Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(Tresor @ 2014 09 28, 16:20)
Kaip sakoma laimes pilnos kelnes smile.gif

Ir aš prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Aš su hyunday mokiausi, iš dabartinių Regitros mašinos jos pačios normaliausios. Bet nenorėčiau tokios mašinos pati, mieste su ja smagu, bet užmiestyje tai nulis komforto..
Atsakyti
Saunuoles merginos,tad nenukabinam nosies,visos issilaikysim 4u.gif
As jau pradedu bijoti savo egzamino,visai greit tas pusantro men.praejo biggrin.gif ir patirties igavau kitos,butina pavazinet mieste,regitros marsrutais,nes per ta laika dauguma kelionu buvo i kitus miestus,ir to pacio mieste vazinejimo mazai..
Atsakyti
Dar karta dekui visoms 4u.gif
Tik nenuleiskit ranku ir iveiksit ta regitra.
Atsakyti
Sveikos, as irgi noriu pasidalinti savo patirtimi, o tiksliau jos neturejimu smile.gif
Praeita savaite laikiau praktikos egzamina ir neislaikiau. Is tiesu net perdaug nenusiminiau, nes nelabai ir tikejausi islaikyt. Kazkodel toks nusiteikimas buvo.
Beje dar per egzamina buvo auditas ir turejau vairuoti ne tik su instruktorium bet ir dar su dviem zmonem. blink.gif
Ir dar po kritines klaidos(jis to neminejo) turejau vaziuoti atgal i regitra, neturejo manes islaipint? Aisku as nebuvau pries, bent pasimokinau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisbeta: 01 spalio 2014 - 19:02
sveikos. noriu paklausti po keliu vairavimo pamoku pradejot vaziuoti su seimos nariu po miesta?
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 10 01, 21:08)
sveikos. noriu paklausti po keliu vairavimo pamoku pradejot vaziuoti su seimos nariu po miesta?

Pradejau vaziuot kai issilaikiau teorija regitroj,tai buvo pravaziavimu mazdaug 10gal pravaziuota jau,o ir turi jaustis kad sugebesi vaziuot viena,nes pas seimos nari nebus stabdziu.. pradzioj kaime kur nera eismo vazinejau,susipazinau su masina ir po truputi i gatve i didesni eisma lindau.

Vakar vazinejau regitros marsrutais,ir dar vakare,jauciaus labai isitempus,kaip pirma kart vaziuociau tom gatvem,atrodo nieko nebepamenu po tokios ilgos pertraukos...o dar tamsu..
Atsakyti
QUOTE(Lisbeta @ 2014 10 01, 18:59)
Ir dar po kritines klaidos(jis to neminejo) turejau vaziuoti atgal i regitra, neturejo manes islaipint? Aisku as nebuvau pries, bent pasimokinau.  smile.gif

Išlaipina tik po labai grubios kritinės klaidos arba kai egzaminuojamas asmuo labai susijaudina ir nebegali normaliai vairuoti.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 10 02, 13:03)
Išlaipina tik po labai grubios kritinės klaidos arba kai egzaminuojamas asmuo labai susijaudina ir nebegali normaliai vairuoti.

Aš padariau labai grubią klaidą pirmą kartą laikydama - norėjau į žiedą sukt nepasižiūrėjus... po to dar ten pat užgesinau mašiną, pariedėjau atgal... žodžiu, blogiau nebūna, ir aišku klaikiai susijaudinau - paskui jau drebėjau visa ir sunkiai sekėsi orientuotis doh.gif bet, nors ir pridarius dar visokių klaidų iš pasimetimo, parvažiavau pati iki pat regitros, ir dar grįžus liepė pastatyt - užvažiavau ant linijos, dar vieną klaidą pridėjo biggrin.gif BET - išlipti man nepasiūlė schmoll.gif
Atsakyti
O as buvau isitikinus, kad mane turejo islaipint. Ar bent pasakyt kad kritine padariau. smile.gif
O poto tesiau marsruta ir dar reikejo ir i degaline ivaziuot kaip i T formos sankryza. Kazkaip buvo keista daryti uzduotis kai jau zinojau, kad neislaikiau. Na bet nieko bent egzaminuotojas buvo tikrai saunus vyrukas nezianu ar cia visalaik toks ar tik del to audito. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisbeta @ 2014 10 02, 14:33)
O as buvau isitikinus, kad mane turejo islaipint. Ar bent pasakyt kad kritine padariau. smile.gif
O poto tesiau marsruta ir dar reikejo ir i degaline ivaziuot kaip i T formos sankryza. Kazkaip buvo keista daryti uzduotis kai jau zinojau, kad neislaikiau. Na bet nieko bent egzaminuotojas buvo tikrai saunus vyrukas nezianu ar cia visalaik toks ar tik del to audito.  biggrin.gif

Man buvo lygiai tas pats (anksneje temoje rasiau) padariau kritine,bet marsruta tesiau.gal aplamai ziuri kaip gaudaisi kelyje,ir kitam kartui zinosi kur yra silpnesne vieta tavo,kur dar pavazinet,pasimokint reikia.
Atsakyti
Gali buti, tikrai nepakenke, o ir paaiskino viska(ne kaip mano instruktorius buves, nes jis tai nebuvo megejas klaidu sakyt).
O beje kaip regitroj yra del laisvu vietu, nes as viena vieta pagavau po menesio, o daugiau rodo nebent sekanciai dienai po kokia viena vieta. g.gif
Kiek skaiciau jusu pokalbius tai antra kart laikanciom rodo maziau vietu. Nesazininga
Atsakyti
QUOTE(Lisbeta @ 2014 10 02, 16:21)
Gali buti, tikrai nepakenke, o ir paaiskino viska(ne kaip mano instruktorius buves, nes jis tai nebuvo megejas klaidu sakyt).
O beje kaip regitroj yra del laisvu vietu, nes as viena vieta pagavau po menesio, o daugiau rodo nebent sekanciai dienai po kokia viena vieta. g.gif
Kiek skaiciau jusu pokalbius tai antra kart laikanciom rodo maziau vietu. Nesazininga

Tai gerai pagavai,man nebuvo nei karto sekanciai dienai,o arciausia data po pusantri men.gavau,kitiem ir du men. Tad nieko nelauk,registruokis 4u.gif
Atsakyti