Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 14:48)
Wow, super dovana  thumbup.gif  Sėkmės 15 d., o iki tol malonaus žinių užtvirtinimo  4u.gif

Ačiū! O tu jau pradėjai mokslus krimsti, a? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 04 02, 16:06)
Ačiū! O tu jau pradėjai mokslus krimsti, a? smile.gif

Jau nusipirkau knygutę ir išsirinkau mokyklą biggrin.gif Po švenčių imsiuos rimtai, bet taip bijau.... Kaži kaži ar iš manęs vairuotoja doh.gif Bandau motyvuotis, o sako ir geri pavyzdžiai užkrečia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 02 balandžio 2015 - 15:26
QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 15:24)
Jau nusipirkau knygutę ir išsirinkau mokyklą  biggrin.gif  Po švenčių imsiuos rimtai, bet taip bijau.... Kaži kaži ar iš manęs vairuotoja  doh.gif Bandau motyvuotis, o sako ir geri pavyzdžiai užkrečia  4u.gif

Patikėk, aš iki šiol nesuprantu kartais, kodėl pradėjau šitą velniavą. Bet žiūrėk, po truputį persilaužinėju. Tai ir tau viskas bus gerai! Reikia lipt per save šitoj vietoj, gal net kažkada paskui patikt pradės smile.gif pati save nustebinsi. Aš save nustebinau - esu etatinė greičio viršytoja, pvz biggrin.gif jei per pirmą pamoką būtų kas pasakęs, kad kažkada viršysiu greitį, būčiau idiotu išvadinus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 04 02, 16:35)
Patikėk, aš iki šiol nesuprantu kartais, kodėl pradėjau šitą velniavą. Bet žiūrėk, po truputį persilaužinėju. Tai ir tau viskas bus gerai! Reikia lipt per save šitoj vietoj, gal net kažkada paskui patikt pradės smile.gif pati save nustebinsi. Aš save nustebinau - esu etatinė greičio viršytoja, pvz biggrin.gif jei per pirmą pamoką būtų kas pasakęs, kad kažkada viršysiu greitį, būčiau idiotu išvadinus smile.gif

Pagalvoju, kad pavyzdžiui gyvenant kokiam kaime, ar mažam miestely, tai ir eismas mažesnis, o Vilniuje tiek vairavimo asų ir kaip taisyklė visi baisiai skuba ir užkišinėja doh.gif Kažkaip atgraso nuo teisių, bet vėlgi, tokie laikai, kad reikia, oj reikia teisių... Teks lipt per save ir laikyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien pasiėmiau teises, dariau neskubiai, o padarė per 6 dienas tongue.gif Dabar kai galiu vairuoti, tai pradėjau bijoti doh.gif Viena nenoriu... schmoll.gif Gatvėse laksto visi kaip nuo lenciūgo nutrūkę, avarijų pilna... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 02 balandžio 2015 - 15:46
QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 16:24)
Jau nusipirkau knygutę ir išsirinkau mokyklą  biggrin.gif  Po švenčių imsiuos rimtai, bet taip bijau.... Kaži kaži ar iš manęs vairuotoja  doh.gif Bandau motyvuotis, o sako ir geri pavyzdžiai užkrečia  4u.gif

Ir aš taip galvoju doh.gif Na bent iki mokyklos gal sugebėsiu nuvežti vaikus blush2.gif

QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 16:42)
Pagalvoju, kad pavyzdžiui gyvenant kokiam kaime, ar mažam miestely, tai ir eismas mažesnis, o Vilniuje tiek vairavimo asų ir kaip taisyklė visi baisiai skuba ir užkišinėja  doh.gif  Kažkaip atgraso nuo teisių, bet vėlgi, tokie laikai, kad reikia, oj reikia teisių... Teks lipt per save ir laikyt  drinks_cheers.gif

