Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

Čia dar bandau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sakuya @ 2015 04 01, 11:46)
Rekomenduočiau palankyt paskaitas, t.y. imt pilną kursų komplektą (teorija+praktika), o ne savarankišką teorijos mokymąsi (kursų kaina be teorijos skiriasi minimaliai). Gali savarankiškai ruoštis ir laikyt teorijos egzaminą Regitroj, bet iš savo patirties, galiu pasakyt, kad kai dėstytojas aiškina, rodo filmukus, paišo schemas ant lentos viskas daug aiškiau nei sausai skaityt knygutę.

Dauguma (jei ne visos) mokyklos turi savo testus, kuriuos gali spręstis tiek mokykloj, tiek iš namų. Pvz, Arv turi programą fb, kurią gali tiek per kompą, tiek per telefoną spręst.

Dar yra internetiniai puslapiai, pvz, http://www.valstybin...ilietai/testai/ nemokamai galima paspręst. Tik palyginus su Arv testais šiti labai lengvi atrodo biggrin.gif

Taip, eisiu į pamokas. Bet ir namie naktimis mokysiuosi...

Tikrai lengvi klausimai iš 30, teisingai atsakiau į 25...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 01 balandžio 2015 - 11:14
Taip, eisiu į pamokas. Bet ir namie naktimis mokysiuosi...
Tikrai lengvi klausimai iš 30, teisingai atsakiau į 25...
[/quote]

Ruosiuosi pagal alsket.lt testus. Labai panasus regitroj buvo, nors dabar girdejau lyg ir lengvesni klausimai...
Man asmeniskai labai tinka audio variantas, uzsileidziu vietoj muzikos, nes mazas vaikutis trypcioja, negaliu skirti tiek laiko, kiek noriu (tik atkreipkit demesi cia 2010 m.) http://www.ketbiliet...lapis/KET-audio

Atsakyti
Laura,, ačiū labai ir aš dabar klausysiuosi 4u.gif Laiko trūksta blush2.gif
Atsakyti
Kur visos vairuotojos lens.gif

Jau turiu sveikatos pažymą ax.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Kauno Regitroj. Žmonių pilna, o atvirų durų dienos - nė kvapo :/

Nors parašyta, kad registruotis nereik ir info neteikia telefonu, bet atvykus buvo galima trumpai pakalbėt su pavaduotoju, kuris visiškai nieko naudingo nepasakė (viską galima rast egzaminų aprašymuose). Laiko gaišimas buvo ir tiek. doh.gif

Dėl testų sprendimo/automobilių pasibandymo sprendžiama eigoje. "vakar nepavyko, šiandien greičiausiai irgi ne".. Planuojama, kad rytoj bus galima tam tikru metu sudalyvaut: teorijos egzaminą paspręst nuo 11.30, su praktinio egzamino egzaminuotojais pabendraut 13-14val. Pagal tai, kiek žmonių būna, klausiams, ar išvis verta ten važiuot unsure.gif
Atsakyti
Sakuya, gaila, kad taip neorganizuotai...
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 01, 21:25)
Kur visos vairuotojos  lens.gif

Jau turiu sveikatos pažymą  ax.gif

Super, žingsnis į priekį jau 4u.gif o aš vakar buvau savo mokykloj išsiimt pažymą, kad išsilaikiau mokyklinį egzaminą. Dar susitariau, kad pasiimsiu kitą savo mokyklos instruktorių dieną prieš egzaminą ir tris valandas atvažinėsim Regitros maršrutais.

Bet dar vis tiek kitai savaitei reiks porą papildomų kur nors iš šalies pasiimti, kad nepamirščiau, ką su ta mašina reik daryt. Turbūt reiks pasiskambinti į Kelio ABC, ir dar vieną variantą turiu. smile.gif pasipratinsiu tuo pačiu prie skirtingų instruktorių ir skirtingų automobilių.

Drebinu kinkas jau iš anksto prieš tą Regitrą. Neilgai truko sielos ramybė išlaikius mokyklinį. smile.gif bent jau nepamiršau sau įsiteikt dovaną už įveiktą tokį kelio galą biggrin.gif
Atsakyti
Takemyscars, šaunu, kad egzaminas įveiktas, bent dėl jo ramu. Tai jau didelis darbas. Dėl nerimo tikiu 4u.gif Kada į Regitrą? Kokia dovanėlė sau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 02 balandžio 2015 - 12:42
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 02, 12:33)
Takemyscars, šaunu, kad egzaminas įveiktas, bent dėl jo ramu. Tai jau didelis darbas. Dėl nerimo tikiu  4u.gif  Kada į Regitrą? Kokia dovanėlė sau  wub.gif

04 15 bus mano didžioji diena. Brrhhh smile.gif ai, išsipildžiau savo seną seną norą - pasidariau tatuiruotę. Dabar baisiai laiminga vaikštau smile.gif kelis metus gyvenau ta mintim, turėjau eskizą nusipiešus. Tai dabar materializavau jį ant savęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 04 02, 15:00)
04 15 bus mano didžioji diena. Brrhhh smile.gif ai, išsipildžiau savo seną seną norą - pasidariau tatuiruotę. Dabar baisiai laiminga vaikštau smile.gif kelis metus gyvenau ta mintim, turėjau eskizą nusipiešus. Tai dabar materializavau jį ant savęs smile.gif

Tai jau greitai, laikysime kumščius 4u.gif

Nieko sau dovana wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 02, 14:19)
Tai jau greitai, laikysime kumščius  4u.gif

Nieko sau dovana  wub.gif

Jeigu dar ir Regitrą paimsiu, tada pasidovanosiu sau kokį trijų mėnesių abonementą į žirgyną smile.gif pagalvojau, reikia save kuo nors džiugint, kad jau taip prisiverčiau išsikankint smile.gif motyvaciją pakelt bandau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 04 02, 15:00)

Wow, super dovana thumbup.gif Sėkmės 15 d., o iki tol malonaus žinių užtvirtinimo 4u.gif
Atsakyti