Su jūsų moraline pagalba man PAVYKO!!! per plauką. Blin, mašina kokia jautri... Dukart sugebėjau užgest! Per pamokas gal tik kartą užgesus buvau. Ai, nesvarbu. Kinkos drebėjo, bet pavyko aikštelėj buvo T forma, 90 laipsnių parkavimas ir kiemelis. Gatvėj estakada oi, negaliu dar patikėt!
Sveikinu
o mašinos tai taip, pas juos kažkokios jautrios, arba sankaba, arba stabdžiai:) Užgest, kiek žinau, galima iki 6 kartų gatvėj ir tik kartą sankryžoj (kritinė)
o mašinos tai taip, pas juos kažkokios jautrios, arba sankaba, arba stabdžiai:) Užgest, kiek žinau, galima iki 6 kartų gatvėj ir tik kartą sankryžoj (kritinė)
QUOTE(takemyscars @ 2015 05 15, 11:18)
Su jūsų moraline pagalba man PAVYKO!!! per plauką. Blin, mašina kokia jautri... Dukart sugebėjau užgest! Per pamokas gal tik kartą užgesus buvau. Ai, nesvarbu. Kinkos drebėjo, bet pavyko aikštelėj buvo T forma, 90 laipsnių parkavimas ir kiemelis. Gatvėj estakada oi, negaliu dar patikėt!
Sveikinimai!!!!
Su jūsų moraline pagalba man PAVYKO!!! !
Kokios geros naujienos. Saunuole!
Na tai dabar ir dovana sau privalai pasidovanot
Liuks, kaip smagu girdėti! nuoširdžiai džiaugiuosi už jus
Labai džiaugiuosi Šaunuolė
Sveikinu
Ačiū, merginos! vis dar toks lengvas šokas ir vis dar netikiu reikės būtinai save apsidovanot, tik nesugalvoju kaip. Mat žirgyną jau pasidovanojau sau po ligos, galbūt pasidovanosiu jojimo kelnes
Beje, labai labai mielas egzaminuotojas pasitaikė. Pamatė, kad aš ten drebu visa susigūžus, tai pakėlė ūpą, nuramino, labai malonus buvo, jokių neigiamų emocijų nebuvo ai, dar buvo momentas, kad į T formą blogai privažiavau, tai šaukiausi jį, kad pasiklaust, ar galiu ratą apsukt ir iš naujo į pratimą įvažiuot (jis išlipęs stebėjo) tai tik nusijuokė, sako, važiuok kad ir dešimt ratų, nieko tokio
Beje, labai labai mielas egzaminuotojas pasitaikė. Pamatė, kad aš ten drebu visa susigūžus, tai pakėlė ūpą, nuramino, labai malonus buvo, jokių neigiamų emocijų nebuvo ai, dar buvo momentas, kad į T formą blogai privažiavau, tai šaukiausi jį, kad pasiklaust, ar galiu ratą apsukt ir iš naujo į pratimą įvažiuot (jis išlipęs stebėjo) tai tik nusijuokė, sako, važiuok kad ir dešimt ratų, nieko tokio
Sveikos, perskaičiau visą temą, bet tik dabar prisiruošiau parašyti. Begalo džiaugiuosi vismis, kurios jau įveikė visus vargus Sveikinu! Mano kelias dar tik pradėtas. Penktadienį išlaikiau mokyklinį teorijos egzaminą. Turėjau dar tik tris pravažiavimus..Net nežinau kaip juos vertinti..Manau, kad papildomš tikrai prireiks Iškilo toks klausimas. Kaip matau, dauguma Jūsų išlaikote mokyklinį teorijos, ir einate į Regitrą. Kai aš pasiteiravau savo administratorės, ar galiu registruotis į Regitrą teorjos egzaminui, ji pasakė, kad ne. Kad turiu gauti mokyklos baigimo pažymėjimą. Nebent registruočiausi, kaip savarankiškai mokiusis. Paklausus, ar yra skirtumas - atsakė, kad taip. Tai kos tas skirtumas? Ir dar. Matau, kad anksčiausias laikas teorijos egzaminui 05.29. Mačiau, kad vairavimo egzamino laiką dar galima ir pasiiankstinti, kaip su teorijos egzaminais? Pasitaiko, kad atsiranda anksčiau laikų? Ačiū!
QUOTE(vanilineMergaite @ 2015 05 17, 09:35)
Iškilo toks klausimas. Kaip matau, dauguma Jūsų išlaikote mokyklinį teorijos, ir einate į Regitrą. Kai aš pasiteiravau savo administratorės, ar galiu registruotis į Regitrą teorjos egzaminui, ji pasakė, kad ne. Kad turiu gauti mokyklos baigimo pažymėjimą. Nebent registruočiausi, kaip savarankiškai mokiusis. Paklausus, ar yra skirtumas - atsakė, kad taip. Tai kos tas skirtumas? Ir dar. Matau, kad anksčiausias laikas teorijos egzaminui 05.29. Mačiau, kad vairavimo egzamino laiką dar galima ir pasiiankstinti, kaip su teorijos egzaminais? Pasitaiko, kad atsiranda anksčiau laikų? Ačiū!
Regitroj galit registruotis kaip savarankiškai pasiruošęs. tiek kad jei neišlaikysit iš pirmo karto teorijos, galėsit laikyt tik po mėn (jei išlaikėt mokyklinį, Regitroj paprastai lengviau:) ). Jei baigiat kursus ir einat teoriją laikyt ir neišlaikot, perlaikymas po 2 savaičių. Toks ir skirtumas. Bet, išlaikius Regitroj, galit važinėt su šeimos nariu, kas labai padeda:)
Teoriją, kaip ir praktiką, galit pasiankstint pasijungiant kas vakarą į registraciją.
QUOTE(siga05 @ 2015 05 17, 15:10)
aš išlaikius mokyklinė teorijos gavau pažymą,kad išlaikiau ir su ta pažymą regitroj jau gali laikyt kol išlaikysi.
kažkaip nesamoningai man čia pasirašė :-)
norėjau parašyt,kad kai išlaikiau mokykloj teorijos įskaitą,man iškart parašė pažymą ir galėjau regitroj laikyt tol kol išlaikysiu,bet man pavyko iš pirmo karto :-)
Hm, aš išsilaikiau mokyklinį teorijos egzą prieš einant į Regitrą, bet pažymos tai jokis negavau tiesiog užsiregistravau Regitroj, išsilaikiau, ir tiek