QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 17:11)
Aš praktiškai visiškai nesu sėdėjusi prie vairo, tai nežinau kaip man seksis...
Pamatysit, seksis visaip, tik as is savo asmenines patirties, jeigu imanoma rinkites instruktore moteri. Suprasdavo is pirmo zodzio, ir siaip nujausdavo kur man baisu, kas neiseina, tiesiog lengva buvo klausti ir nebaisu. Negeda
))
QUOTE(sakuya @ 2015 04 02, 21:31)
Išsilaikiau šiandien teorijos įskaitą (100%
), gaila, kad neužsiregistravau Regitros teorijos egzaminui kitai savaitei, kaip kad planavau :/ dabar vienintelis tinkamas laikas 04.14, tai bijau, kad bus sunkiau laikyt :|
Sveikinimai,
sakuya, islaikysit, prisiminsit viska kai reikes. Tik tikrai, gaila kad tokios eiles, jauciu bandysiu ir as is anksto registruotis, gal tada kai yra deadline'as prisiversiu mokytis...
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 03, 11:20)
Man įdomu pasidarė... Tos, kurios jau Regitroje laikėte teoriją... Kurie testai iš internetinių puslapių panašiausi į Regitros
+- visi panasus, pries 2 metus atitiko ir klausimu pobudi ir net klausimu formavima alsket.lt, dar mokiaus is KETbilietai, paskui visus kitus nemokamus (autopliuse, teises.lt) po kelis kart.
Labiausia nemegstu klausimu apie masinu sudeti, tada apie gedimus, kas butu jeigu butu slidu, slapia, ratai suktusi, ikalne ir t.t. ekologiskas vairavimas..o tokiu tikrai buvo...fuij
bet ir man idomu kaip dabar, gal kuri laiket neseniai?
Kaip sauniai susigalvojot save premijuot, reiks ir man kazkaip iveikti nenora, susigalvot dovana ir judet iki vairavimo mokyklos