Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(Nesta123 @ 2014 10 03, 10:46)
As po regitros,Antras kartas buvo sekmingas thumbup.gif o ir tas pats instruktorius atejo,kuris mane prisimine smile.gif  vaziavau su pacia naujausia masina,kur net 400km nera pravaziavus smile.gif
Delfiuke psrasyk man a.z

Sveiinu Jus ! smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 10 03, 07:12)
O kiek papildomų važiavimų turėjote? 4u.gif

Tris papildomus(du pries mokyklini egzamina, ir viena pries regitra).
Atsakyti
Aš tada jau kažko nesuprantu g.gif Gal aš per greitai forsuoju? Reikia su instruktoriumi išvažinėti, o tik paskui imti papildomas pamokas schmoll.gif
Papildyta:
As po regitros,Antras kartas buvo sekmingas thumbup.gif o ir tas pats instruktorius atejo,kuris mane prisimine smile.gif  vaziavau su pacia naujausia masina,kur net 400km nera pravaziavus smile.gif
Delfiuke psrasyk man a.z

Sveikinu 4u.gif thumbup.gif Jums labai pasisekė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 04 spalio 2014 - 10:10
[quote=DiKu,2014 10 04, 11:11]
Aš tada jau kažko nesuprantu g.gif Gal aš per greitai forsuoju? Reikia su instruktoriumi išvažinėti, o tik paskui imti papildomas pamokas schmoll.gif
Papildyta:

Mano instruktorius tiesiog pasiule pries mokyklini egzamina pasiimt dar papildomu, nes buciau per 15 vaziavima neislaikius mokyklinio. O kam papildomi stresai vaziuojant su kamerom.
Todel jis pasiule pries 15 vaziavima dar papildomai pavazinet. O poto jau pries regitra vaziavau dar viena papildoma karta.
Atsakyti
QUOTE(Nesta123 @ 2014 10 03, 11:46)
Delfiuke psrasyk man a.z

Didziausi sveikinimai!! thumbup.gif Papasakokit, kaip sekesi smile.gif Kaip greitai laikas bega, jau greit ir mano egzaminas, reikes pavazineti po Vilijampole laisvadieni..
Atsakyti
As po regitros,Antras kartas buvo sekmingas thumbup.gif

Didžiausi sveikinimai 4u.gif Aš jau mėnuo po išlaikymo, pamažu užsimiršta visi "slogučiai" ir nesmagumai, bet įgūdžių dar labai trūksta, reikia nuolatos vairuoti, kad su kuo daugiau naujų situacijų susitvarkyčiau ax.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif visoms sekmes ir kantrybes nepasiduoti smile.gif
Atsakyti
Labas, prisijungiu ir aš prie kauniečių besimokančiųjų smile.gif teorija jau įveikta, vairavimo pamokos irgi jau į pabaigą, bet atbulinė gyvatėlė nu niekaip neišeina doh.gif gal kas turite kokį video ar patarimų kaip greičiau išmokti? Tokį stresą jaučiu kai tą gyvatėlę darau, kad beveik negirdžiu ką sako instruktorius blush2.gif
Papildyta:
Kam reikia parkavimosi įgūdžius tobulinti, labai gerą video radau smile.gif štai: http://www.mokomasis.../egzaminas.html
Atsakyti
QUOTE(raganyte_tyte @ 2014 10 08, 01:57)
Labas, prisijungiu ir aš prie kauniečių besimokančiųjų smile.gif teorija jau įveikta, vairavimo pamokos irgi jau į pabaigą, bet atbulinė gyvatėlė nu niekaip neišeina doh.gif  gal kas turite kokį video ar patarimų kaip greičiau išmokti? Tokį stresą jaučiu kai tą gyvatėlę darau, kad beveik negirdžiu ką sako instruktorius blush2.gif
Papildyta:
Kam reikia parkavimosi įgūdžius tobulinti, labai gerą video radau smile.gif štai: http://www.mokomasis.../egzaminas.html

O instruktorius nieko nemokė, kaip orientuotis? Aš važiuodavau taip: kai veidrodėlyje pilnai išlįsdavo reikiamas kūgelis, greit išsitiesindavau ratus, tada kai galinis ratas gana arti kūgelio, "glaudiesi" susukdama vairą iki galo, man sakydavo irgi greit vairą susukt, bet ir neskubant puikiai gaudavos. Tada žiūri į kitą veidrodėlį ir vėl tą patį darai. Svarbiausia, kad veidrodėliai nebūtų per žemai nuleisti. Ir važiuojant į priekį reikia gerai žiūrėt, kur sustot, kad per toli nenutoltum, geras orientyras man buvo, kad matytųsi gražiai linijoje reikiamas kūgelis ir visi kiti sekantys. Nežinau, ar padėjau. Čia man smagiausia dalis aikštelėje buvo, nes tiksliai žinojau ir puikiai gaudavosi, ko nepasakyčiau apie važiavimą į priekį ir kitus pratimus, tik reikia atidžiai žiūrėt, kad tų pirmųjų kūgelių nepamestum, nes per pirmą laikymą būtent čia ir susikirtau, pamečiau, nežinojau kaip pasitaisyt, nu ir suvažinėjau...
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 10 08, 06:59)
O instruktorius nieko nemokė, kaip orientuotis? Aš važiuodavau taip: kai veidrodėlyje pilnai išlįsdavo reikiamas kūgelis, greit išsitiesindavau ratus, tada kai galinis ratas gana arti kūgelio, "glaudiesi" susukdama vairą iki galo, man sakydavo irgi greit vairą susukt, bet ir neskubant puikiai gaudavos. Tada žiūri į kitą veidrodėlį ir vėl tą patį darai. Svarbiausia, kad veidrodėliai nebūtų per žemai nuleisti. Ir važiuojant į priekį reikia gerai žiūrėt, kur sustot, kad per toli nenutoltum, geras orientyras man buvo, kad matytųsi gražiai linijoje reikiamas kūgelis ir visi kiti sekantys. Nežinau, ar padėjau. Čia man smagiausia dalis aikštelėje buvo, nes tiksliai žinojau ir puikiai gaudavosi, ko nepasakyčiau apie važiavimą į priekį ir kitus pratimus, tik reikia atidžiai žiūrėt, kad tų pirmųjų kūgelių nepamestum, nes per pirmą laikymą būtent čia ir susikirtau, pamečiau, nežinojau kaip pasitaisyt, nu ir suvažinėjau...

Mano instruktorius liepia žiūrėti pro galinį šoninį langą g.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 10 08, 22:02)
Mano instruktorius liepia žiūrėti pro galinį šoninį langą  g.gif

Nebent tie kuoliukai aukšti jūsų mokykloj kaip parkavimęsi, kitaip neįsivaizduoju, kaip per šoninius langus juos galima pamatyt...
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2014 10 08, 20:02)
Mano instruktorius liepia žiūrėti pro galinį šoninį langą  g.gif

Kaip keistai, sakyciau nesamone( bet gal tai irgi budas g.gif )
Man atrodo, kad cia tik per veidrodelius reikia ziuret blush2.gif mus moke taip kaip delfiuka aprase smile.gif
Atsakyti