Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 02, 17:05)
Mokykla MB išrinko, knygelę turiu - mokausi, testus sprendžiu, su mokytoju susitinku, kai galiu.  Ir med. pažymą jau turiu  ax.gif

O tu kokią mokyklą pasirinkai?

Autoklasę smile.gif Dar atsliepimų neturiu, nes tik po švenčių užsirašysiu į grupę. Teorijos nebijau, o va praktinė dalis kas kita doh.gif Aš praktiškai visiškai nesu sėdėjusi prie vairo, tai nežinau kaip man seksis...
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 17:11)
Autoklasę smile.gif Dar atsliepimų neturiu, nes tik po švenčių užsirašysiu į grupę. Teorijos nebijau, o va praktinė dalis kas kita  doh.gif  Aš praktiškai visiškai nesu sėdėjusi prie vairo, tai nežinau kaip man seksis...

Aš esu prie vairo sėdėjusi tik vaikystėje, traktoriaus ir kombaino vairą esu sukiuojusi. Bet tai tikrai ne tas pats kas vairuoti lotuliukas.gif Už tat ir neįsivaizduoju... Kol kas man žiūrint į vairavimą atrodo, kad tai sunkus darbas 4u.gif
Atsakyti
Išsilaikiau šiandien teorijos įskaitą (100% rolleyes.gif ), gaila, kad neužsiregistravau Regitros teorijos egzaminui kitai savaitei, kaip kad planavau :/ dabar vienintelis tinkamas laikas 04.14, tai bijau, kad bus sunkiau laikyt :|

O dėl Teleloto, Pingvinuk, tai taip, mes irgi bandysim laimėt mašiną, kad pirkt nereiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 04 02, 22:31)
Išsilaikiau šiandien teorijos įskaitą (100%  rolleyes.gif ), gaila, kad neužsiregistravau Regitros teorijos egzaminui kitai savaitei, kaip kad planavau :/ dabar vienintelis tinkamas laikas 04.14, tai bijau, kad bus sunkiau laikyt :|

O dėl Teleloto, Pingvinuk, tai taip, mes irgi bandysim laimėt mašiną, kad pirkt nereiktų  lotuliukas.gif

man regitroje net lengviau buvo,nei kad mokyklinį laikyt :-)
Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 04 02, 21:31)
Išsilaikiau šiandien teorijos įskaitą (100%  rolleyes.gif ), gaila, kad neužsiregistravau Regitros teorijos egzaminui kitai savaitei, kaip kad planavau :/ dabar vienintelis tinkamas laikas 04.14, tai bijau, kad bus sunkiau laikyt :|

O dėl Teleloto, Pingvinuk, tai taip, mes irgi bandysim laimėt mašiną, kad pirkt nereiktų  lotuliukas.gif

Šaunuolė thumbup.gif Sveikinu 4u.gif Jo, ilgokai laukti...

Mašinų ten daug, visoms užteks bigsmile.gif

QUOTE(siga05 @ 2015 04 02, 22:32)
man regitroje net lengviau buvo,nei kad mokyklinį laikyt :-)

Dar ir taip būna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 16:11)
Autoklasę smile.gif Dar atsliepimų neturiu, nes tik po švenčių užsirašysiu į grupę. Teorijos nebijau, o va praktinė dalis kas kita  doh.gif  Aš praktiškai visiškai nesu sėdėjusi prie vairo, tai nežinau kaip man seksis...

Na, aš ne tik praktiškai, bet visai nebuvau sėdėjus prie vairo ir nežinojau, kas kur... Pamatysi, iš pradžių bus streso, bet paskui bus normaliai smile.gif be to, o gal atrasi savyje vairuotojos talentą ir suprasi, kad viskas čia paprasta ir lengva smile.gif gaila, kad aš pas save to talento neatkapsčiau smile.gif

QUOTE(sakuya @ 2015 04 02, 20:31)

Sveikinimai 4u.gif paspręsi truputį dar testukų internete ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Man įdomu pasidarė... Tos, kurios jau Regitroje laikėte teoriją... Kurie testai iš internetinių puslapių panašiausi į Regitros smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 03 balandžio 2015 - 10:26
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 03, 10:20)
Man įdomu pasidarė... Tos, kurios jau Regitroje laikėte teoriją... Kurie testai iš internetinių puslapių panašiausi į Regitros smile.gif

Man tai va čia: http://www.ketprograma.lt/
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 17:11)
Aš praktiškai visiškai nesu sėdėjusi prie vairo, tai nežinau kaip man seksis...

Pamatysit, seksis visaip, tik as is savo asmenines patirties, jeigu imanoma rinkites instruktore moteri. Suprasdavo is pirmo zodzio, ir siaip nujausdavo kur man baisu, kas neiseina, tiesiog lengva buvo klausti ir nebaisu. Negeda smile.gif))

QUOTE(sakuya @ 2015 04 02, 21:31)

Sveikinimai, sakuya, islaikysit, prisiminsit viska kai reikes. Tik tikrai, gaila kad tokios eiles, jauciu bandysiu ir as is anksto registruotis, gal tada kai yra deadline'as prisiversiu mokytis...

QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 03, 11:20)

+- visi panasus, pries 2 metus atitiko ir klausimu pobudi ir net klausimu formavima alsket.lt, dar mokiaus is KETbilietai, paskui visus kitus nemokamus (autopliuse, teises.lt) po kelis kart.
Labiausia nemegstu klausimu apie masinu sudeti, tada apie gedimus, kas butu jeigu butu slidu, slapia, ratai suktusi, ikalne ir t.t. ekologiskas vairavimas..o tokiu tikrai buvo...fuij
bet ir man idomu kaip dabar, gal kuri laiket neseniai?

Kaip sauniai susigalvojot save premijuot, reiks ir man kazkaip iveikti nenora, susigalvot dovana ir judet iki vairavimo mokyklos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 03, 11:20)

arsleidiniai.lt wink.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus:)

Šiandien buvau Regitroj, tai vieną kartą galėjau pasibandyt teorijos egzaminą (padariau 1 klaidą), tai klausimai iš esmės tie patys kaip ir bet kurioj programoj, kiek teko bandytis. Vos vos formuluotė skiriasi (pirmumas sankryžose, parkavimasis viepusiame, greičiai ir pan).

O suklydau tokiam klausime, "koks yra bereikalingas automobilio keliamas triukšmas" (formuluotė kiek kitokia), tai nepažymėjau, kad stiprus durelių uždarymas irgi įeina :|
Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 04 03, 13:28)
Ačiū už sveikinimus:)

Šiandien buvau Regitroj, tai vieną kartą galėjau pasibandyt teorijos egzaminą (padariau 1 klaidą), tai klausimai iš esmės tie patys kaip ir bet kurioj programoj, kiek teko bandytis. Vos vos formuluotė skiriasi (pirmumas sankryžose, parkavimasis viepusiame, greičiai ir pan).

O suklydau tokiam klausime, "koks yra bereikalingas automobilio keliamas triukšmas" (formuluotė kiek kitokia), tai nepažymėjau, kad stiprus durelių uždarymas irgi įeina :|

Turėjau šitą klausimą per egzaminą biggrin.gif juokingas pasirodė, bet teisingai pataikiau. Taip, įsiminkit visos, kad ir durelių trankymas skaitosi kaip triukšmas smile.gif
Atsakyti