Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

Prisidedu ir aš prie sveikinimų, Sakuya, šaunuolė! 4u.gif

O aš morališkai ruošiuosi penktadieniui. Ghm, švelniai tariant, jaučiuosi absoliučiai viską pamiršus smile.gif turėsiu pamokėlę rytoj ir ketvirtadienį, gal pavyks viską prisiminti. Gaila, bet nebebuvo laiko pas intruktorių 3 valandų ilgai pamokai prieš egzą... Na, ką padarysi. Bandysiu laimę. smile.gif
Atsakyti
Sakuya, sveikinimai thumbup.gif
Ar man atrodo, ar jus cia labai greit susisukot su teisemis, tikrai saunuole!
Nepabekit is forumo smile.gif

O kiek laiko leido pasimeginti masina?
Kokia trasa vaziavot, kiek laiko?

Del egzaminuotojo, tai gal jam iprotis kratytis, zinau zmoniu kurie nuolatos koja judina, tiesiog taip iprate. Bet kuriuo atveju zinosim, kad yra ir tokiu egzamino instruktoriu smile.gif
O siaip egzaminuotojai mandagus, nekelia streso tik pamacius?

Pingvinukas, man irgi jau sukasi, bet kazkada turim prasilauzti smile.gif Pas mane priverstina pertrauka, vaikas serga, tai kaip uzsitesia viskas g.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
QUOTE(Laura @ ,2015 05 11, 14:08)
Ar man atrodo, ar jus cia labai greit susisukot su teisemis, tikrai saunuole!

Pradėjau kovo 3, teorijos įskaita balandžio 2d, Regitroj teorija balandžio 4d. Vairavimo įskaita balandžio 22d, Regitroj egzaminas gegužės 9d. Sakyčiau, tikrai gan intensyviai ir greit:) bet ir noras buvo iki vasaros turėt teises (žadėjo, kad bus gegužės 22d, bet greičiausiai bus dar anksčiau).
QUOTE(Laura @ ,2015 05 11, 14:08)
O kiek laiko leido pasimeginti masina?
Kokia trasa vaziavot, kiek laiko?
O siaip egzaminuotojai mandagus, nekelia streso tik pamacius?

Kol su egzaminuotoju ėjau link mašinos, vis sakė, kad nusiraminčiau, nes labai nedrąsi ir įsitempus atrodžiau. O dar kai nepavyko sėdynės nusistatyt.. Laukė, kol patogiau įsitaisysiu, įspėjo dėl stabdžių ir sakė bandytis mašiną pusėj aikštelės, kiek tik norėsis. Tai du ar tris ratus apvažiavau, vis sakė, kad švelniau su stabdžiais elgčiaus. Kai galiausiai porąkart pavyko, tai pagyrėsmile.gif ir leido dar pavažinėt.

O trasa tai buvo gan nuobodi, sakyčiau:) po poros pratimų aikštelėj, nuo Regitros Raudondvario plentu iki žiedo, tada iki tilto, prieš tiltą į kairę vienpusiu, tada kažkurioj gatvelėj vėl į kairę ir atgal link žiedo. Tada Tilžės gatve pro stop ženklą, pirma gatvele į kairę ir įvažiavimas atbuliniu į aikštelę, ir atgal į Regitrą. Pats važiavimas truko iki pusvalandžio. Pagal reikalavimus visas važiavimas turi būt 25-45min.
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 05 11, 15:06)
O aš morališkai ruošiuosi penktadieniui. Ghm, švelniai tariant, jaučiuosi absoliučiai viską pamiršus smile.gif turėsiu pamokėlę rytoj ir ketvirtadienį, gal pavyks viską prisiminti. Gaila, bet nebebuvo laiko pas intruktorių 3 valandų ilgai pamokai prieš egzą... Na, ką padarysi. Bandysiu laimę. smile.gif

Laikysime kumščius drinks_cheers.gif Sėkmės 4u.gif

QUOTE(Laura @ ,2015 05 11, 15:08)
Pingvinukas, man irgi jau sukasi, bet kazkada turim prasilauzti smile.gif Pas mane priverstina pertrauka, vaikas serga, tai kaip uzsitesia viskas g.gif

Mes ir užsisukę... Atšventėme sūnaus pirmąją Komuniją, dabar vėl kibsiu mokytis unsure.gif Alia už tat jau žinau ką dukrai 18 metų proga dovanosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 05 11, 16:04)
Pradėjau kovo 3, teorijos įskaita balandžio 2d, Regitroj teorija balandžio 4d. Vairavimo įskaita balandžio 22d, Regitroj egzaminas gegužės 9d. Sakyčiau, tikrai gan intensyviai ir greit:) bet ir noras buvo iki vasaros turėt teises (žadėjo, kad bus gegužės 22d, bet greičiausiai bus dar anksčiau).