Jo, mažuose miesteliuose tikrai ne taip baisu...
Aš ir lipu per save... Nes kai pagalvoju, tai anksčiau ar vėliau vis tiek reikės.
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 15:42)
Pagalvoju, kad pavyzdžiui gyvenant kokiam kaime, ar mažam miestely, tai ir eismas mažesnis, o Vilniuje tiek vairavimo asų ir kaip taisyklė visi baisiai skuba ir užkišinėja  doh.gif  Kažkaip atgraso nuo teisių, bet vėlgi, tokie laikai, kad reikia, oj reikia teisių... Teks lipt per save ir laikyt  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Va va Kaune durnių ir pilna... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 04 02, 16:43)
Šiandien pasiėmiau teises, dariau neskubiai, o padarė per 6 dienas  tongue.gif Dabar kai galiu vairuoti, tai pradėjau bijoti  doh.gif Viena nenoriu... schmoll.gif Gatvėse laksto visi kaip nuo lenciūgo nutrūkę, avarijų pilna... g.gif

Sveikinu, kad jau rankose turite teises.

Man ir baisiausia, kad kiti lakioja unsure.gif Bet jei jau turite teises, tai turite savimi pasitikėti, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 04 02, 16:43)
Šiandien pasiėmiau teises, dariau neskubiai, o padarė per 6 dienas  tongue.gif Dabar kai galiu vairuoti, tai pradėjau bijoti  doh.gif Viena nenoriu... schmoll.gif Gatvėse laksto visi kaip nuo lenciūgo nutrūkę, avarijų pilna... g.gif

Turbūt visiems be išimties toks jausmas, juk tiek mokinantis, tiek laikant egzaminą visada šalia ekspertas, o dabar teks vienai pačiai savimi pasikliaut 4u.gif Aš tai sakiau, kad JEI išsilaikyčiau teises, tai kol prasilaušiu naktimis kol eismas mažas einamiausius maršrutus važinėčiau, kad dieną nebūtų streso. Tada jau lengviau, žinai, kur perėjos, kur šviesoforo tikėtis, tikrai būtų drąsiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 04 02, 16:47)
drinks_cheers.gif Va va Kaune durnių ir pilna... doh.gif

O dar Kaune keliai kokie blush2.gif Tai ne tik durnių reikia bijoti, bet ir į duobes žiūrėti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 16:49)
Turbūt visiems be išimties toks jausmas, juk tiek mokinantis, tiek laikant egzaminą visada šalia ekspertas, o dabar teks vienai pačiai savimi pasikliaut  4u.gif  Aš tai sakiau, kad JEI išsilaikyčiau teises, tai kol prasilaušiu naktimis kol eismas mažas einamiausius maršrutus važinėčiau, kad dieną nebūtų streso. Tada jau lengviau, žinai, kur perėjos, kur šviesoforo tikėtis, tikrai būtų drąsiau  4u.gif

Ir man taip atrodo, kai jau "atkalsi" savo maršrutą, tada bus ir drąsiau...

Kaži, ko čia man savęs užsiprašyti, jei teises išsilaikysiu rolleyes.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 16:24)

Aš ir bijau... Ir niekam nesakau, nes dar nežinau kuom čia viskas baigsis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 02, 16:52)
Kaži, ko čia man savęs užsiprašyti, jei teises išsilaikysiu  rolleyes.gif  cool.gif

Sakyčiau labai geras būdas save motyvuot thumbup.gif Va ir man reik sugalvot ir pirmyn zuiki drąsuoli!!! biggrin.gif drinks_cheers.gif

Pingvinuk, o kokiame teisių laikymo etape esi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 02 balandžio 2015 - 16:01
Anksčiau sakiau, turėsiu 4 vaikus tikrai laikysiu teises. Planas įvykdytas... O teisių dar neturiu.

Na dabar reikia pirkti Tele loto, kad laimėčiau mašiną lotuliukas.gif

QUOTE(Highlander @ 2015 04 02, 16:57)
Pingvinuk, o kokiame teisių laikymo etape esi?  4u.gif

Mokyklą MB išrinko, knygelę turiu - mokausi, testus sprendžiu, su mokytoju susitinku, kai galiu. Ir med. pažymą jau turiu ax.gif

O tu kokią mokyklą pasirinkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 02 balandžio 2015 - 16:06