Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(sakuya @ 2015 04 03, 14:28)
O suklydau tokiam klausime, "koks yra bereikalingas automobilio keliamas triukšmas" (formuluotė kiek kitokia), tai nepažymėjau, kad stiprus durelių uždarymas irgi įeina :|

Man sprendžiant testus dar toks klausimas nepasitaikė. Reiškia, mažai dirbu doh.gif
Atsakyti
Ką tik užsirašiau į teorijos egzaminą rytoj unsure.gif norėjos greičiau nei 14d, bet atrodo, kad per greit biggrin.gif

O dėl tų durelių tai buvo kažkuriam teste, tik neprisiminiau, ką buvau pažymėjus:)
Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 04 03, 21:57)
Ką tik užsirašiau į teorijos egzaminą rytoj  unsure.gif norėjos greičiau nei 14d, bet atrodo, kad per greit biggrin.gif

O dėl tų durelių tai buvo kažkuriam teste, tik neprisiminiau, ką buvau pažymėjus:)

Laikau kumščius 4u.gif Parašyk kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 04, 09:30)
Laikau kumščius  4u.gif Parašyk kaip sekėsi  mirksiukas.gif

Ačiūsmile.gif klausimai buvo labai panašūs, buvo ir tas apie triukšmą. 100% thumbup.gif

Galėsiu dabar bandyt su vyru važinėt, bet kol kas jis bijo man leist važiuot pačiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 04 04, 14:54)
Ačiūsmile.gif klausimai buvo labai panašūs, buvo ir tas apie triukšmą. 100%  thumbup.gif

Galėsiu dabar bandyt su vyru važinėt, bet kol kas  jis bijo man leist važiuot pačiai  lotuliukas.gif

Oho, šaunuolė thumbup.gif Net 100% thumbup.gif

Vyrai daug ko bijo irnesakyk.gif

Man sunkiausia suprasti ką rodo reguliuotojas blush2.gif
Atsakyti
O kiek klaidų galima padaryti Regitroje?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 04, 14:13)
Oho, šaunuolė  thumbup.gif Net 100%  thumbup.gif
Man sunkiausia suprasti ką rodo reguliuotojas  blush2.gif

Apie reguliuotoją labai aiškiai paaiškino teorijos dėstytojas.
Jei ranka pakelta į viršų, tai bus kaip geltonas šviesoforo signalas - visi įvažiavę į sankryžą gali baigt manevrą, bet nauji negali važiuot.
Visais kitais atvejais 2keliai uždaryti, 2 keliai atidaryti.

Negalima važiuot į reguliuotojo nugarą ir jei ranka(-os) ištiestos, jas kirsti (įsivaizduojant kad nuo ištiestos rankos eina linija).

Jei rankos į šalis arba nuleistos, važiuot galima tik iš reguliuotojo dešinio ar kairio šono ir važiuot tik tiesiai arba į dešinę.
Jei viena reguliuotojo ranka ištiesta, iš jo krūtinės pusės važiuot tik į dešinę; iš reguliuotojo kairės pusės galima važiuot visomis kryptimis (kairė, apsisukt, dešinė, tiesiai).

Gal neaišku be paveiksliukų, bet svarbu pamačius paveiksliuką pirmiausia susirast, kurie 2 keliai pilnai uždaryti ir kurie 2 atidaryti. mirksiukas.gif

Pėstieji eina per tą važiuojamąja dalį, kuri reguliuotojui už nugaros

QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 04, 14:43)
O kiek klaidų galima padaryti Regitroje?

Kaip ir visur, 6.
Atsakyti
Sakuya, ačiū 4u.gif

atsispausdinau, mokinsiuosi toliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 04 04, 14:54)
Ačiūsmile.gif klausimai buvo labai panašūs, buvo ir tas apie triukšmą. 100%  thumbup.gif

Galėsiu dabar bandyt su vyru važinėt, bet kol kas  jis bijo man leist važiuot pačiai  lotuliukas.gif

Sakuya, sveikinimai 4u.gif gera pradzia puse darbo. Kaip sekasi vairuoti?
Atsakyti
QUOTE(Laura @ ,2015 04 09, 10:20)
Kaip sekasi vairuoti?