O kiek ak. val per dieną ir savaitę važinejai?
Man tik 2 ak. val per savaitę išeina...mažai... Tai jaučiu dar ilgai mokysiuos doh.gif O taip norisi greičiau...
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2015 05 11, 18:38)
O kiek ak. val per dieną ir savaitę važinejai?
Man tik 2 ak. val per savaitę išeina...mažai... Tai jaučiu dar ilgai mokysiuos  doh.gif  O taip norisi greičiau...

Realiai išvažinėjau visas 30ak val su instruktorium po 2-3k per savaitę. Tik prieš mokyklinį važiavau pirmad, antrad, o treč mokyklinė įskaita.

Kai išsilaikiau teoriją Regitroj, pradėjau vakarais po pusval-val važinėt su vyru. Paskutinę savaitę prieš Regitros egzaminą stengiaus kasdien bent kažkiek. Dieną prieš egzaminą dar pravažiavau vieną pamoką su instruktorium, kad pasitikslint, kas neaišku.

Realiai, jei tik yra galimybė, būtinai važiuokit su šeimos nariu. Kuo daugiau važinėsit, tuo bus ramiau. Pvz., vieną vakarą vos ne pusvalandį važinėjau ratu aplink skiriamąją juostą (nedidelė nuokalnė ir apsisukimo vieta juostoje). Kad pasimokyt startuot, išsukt reikiamu kampu. Kitą vakarą daug kartų važinėjau po Eolto aikštelę parkuodamasi ir vėliau galėjau pasistatyt atvažiavus iš bet kurios pusės:)
Atsakyti
Raganystė pas mane suveikė - taip norėjau, kad atsilaisivintų pas instruktorių laiko ketvirtadienį ir atsilaisvino! Valio, atvažinėsiu tris valandas kaip reikiant Regitros maršrutais. smile.gif šiandien aikštelėj pratimus prisiminiau... Nu visai neblogai gavosi, kaip mėnesį nevairavusiai, šitas instruktorius labai gerų patarimų duoda, žymiai paprasčiau susiorientuot įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 05 11, 20:18)
Realiai, jei tik yra galimybė, būtinai važiuokit su šeimos nariu. Kuo daugiau važinėsit, tuo bus ramiau.

Reik rasti maziausiai nervuota seimos nari smile.gif

QUOTE(takemyscars @ 2015 05 12, 14:24)
Raganystė pas mane suveikė - taip norėjau, kad atsilaisivintų pas instruktorių laiko ketvirtadienį ir atsilaisvino! Valio, atvažinėsiu tris valandas kaip reikiant Regitros maršrutais. smile.gif

Sekmes kartojantis ir egzamine. Laikysim kumscius!

Kaip manot, ar svarbu, kazkiek "suzaidzia" pries praktikos egzamina aukstas teorijos ivertinimas.Ar egzaminuotojai mato ta rezultata?

Ir dar klausimas, gal girdejot kalbas, gandus ar zinomos mokyklos "padeda" islaikyti egzamina. Ar cia tikrai sekme lemia tik egzaminuojamojo igudziai, aisku as tuom labai noriu tiketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ ,2015 05 12, 15:22)
Kaip manot, ar svarbu, kazkiek "suzaidzia" pries praktikos egzamina aukstas teorijos ivertinimas.Ar egzaminuotojai mato ta rezultata?

Ir dar klausimas, gal girdejot kalbas, gandus ar zinomos mokyklos "padeda" islaikyti egzamina. Ar cia tikrai sekme lemia tik egzaminuojamojo igudziai, aisku as tuom labai noriu tiketi smile.gif

Turiu protokolo kopiją, tai egzaminuotojas nieko nemato nei apie teorijos egzaminą, nei apie vairavimo mokyklą. Pats egzaminuotojas, kaip ir klausimai prieš egzaminą parenkami kompiuteriu.
Atsakyti
Och, jau 10 h egzaminas. Jaučiuosi tai visai neužtikrintai. Kažkaip bijau vien fakto, kad bus kitokia mašina. Ir garantuotai kur nors ką nors apsižioplinsiu. Vakar tris valandas važinėjom su instruktorium, tai prisidariau žioplų klaidų. Tai nematau, kad jau greičio ženklas galiot pabaigė, tai dar ką nors pramazinu. Reikia susikaupt kaip nors. Arba bus kaip per mokyklinį - įjungs ten kameras, pajusiu baimę ir pirmam pratime susikirsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 05 15, 08:04)
Och, jau 10 h egzaminas. Jaučiuosi tai visai neužtikrintai. Kažkaip bijau vien fakto, kad bus kitokia mašina. Ir garantuotai kur nors ką nors apsižioplinsiu. Vakar tris valandas važinėjom su instruktorium, tai prisidariau žioplų klaidų. Tai nematau, kad jau greičio ženklas galiot pabaigė, tai dar ką nors pramazinu. Reikia susikaupt kaip nors. Arba bus kaip per mokyklinį - įjungs ten kameras, pajusiu baimę ir pirmam pratime susikirsiu biggrin.gif

Viskas bus gerai, negalvok apie blogiausią! thumbup.gif Sėkmės ir laukiam gerų naujienų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 05 15, 08:04)

Sėkmės thumbup.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti