Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

Reikia ir man patarimo. Kiek ziuriu pavyzdziuose laiptinej sviestuvai dazniausia ant sienu kabo. Pas mane pirmam aukste lubos neaukstos tai sudeti ileidziami lubiniai sviestuvai ir prie veidrodzio bra is sonu. O virs laiptu ir antram aukste koridoriaus lubos gerokai aukstesnes (~3m), laidai isvesti lubose trijose vietose. Kokie gali buti variantai sviestuvu? niekaip nesugalvoju ka ten kabinti doh.gif tris kabancias liustras nepakabinsi juk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmur: 26 rugsėjo 2014 - 17:03
QUOTE(murmur @ 2014 09 26, 18:02)
Reikia ir man patarimo. Kiek ziuriu pavyzdziuose laiptinej sviestuvai dazniausia ant sienu kabo. Pas mane pirmam aukste lubos neaukstos tai sudeti ileidziami lubiniai sviestuvai ir prie veidrodzio bra is sonu. O virs laiptu ir antram aukste koridoriaus lubos gerokai aukstesnes (~3m), laidai isvesti lubose trijose vietose. Kokie gali buti variantai sviestuvu? niekaip nesugalvoju ka ten kabinti  doh.gif  tris kabancias liustras nepakabinsi juk  doh.gif

pažiūrėkit čia visokių idėjų - man patinka keli vienodi žibintų tipo 4u.gif
http://www.pinterest...-hall-corridor/

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kažkada tokį išsisaugojau iš Murinos puslapio:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 26 rugsėjo 2014 - 17:43
ŽALIA RŪTA, JUODAI rinkotės sofutes iš Klaipėdos. Priminkit gamintojo vardą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 09 26, 19:45)
ŽALIA RŪTA, JUODAI rinkotės sofutes iš Klaipėdos. Priminkit gamintojo vardą 4u.gif

bfp.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 09 26, 14:19)
as buciau uz si varianta vonioje  4u.gif mano vonia ~8kv, turiu pasikabinusi liustra- man labai patinka  smile.gif cia puse matosi:
http://public.fotki....tatybos/sv.html

tikrai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 09 26, 14:26)
Gražu 4u.gif

Sakykit, prašau, kieno tas mėlynasis paveikslas (pirmas) tame albumėlyje? wub.gif  Ne pirmąkart žaviuosiu.

Modestas Malinauskas 4u.gif
https://www.google.l...l...tml;640;281

gyvai jie neatrodo tokie saldus..
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 26, 19:00)
tikrai gražu  thumbup.gif

Bet miegamuke irgi gražu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 09 26, 20:21)
Bet miegamuke irgi gražu lotuliukas.gif

Nu lotuliukas.gif visur pasikabinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 26, 18:48)

Dėkui. Per kiek laiko medžio masyvas Jums pagamino duris? Šiandien buvau pas juos, tai pagamintų duris tik sausio mėn doh.gif doh.gif Per tiek laiko gali ir pamiršti kokių durų norėjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 09 26, 20:51)
Dėkui. Per kiek laiko medžio masyvas Jums pagamino duris? Šiandien buvau pas juos, tai pagamintų duris tik sausio mėn doh.gif  doh.gif  Per tiek laiko gali ir pamiršti kokių durų norėjai biggrin.gif

Che, tai vat, ka daro reklama SM lotuliukas.gif Mes laukiam pirmadieni - treciadieni duru, nes buvom supasave ir atsauke uzsakyma blush2.gif Tai susivelinom. Tai vasara jo terminai buvo 1.5 men kazkur.

Bet uz tai dingo musu spintu meistras blink.gif blink.gif blink.gif Padares jau daugiau, nei sumoketas avansas ir visa savaite nekelia ragelio, o jau sitos savaites treciadieni turejo toliau daryti. Kitas (masyvo meistras) kazkam sugadino uzsakyma ir nusikele ir musu terminai. Tai ciotka, gyvensim su dezem, nes turim keltis. Dar visa seima sergam, as ten neprakalbu, tai labai smagios ikurtuves laukia lotuliukas.gif Ne sapnuot nesapnavau, kad taip gali buti...
Uzjauskit blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 rugsėjo 2014 - 20:29
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 26, 21:26)
Che, tai vat, ka daro reklama SM lotuliukas.gif Mes laukiam pirmadieni - treciadieni duru, nes buvom supasave ir atsauke uzsakyma  blush2.gif Tai susivelinom. Tai vasara jo terminai buvo 1.5 men kazkur.

Bet uz tai dingo musu spintu meistras  blink.gif  blink.gif  blink.gif Padares jau daugiau, nei sumoketas avansas ir visa savaite nekelia ragelio, o jau sitos savaites treciadieni turejo toliau daryti. Kitas (masyvo meistras) kazkam sugadino uzsakyma ir nusikele ir musu terminai. Tai ciotka, gyvensim su dezem, nes turim keltis. Dar visa seima sergam, as ten neprakalbu, tai labai smagios ikurtuves laukia lotuliukas.gif Ne sapnuot nesapnavau, kad taip gali buti...
Uzjauskit blush2.gif  biggrin.gif

blink.gif group.gif OI uzjauciu!!!!
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 09 26, 20:51)
Dėkui. Per kiek laiko medžio masyvas Jums pagamino duris? Šiandien buvau pas juos, tai pagamintų duris tik sausio mėn doh.gif  doh.gif  Per tiek laiko gali ir pamiršti kokių durų norėjai biggrin.gif

mums jie per 2 menesius pagamino ir veliau laike pas save gal puse metu biggrin.gif
Atsakyti