Vakar buvo 8-tas važiavimas, tai pirmąkart važiavau ~70km/h:) Važiavom link Akademijos ir po to į Vandžiogalą. Buvo gražus oras, saulėta, tai pasijuokiau sau, kad turbūt atrasiu vairavimo džiaugsmą, nes norėjosi važiuot toliau biggrin.gif

O šiaip, aikštelėj beveik nevažinėjam, parkuotis sekasi gan neblogai, apsisukt irgi. Bet va posiūkius darau per plačius kartais ir šiek tiek panikuoju, jei degant raudonam šviesoforo signalui kas nors prie pat mašinos sustoja biggrin.gif vis baisu, kad prieš judėdama į priekį pajudėsiu pirma atgal, arba užgesiu (tiesa, jau pora važiavimų, kai nėkart neužgesau, tai savim labai didžiuojuos).

O pati jau išsirinkai vairavimo mokyklą?

Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 04 09, 11:37)
Vakar buvo 8-tas važiavimas, tai pirmąkart važiavau ~70km/h:) Važiavom link Akademijos ir po to į Vandžiogalą. Buvo gražus oras, saulėta, tai pasijuokiau sau, kad turbūt atrasiu vairavimo džiaugsmą, nes norėjosi važiuot toliau biggrin.gif

Per 15 vaziavimu, ne karto nesu vaziavus didesniu kaip 55 km/h. Bijau as smile.gif O dar ir nebuvo kur, visad mieste Vilijampolej malemes, kur 50 greitis.

O šiaip, aikštelėj beveik nevažinėjam, parkuotis sekasi gan neblogai, apsisukt irgi.

Kaip gerai kad jums sekasi, smagu smile.gif greit ir teises turesit :)Ir dar tik 8 vaziavimas. Kazkas nerealaus. Man kai sunkiai sekesi, tai turbut vel visas 14 pamoku pravaziuosiu ir dar truks. Ir nesuprantu kas yra, atrodo sitiek sunkiausiau egzminu esu islaikius, bet vat vairavimas man bus pats sunkiausias.

O pati jau išsirinkai vairavimo mokyklą?

Bandysiu salia namu, yra tokia nezinoma, bet man svarbu kad arti butu.
Dabar testus sprendziu, bet kaip 70 taip 70...reikes visgi knygele skaityt, nes nepamenu jau...O buvau optimistine, kad zinios lieka, nepraktikuojamos deja, nelieka...
Atsakyti
QUOTE(Laura @ ,2015 04 09, 11:28)
Kaip gerai kad jums sekasi, smagu smile.gif greit ir teises turesit :)Ir dar tik 8 vaziavimas. Kazkas nerealaus. Man kai sunkiai sekesi, tai turbut vel visas 14 pamoku pravaziuosiu ir dar truks. Ir nesuprantu kas yra, atrodo sitiek sunkiausiau egzminu esu islaikius, bet vat vairavimas man bus pats sunkiausias.

Maža kaip atrodo, kad sekas ir kaip bus per egzaminąsmile.gif kol neišsilaikiau mokyklinio, tol Regitroj dar nesiregistruoju, nors ir labai norėtųsi rolleyes.gif o dar ir vyrą sunkiai sekas įkalbėt pasivažinėt, bet gal šį savaitgalį pavyks:) reik dar draudimą mašinai nupirkt, kad galėčiau mokytis (jei visgi kas nutiktų, o neturėtume spec draudimo, gali užginčyt net jei ne aš kalta būsiu - įspėjo per paskaitas).

O dėl teorijos, kaip dėstytojas sakė, tuos, kurie praradę teises, visad pirma sodina prie testų, tai neišlaiko dauguma. Gana daug taisyklių pasikeitę (paskutiniai svarbūs pakeitimai spalio 11d buvo, berods), arba tai, kas laikoma norma praktikoje, yra klaida teorijoj ir pan.
Atsakyti