Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(delfiuka @ 2014 10 08, 07:59)
O instruktorius nieko nemokė, kaip orientuotis? Aš važiuodavau taip: kai veidrodėlyje pilnai išlįsdavo reikiamas kūgelis, greit išsitiesindavau ratus, tada kai galinis ratas gana arti kūgelio, "glaudiesi" susukdama vairą iki galo, man sakydavo irgi greit vairą susukt, bet ir neskubant puikiai gaudavos. Tada žiūri į kitą veidrodėlį ir vėl tą patį darai. Svarbiausia, kad veidrodėliai nebūtų per žemai nuleisti. Ir važiuojant į priekį reikia gerai žiūrėt, kur sustot, kad per toli nenutoltum, geras orientyras man buvo, kad matytųsi gražiai linijoje reikiamas kūgelis ir visi kiti sekantys. Nežinau, ar padėjau. Čia man smagiausia dalis aikštelėje buvo, nes tiksliai žinojau ir puikiai gaudavosi, ko nepasakyčiau apie važiavimą į priekį ir kitus pratimus, tik reikia atidžiai žiūrėt, kad tų pirmųjų kūgelių nepamestum, nes per pirmą laikymą būtent čia ir susikirtau, pamečiau, nežinojau kaip pasitaisyt, nu ir suvažinėjau...

Taip pat ir mane moke,kai pamatai kuoliuka tiesini vaira,pavaziuoji iki jo ir vel suki vaira,pro kita veidrodeli stebi kol pasirodo kuoliukas ir taip kartoji galva sukiodama smile.gif mokyklos praktiniam egzamine reikejo atlikti sia uzduoti.

Pasiemiau siandien teises..net keista,nesitiki,kad galiu viena sesti ir vaziuoti jau smile.gif teisem issilaikyt prireike puses metu.
Atsakyti
Aš tikrai nuprotėsiu doh.gif Mano papildomas liepia žiūrėti pro veidrodėlį, Rigvedos per galinį langą, atsisukant. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 10 09, 18:11)
Aš tikrai nuprotėsiu  doh.gif Mano papildomas liepia žiūrėti pro veidrodėlį, Rigvedos per galinį langą, atsisukant. g.gif

Važiuokit taip, kaip jums patogiau ir geriau gaunasi, niekas nevertina egzamine, pagal ką orientuojies atlikdama pratimus. Aš irgi iš Rigvedos, mane mokė per veidrodėlius.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Parasysiu vakaryksti "siurpraiza" regitros.Jei kitom taip nutiks,kad NENUSTEBTUMET smile.gif
zodziu vakar nuveza mane i Taurages regitra laikyt egzo, o ten labai "maloniai" pareskia,kad nera elektros ir neegzaminuos. Vienas egzaminuotojas dar sako laukit,maza kas ,gal atsiras. Kazkoks virsinikelis ten islindes pasake,kad elektra ijungs tik 17:30. Visi egzaminuotojai subas ant kupru ir ispedino namo, ir taip "maloniai" laukiancius isprase lauk.
Siandien siaip ne taip prisiskambinau i Regitra, pasiule atvaziuot 12:00 jeigu speju ( dzin,kad man iki tos regitros apie 70 km.). Kadangi nespeju tai tegali uzregistruot 11-14 ir veliau,nes kitaip nera vietu.
Man truksta zodziu. sad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Jungiuosi i jusu buri, jei priimsit aisku ax.gif tik as cia busiu ne tokia, kaip visos...mokausi vairuoti tik su vyru, kolkas, vairavimo mokyklos nelankau...Regitroj teorija islaikiau pries savaite, vazineju su M raide.Tas vaziavimas dar toks mazas, po centra nevaziavau, tik po savo rajona ir iki sodo i kaimuka.Nesiseka su posukiais, arba per daug sumazinu greiti arba ilekiu su "vejeliu" nepristabdzius...gerai, kad maniskis kantrybes turi biggrin.gif nerekia.
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 13, 08:06)
Sveikos mergaites  4u.gif
Jungiuosi i jusu buri, jei priimsit aisku  ax.gif tik as  cia busiu ne tokia, kaip visos...mokausi vairuoti tik su vyru, kolkas, vairavimo mokyklos nelankau...

