Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(TuDa @ 2014 09 26, 20:51)
Dėkui. Per kiek laiko medžio masyvas Jums pagamino duris? Šiandien buvau pas juos, tai pagamintų duris tik sausio mėn doh.gif  doh.gif  Per tiek laiko gali ir pamiršti kokių durų norėjai biggrin.gif

man ana savaite rase, kad jei dabar uzsakysiu, tai lapkriti sumontuos smile.gif tai manyciau terminas apie 2men. bet as dar neuzsakinejau, nes dar remontas tik pradetas.

Gal kas galite pateikti spintu stumdomomis durimis su provanso prieskoniu pavyzdziu?
Nieko nerandu doh.gif pirmiausia reiketu i miegamaji, veliau svetainei ir koridoriuje.
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 09 26, 23:17)

Gal kas galite pateikti spintu stumdomomis durimis su provanso prieskoniu pavyzdziu?
Nieko nerandu  doh.gif  pirmiausia reiketu i miegamaji, veliau svetainei ir koridoriuje.

jei skaitot temą, tai tos spintos su prieskoniais ir be prieskonių, stumdomos ir traukomos, buvo apšnekėtos daug kartų...
Atsakyti
man rodos, kad tie klaipedietiski baldai platinasi per puslapi balduparkas.lt o jie raso, kad bige ju ekspo yra. kazi, ir tu klaipedietisku ten yra ekspozicijoje, gal kas buvote?

as vis minksto kampo paieskose.... ir taip nepatinko man jis, ir jum nepatiko, o dar vaikas susokinejo biggrin.gif saunuolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 09 26, 22:17)
man ana savaite rase, kad jei dabar uzsakysiu, tai lapkriti sumontuos smile.gif tai manyciau terminas apie 2men. bet as dar neuzsakinejau, nes dar remontas tik pradetas.

Aš pas juos buvau vakar, kalbėjau gyvai, norėjau iš karto padaryti užsakymą, bet, kai pasakė terminą, susimąsčiau g.gif ar verta čia tiek laukti.
Atsakyti
Ar kas kabinot romanetes tiesiai ant lango, ty tvirtinot prie lango remo?
Ziuriu per filmus, tai gi ypac baiseinu namukuose, kur vien is langu/duru sienos, tai butent ir tvirtinasi ant paciu langu/duru remu (ne ant karkaso!). Kodel musuose aiskina, kad toks budas netinkamas, reikia i siena.
Nu i siena romanete man nesamone, man ji turi buti prie pat lango, o ne per keliasdesimt cm g.gif
Gal kas susidure esat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 27, 11:52)

Pritvirtinus romanetę prie lango rėmo Jums neis pilnai atverti lango, nes neleis mehanizmas, kuris darinėjant langą remsis į lango nišos šoną ir jį traiškys.
Atsakyti
cackinu savo geles savaitgalio ir buvimo vienai namuose proga smile.gif

tai man toks klausimas - kur laikote geles? na pas mane tik du langai su palangem, tai anos pilnos. o tie metaliniai made in china staliukai taip man ne prie sirdies, o va kvietku pas mane vis daugeja daugeja.... pasidalinkit idejom, kaip ant ko graziai jas sustatyt 4u.gif gal cia sendaiktynus kuist reikia...
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 09 27, 12:59)
Pritvirtinus romanetę prie lango rėmo Jums neis pilnai atverti lango, nes neleis mehanizmas, kuris darinėjant langą remsis į lango nišos šoną ir jį traiškys.

Didysis langas neatsidarineja. Kitas langas - balkono. Treciasis atsidarineja i virsu (siauras ilgas).
Tai kaip ir problema tik balkono langas? O gal tinkamai padarius jis nekliutu atidarinejant balkona? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 rugsėjo 2014 - 14:06
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 27, 15:02)
Didysis langas neatsidarineja. Kitas langas - balkono. Treciasis atsidarineja i virsu (siauras ilgas).
Tai kaip ir problema tik balkono langas? O gal tinkamai padarius jis nekliutu atidarinejant balkona?  g.gif

user posted image

čia pavyzdys, kaip jums gražu? ar tiesiog pavyzdys, kad įmanoma įgrūsti austrijetę į nišą biggrin.gif jei antras variantas, tai įmanoma ir triusikus ant galvos užsimauti, bet nereiškia, kad bus gražu biggrin.gif

o jei rimtai, tai romanetė vizualiai ir šiaip man yra tiesiog gražesnis "paklodės laikinai" ant lango arba roletų variantas, todėl gražiau ją visaip paturbinti, pagarbanoti, apačią padekoruoti. Tai tas tvirtinimas ant sienos dar kažkiek estetikos įneša. o tvirtinant ant rėmo prapuola visa elegancija, tie angokraščiai tokie pliki-nuogi kampuoti, tai jau roletą tada pigiau bus uždėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 27 rugsėjo 2014 - 14:32
QUOTE(femme @ 2014 09 27, 15:30)
čia pavyzdys, kaip jums gražu?

Ne, cia pati romanete tai kOsmaras biggrin.gif
Kalbu apie vaiku kambari, kur max turbinimas - grazus kutukai ir grazus krastas.
Pvz cia:
kazko nesugebu ikelt unsure.gif

Esme, kad uzuolaidom nenoriu uzdengti palanges, nes joje bus pufiukai susesti ar siaip kokios smutkes. Nes palange zema, patogi vaikams tiek zaisti, tiek sikniuka patiest.
Aisku, galima tvirtinti prie sienos ir sukelt, bet... vakarai saltuoju metu visa diena, tai nuleistos jos butu vos ne visa diena, tai ir nelieka tos palanges. Vat ir bandau, kaip ja atidengt uzdengt. Roletai ir naktines? g.gif Roletas iki galo neuzsides ant balkono duru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 27 rugsėjo 2014 - 15:22
QUOTE(rek @ 2014 09 27, 12:20)
cackinu savo geles savaitgalio ir buvimo vienai namuose proga smile.gif

tai man toks klausimas - kur laikote geles? na pas mane tik du langai su palangem, tai anos pilnos. o tie metaliniai made in china staliukai taip man ne prie sirdies, o va kvietku pas mane vis daugeja daugeja.... pasidalinkit idejom, kaip ant ko graziai jas sustatyt  4u.gif gal cia sendaiktynus kuist reikia...

ČIA KAIP TIK STRAIPSNIUKAS biggrin.gif http://www.manonamai...i.d?id=65883682
Papildyta:
4u.gif http://www.normanask.../portfolio.html
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 27, 12:52)

Pas mane austrijetės pritvirtintos prie lango. Visur. Langai aukšti, tad ten kur yra durys į terasas, tiesiog galima pakelti jas virš durų. Arba įgudom darinėti duris su nepakelta austrijete - ji kiek pasikelia ir grįžta į savo buvusią poziciją duris uždarius. Ties terasų durimis yra durų platumo austrijetės.
Viskas gerai vaikų, darbo kambariuose, kur langai yra per visą sienos plotį, tačiau svetainėje ir miegamąjame, kur šalia langų dar yra sienos gabaliukas, išties kaip Femme paminėjo, kiek bado akis tie kampuoti pliki angokraščiai... Jau kuris laikas galvoju, kad šiose patalpose reiks "turbinti" užuolaidas, uždengiant tuos kampus elegantiškesnėm naktinėmis netraukomomis užuolaidomis su pūstais sijonais smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 28 rugsėjo 2014 - 00:02