

dėl romanetės sutinku, apatinis pagalys trukdo... o austrijetę tai tikrai galima nuleisti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2014 09 29, 10:48)
Taip, isbande smile.gif jei langa pilnai atveri ir nori ji taip palikt, negali nuleisti austrietes, nu nepatinka man taip nors tu ka  doh.gif

visiskai sutinku su jumis, pas mane visikai susikelia virs langu ant sienos, nuvalyt langus patogu, bet pilnai atverus langus nenuleisi austrieciu, austrietes sakyciau reiketu kabinti tik ant nedarinejamu langu
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 09 29, 11:33)
o austrijetę tai tikrai galima nuleisti wink.gif

O kaip ją galima nuleisti? Bus tada sulinkus tokia vienam šone biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 09 29, 11:40)
O kaip ją galima nuleisti? Bus tada sulinkus tokia vienam šone   biggrin.gif .

tai kiek jau ten sulinkus biggrin.gif ir beje, kodėl sulinkus, ne kieta juk, medžiaga biggrin.gif jei jau taip priekabiai, tai ir paprastų naktinių ar dieninių užuolaidų neuždengsi pilnai atidarius langą lotuliukas.gif nes irgi "
sulinkę bus viename šone lotuliukas.gif arba plyšelis neuždengtas liks lotuliukas.gif

austrijetė pas mane ant virtuvės lango, prie kurio yra kriauklė , tai šiaip ar taip niekada pilnai arba pusiau atidarius nelaikau, nes atsitrenkčiau, arba indų plaut negalėčiau biggrin.gif praveriu tik viršų.
tai kaip ir diskusijoje daugiau teoriškai dalyvauju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 29 rugsėjo 2014 - 10:47
QUOTE(femme @ 2014 09 29, 11:44)
jei jau taip priekabiai, tai ir paprastų naktinių ar dieninių užuolaidų neuždengsi pilnai atidarius langą  lotuliukas.gif  nes irgi "

drinks_cheers.gif
Šiaip pagalvojus, kiek jau dažnai taip paliekame atlapotus langus ir uždengtus užuolaidomis? Kai darinėjamus juos turėjau, tai per kokia 10 metų turbūt nebuvo nė vieno karto unsure.gif ... na gal koks vienas, kitas rolleyes.gif . Dažniau atlapodavau langus, kai juos nuvalyt reikėjo, o tada užuolaidos ar austrijetės ne prie ko. Žinoma, jei langas neatsiverčia viršuje, tai kita kalba.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 09 29, 11:44)
tai kiek jau ten sulinkus biggrin.gif ir beje, kodėl sulinkus, ne kieta juk, medžiaga biggrin.gif jei jau taip priekabiai, tai ir paprastų naktinių ar dieninių užuolaidų neuždengsi pilnai atidarius langą  lotuliukas.gif  nes irgi "
sulinkę bus viename šone lotuliukas.gif arba plyšelis neuždengtas liks lotuliukas.gif
austrijetė pas mane ant virtuvės lango, prie kurio yra kriauklė , tai šiaip ar taip niekada pilnai arba pusiau atidarius nelaikau, nes atsitrenkčiau, arba indų plaut negalėčiau biggrin.gif praveriu tik viršų.
tai kaip ir diskusijoje daugiau teoriškai dalyvauju biggrin.gif

as vis neapsisprendziu ka man deti ant sio lango, ar romanete ar austrijete, pas mane tik viena puse lango atsidarineja, o tvirtinti tai tikrai planuoju ant sienos g.gif
user posted image
visada galvojau kad austrijeciu noresiu, bet ar nebus per puosnu g.gif
romanetes ar nebus per daug be druskos doh.gif lotuliukas.gif
dar galvoju sitokios gal g.gif

http://www.houzz.com...hen-los-angeles

http://www.houzz.com...kitchen-toronto

merginos patarkit jei nesunku, ziuriu mano foto tik viena mergina pakomentavo, kitosm arba baisiai negrazu arba kazkas nito biggrin.gif as stipri atlaikysiu kritika smile.gif aisku nebepakeisi kas padaryta ir zinoma vaizdas mane dziugina, bet patarimu visada labai laukciau smile.gif
va jusu deka nepasidaviau ir visvien islaikiau fronta del virtuves iki lubu, kuo ziauriai dziaugiuosi ir busiu jums amzinai dekinga 4u.gif
Atsakyti
O jus domejote kaip del langu garantijos jei igreziama tiesiai i lango rema? Mes taip norejome tvirtinti, bet mums langu gamintojai pasake, kad jei igreziamas lango remas (ar net i ji vinukas ikalamas), garantija langui daugiau nebegalioja. Del to langu tikrai nesiruosiame grezioti.
Papildyta:
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 29, 10:05)
as vis neapsisprendziu ka man deti ant sio lango, ar romanete ar austrijete, pas mane tik viena puse lango atsidarineja, o tvirtinti tai tikrai planuoju ant sienos g.gif
user posted image
visada galvojau kad austrijeciu noresiu, bet ar nebus per puosnu  g.gif
romanetes ar nebus per daug be druskos  doh.gif  lotuliukas.gif
dar galvoju sitokios gal  g.gif

http://www.houzz.com...hen-los-angeles

http://www.houzz.com...kitchen-toronto

Ikelti pavyzdziai labai grazus. O austrijieciu, kaip ir kita forumo dalyve, labai nemegstu schmoll.gif
Atsakyti