O dėl kokios priežasties nesimokote vairuoti su instruktoriumi? Aišku, gal Jūsų vyras labai viską gerai išmano, bet pvz MB net nemokė manęs vairuoti, kol su instruktoriumi pagrindų nepraėjau. Ilgai vairuojantys žmonės vairuoja taip, kaip jiems patogu/patinka, Jūsų vyras gali ir meškos paslaugą padaryti 4u.gif
Atsakyti
Bet vistiek yra privaloma kazkoks tai valandu skaicius su instruktorium,nors mokyklos nelankai,bet i regitrai reiks pristatyti,ar klystu??
Atsakyti
As mokyklos nelankau, nes kolkas neturiu tam laiko, o ir teisiu man nereikia skubiai, palauksiu pavasario, tada ieskosiu gero instruktoriaus.O mano MB pats nori mane mokinti, suprantu, kad ismokins pagal save, bet as kito ir nesitikiu, bent nebijosiu masinos ir jau mokesiu pavaras metyti.O kas liecia regitra, tai taip, praktikos laikyt negalesiu, kol nebaigsiu mokslu vairavimo mokykloj.Teorija metus galioja, manau per metus spesiu ir mokykla pabaigti.
Sakau, kad busiu ne tokia, kaip visos, pradejau ne nuo to "galo"... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 13, 15:00)
Sakau, kad busiu ne tokia, kaip visos, pradejau ne nuo to "galo"... blush2.gif

Man teisių laikymas labai užsitempė, daugiau nei pusmetį gavosi, tai tas ankstyvas teorijos išlaikymas nedavė naudos, nes po kurio laiko jau užsimiršta visokie niuansai, vėl turi iš naujo mokytis ir pan. Aišku, jei nėra galimybių, tai nieko nepadarysi 4u.gif Bet siūlyčiau bent jau be vairavimo mokyklos kokį instruktorių susirasti, pavažiuotumėt 2-3 val., jau tada kitaip viskas atrodytų. Mano nemažai pažįstamų vargo su teisių laikymu vien dėl to ilgo vairavimo prieš tai, pliusas tas, kad nebijojo nei kelio, nei mašinos, nei apskritai vairavimo, bet buvo labai daug dalykų, kuriuos turėjo "išsimušti" vien tam, kad egzaminus išsilaikytų.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 10 13, 15:16)
Man teisių laikymas labai užsitempė, daugiau nei pusmetį gavosi, tai tas ankstyvas teorijos išlaikymas nedavė naudos, nes po kurio laiko jau užsimiršta visokie niuansai, vėl turi iš naujo mokytis ir pan. Aišku, jei nėra galimybių, tai nieko nepadarysi 4u.gif Bet siūlyčiau bent jau be vairavimo mokyklos kokį instruktorių susirasti, pavažiuotumėt 2-3 val., jau tada kitaip viskas atrodytų. Mano nemažai pažįstamų vargo su teisių laikymu vien dėl to ilgo vairavimo prieš tai, pliusas tas, kad nebijojo nei kelio, nei mašinos, nei apskritai vairavimo, bet buvo labai daug dalykų, kuriuos turėjo "išsimušti" vien tam, kad egzaminus išsilaikytų.

Tikiu, kad lengva nebus, vat ir MB sakau, kad gal nesimokinti su juo, nes instruktorius tikrai kitaip mokins...nors maniskis vairuoja nelabai seniai, astunti metai tik...dar pamena, kaip pats mokesi.Gaila, kad siuo metu su laiku ne kas, vat po nauju gal laisvesne busiu, bet labai ziemos baidausi, slidu ir pan.Kazkaip cia gavosi man neplanuotai viskas, pasimokiau teorija pora men., sakau reikia eit bandyt i regitra, na ir islaikiau is pirmo karto, kur dabar dingt, reiks kazka mastyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 10 13, 15:35)
Tikiu, kad lengva nebus, vat ir MB sakau, kad gal nesimokinti su juo, nes instruktorius tikrai kitaip mokins...

Bet kokiu atvejiu, geriau jau su vyru, nei visai nevažinėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 10 13, 15:48)
Bet kokiu atvejiu, geriau jau su vyru, nei visai nevažinėti 4u.gif

4u.gif noriu paklausti 4u.gif kaip jus mokino (ar mokina) instruktoriai pristabdyti pries posuki, ar stabdot mazinant pavaras ar galima pristabdyt su stabdziu iki reikiamo greicio ir tada pavara mazinti?Nezinau ar klausima teisingai suformulavau, bet su posukiais vargstu juodai....
Atsakyti