QUOTE(Lisbeta @ 2014 10 02, 16:54)
Tai kad dar bijau . Jau daugiau kaip savaite praejo. Ir tik ryt eisiu vairuot(atrodo jau uzmirsau daug visko). Tai kai pasimokinsiu ir jausiuos uztikrintai bandysiu eit laikyt. Tikiuosi antra kart nebusiu tokia ziopla
Patarsiu registruotis po menesio per ta menesi pavazinesi,pries egzamina dar. Nes man praejo tiek daug laiko,vakar pradejau vazinet marsrutais tai atrodo vel kaip is naujo kaikurios sankryzos. O ir kada tu sumastysi ir noresi gali vietos greit negaut,vel tada tesis laikas.
QUOTE(Lisbeta @ 2014 10 02, 17:05)
As ir esu uzsiregistravus po menesio.
Tik po regitros supratau, kad reikia keist instruktoriu. Tai ryt eisiu su naujuoju i pirma pamoka ziuresiu ka jis man pasakys. Gal reiks dar vazinet ir vazinet
Tik po regitros supratau, kad reikia keist instruktoriu. Tai ryt eisiu su naujuoju i pirma pamoka ziuresiu ka jis man pasakys. Gal reiks dar vazinet ir vazinet
Koks miestas?
Jei kaunas galiu savo rekomenduot is arv
Kaunas.
Bet zinot kaip buna kai neislaikai tai visi pradeda rekomenduoti. O pries tai kazkaip nei vienas negalejo pasiulyt savo instruktoriu. Tai siandien su teta nuejom i jos mokykla ir uzsiregistravau. Jei matysiu, jeigu tas instruktorius toks pat kaip mano pries tai buves butinai kreipsiuos i Jus.
Bet zinot kaip buna kai neislaikai tai visi pradeda rekomenduoti. O pries tai kazkaip nei vienas negalejo pasiulyt savo instruktoriu. Tai siandien su teta nuejom i jos mokykla ir uzsiregistravau. Jei matysiu, jeigu tas instruktorius toks pat kaip mano pries tai buves butinai kreipsiuos i Jus.
QUOTE(Lisbeta @ 2014 10 02, 17:15)
Kaunas.
Gal ir buna,nezinau,vaziavau tik su vienu instruktorium,ir jo mokymai man tiko ir patiko,tikrai dziaugiuosi juo,o neislaikiau per savo ziopluma,ne del to kad nezinojau,susimaisiau tiesiog zioplai.
Aš manau, jog geri instruktoriai pasidaro tada, kai juos samdai už pinigus Aš bandžiau mechanine, o dabar mokinuosi automatu. Abu instruktoriai superiniai, o mokyklos sėdi kaip molis ir tyli. Tai spragas taisau už grynus
Maniskis atvirai pasakius ir per tuos 15 vaziavimu ir per papildomus buvo toks pats( klaidu nesakydavo). Tik per paskutini vaziavima paklause ar i aikstute vaziuosim ar ne.
Na nieko nesakau gal ir mano klaida buvo, kad as jo neklausdavo ka kaip daryt. Bet nelabai is pradziu ir supratau ka as negerai darau, tik perskaicius regitros puslapi klaidas supratau, kad vairuodama darau klaidu kurios net nemaniau, kad klaidos.
Na nieko nesakau gal ir mano klaida buvo, kad as jo neklausdavo ka kaip daryt. Bet nelabai is pradziu ir supratau ka as negerai darau, tik perskaicius regitros puslapi klaidas supratau, kad vairuodama darau klaidu kurios net nemaniau, kad klaidos.
QUOTE(Lisbeta @ 2014 10 02, 20:21)
Maniskis atvirai pasakius ir per tuos 15 vaziavimu ir per papildomus buvo toks pats( klaidu nesakydavo). Tik per paskutini vaziavima paklause ar i aikstute vaziuosim ar ne.
O kiek papildomų važiavimų turėjote?
QUOTE(Nesta123 @ 2014 10 02, 18:12)
Mane domintų. Žinau, kad darau klaidų, bet nežinau ir instruktorius nepaaiškindavo, kaip jas ištaisyt. Man elementarių žinių trūksta, kaip ką daryt, tai ir pravažinėjau visas pamokas važiuodama belekaip..
QUOTE(Lisbeta @ 2014 10 02, 21:21)
Maniskis atvirai pasakius ir per tuos 15 vaziavimu ir per papildomus buvo toks pats( klaidu nesakydavo).
Nepasisekė jums su intruktorium... Mano dukra mokėsi, tai nuo pat pradžių kai tik intruktorius pastebėdavo kokią klaidą ar neteisingai atliekamą veiksmą, iškart kokius nors papildomus pratimus darydavo tol, kol išmokdavo teisingai (teisingai vairą sukti, teisingai sankabą minti, teisingai stabdyti ir pan.). Tai 15 x 90 min. pamokų užteko, nes nereikėjo persimokinti nieko.
Aš manau visi intruktoriai turėtų išaiškinti visas klaidas. Ir paaiškinti, ką daryti, kad jas ištaisyti. Bet matyt ne visiems duota mokytojo gyslelė.
Sakyčiau, kad po privalomų važiavimų, jeigu jaučiatės netvirtai, būtina pavažiuoti su kitu instruktorium, kad bent jau suprasti, ar trūksta tik patirties, ar jūsų neišmokė...
As po regitros,Antras kartas buvo sekmingas o ir tas pats instruktorius atejo,kuris mane prisimine vaziavau su pacia naujausia masina,kur net 400km nera pravaziavus
Delfiuke psrasyk man a.z
Delfiuke psrasyk man a.z