QUOTE(raganyte_tyte @ 2014 10 08, 01:57)
Labas, prisijungiu ir aš prie kauniečių besimokančiųjų
teorija jau įveikta, vairavimo pamokos irgi jau į pabaigą, bet atbulinė gyvatėlė nu niekaip neišeina
gal kas turite kokį video ar patarimų kaip greičiau išmokti? Tokį stresą jaučiu kai tą gyvatėlę darau, kad beveik negirdžiu ką sako instruktorius
Papildyta:
Kam reikia parkavimosi įgūdžius tobulinti, labai gerą video radau
štai:
http://www.mokomasis.../egzaminas.html
O instruktorius nieko nemokė, kaip orientuotis? Aš važiuodavau taip: kai veidrodėlyje pilnai išlįsdavo reikiamas kūgelis, greit išsitiesindavau ratus, tada kai galinis ratas gana arti kūgelio, "glaudiesi" susukdama vairą iki galo, man sakydavo irgi greit vairą susukt, bet ir neskubant puikiai gaudavos. Tada žiūri į kitą veidrodėlį ir vėl tą patį darai. Svarbiausia, kad veidrodėliai nebūtų per žemai nuleisti. Ir važiuojant į priekį reikia gerai žiūrėt, kur sustot, kad per toli nenutoltum, geras orientyras man buvo, kad matytųsi gražiai linijoje reikiamas kūgelis ir visi kiti sekantys. Nežinau, ar padėjau. Čia man smagiausia dalis aikštelėje buvo, nes tiksliai žinojau ir puikiai gaudavosi, ko nepasakyčiau apie važiavimą į priekį ir kitus pratimus, tik reikia atidžiai žiūrėt, kad tų pirmųjų kūgelių nepamestum, nes per pirmą laikymą būtent čia ir susikirtau, pamečiau, nežinojau kaip pasitaisyt, nu ir suvažinėjau...