QUOTE(takemyscars @ 2015 04 14, 19:45)
... Regitra tik po mėnesio, vadinas, reiks dar n eurų pamokom praleist. Ai, liūdna baisiai
takemycars, gaila, kad susirgot ir teks pravaziuot dar, bet galvokit tai tik i nauda, nors tokia paguoda
o kodel tik po menesio egzas? jeigu keiciat data, tai vel menesi laukt? (tas pats kaip kad ir neislaikyti, ir menesi laukt?)
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 14, 20:12)
Aš visai laiko neturiu
Dar vaikams atostogos buvo, tai tik naktimis prie testų prisėdu... Jetau, vis gi jaunam reikia mokytis, taip sunku man... Nors mano mokytojas sakė, kad pas juos 70 metų moteris išsilaikė...
Pingvinukas, suprantus jus, as irgi mokaus kai vaikai miega po 1-2 val., jau savaite kaip skaitineju sprendziu, bet kolkas nieko gero, 3-4 ar net 5 klaidas darau, kazkaip apsizioplinu pati skubedama, arba buna tokie klausimai, kur grynai speju...
QUOTE(sakuya @ 2015 04 15, 11:54)
Žodžiu, kai kažkada pasidžiaugiau, kad mokinukus užleidžia arba bent negąsdina, tai šiandien teko sutikt priešingai nusiteikusių vairuotojų.
Beje, ačiū už info apie draudimą, užklausėm apie poliso pakeitimus, tai laukiam atsakymo.
Kiek vairavau, tai mokinuku nemegsta, stengias apvaziuoti, uzkisti ar kaip tik nelaukia kol pradesi judet.
Buvo tokia situacija, kad sustojau prie STOP zenklo, turejom sukti i desine i pagrindini, priespriesais is salutinio norejo sukti i kaire, ir net 2 kartus tie kas i kaire suko paspaude greiti ir pravaziavo. Aisku, as letai pajudu ir t.t. Tai tuo tarpu pagalvojau, kad ir turiu tuos sukancius i kaire praleisti....Kol neisisnekejom su instruktorium...Zinot kol zalias, tai visokiu nesamoniu prisigalvoji, taip greit neivertini situacijos
Tiem kas mokosi vairuot: ar jums irgi buvo toks jausmas (ir net baime), kad letai susigaudot keliuose kur vaziuojat nedaug, ar isvis pirma karta?