Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

Labai ilgai skaiciau cia temute, bet vis nedrisdavau parasyti. Esu nutrauksi vairavimo kursus ( taip ispuole aplinkybes) taciau kaip bebutu reikia baigti, rasau kaip bebutu, nes sekesi man sunkiai. Labai suprantu visu jusu pasisakymus apie velnio masinas smile.gif
Sekmes visoms laikancioms egzaminus ir besimokinancioms.
Tuo paciu prasau, kas galit Kaune, rekomenduokit vairavimo mokykla ir instruktoriu, ypatingai aleksote ar centre.
Bent jau pazymos mano galioja, tiek naudos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ ,2015 03 31, 11:29)
Tuo paciu prasau, kas galit Kaune, rekomenduokit vairavimo mokykla ir instruktoriu, ypatingai aleksote ar centre.

Aš lankau Arv-Auto, tiesa, Šilainiuose (jų centrinė būstinė centre, Mickevičiaus 52). Teorijos kursas greitas, per 1mėn (vakar tik baigėm, poryt įskaita). Dėstytojas bent Šilainiuose, labai draugiškas, paskaitos įdomios, nesinorėjo nei vienos praleist.

O su instruktoriais, tai reik bandyt, žiūrėt, ar pavyksta susikalbėt. Kiek teko girdėt, ir Šilainiuose yra bent vienas, kurio mokiniai labai nemėgsta, bet dažnai būna, kad vienam blogas, kitam tinka:)
Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 03 31, 11:37)
Aš lankau Arv-Auto, tiesa, Šilainiuose (jų centrinė būstinė centre, Mickevičiaus 52). Teorijos kursas greitas, per 1mėn (vakar tik baigėm, poryt įskaita). Dėstytojas bent Šilainiuose, labai draugiškas, paskaitos įdomios, nesinorėjo nei vienos praleist.

O su instruktoriais, tai reik bandyt, žiūrėt, ar pavyksta susikalbėt. Kiek teko girdėt, ir Šilainiuose yra bent vienas, kurio mokiniai labai nemėgsta, bet dažnai būna, kad vienam blogas, kitam tinka:)

Papildyta:
QUOTE(Laura @ ,2015 03 31, 11:29)
Labai ilgai skaiciau cia temute, bet vis nedrisdavau parasyti. Esu nutrauksi vairavimo kursus ( taip ispuole aplinkybes) taciau kaip bebutu reikia baigti, rasau kaip bebutu, nes sekesi man sunkiai. Labai suprantu visu jusu pasisakymus apie velnio masinas smile.gif

Nepergyvenkite ir mokyklą ir instruktorių galima pakeisti bigsmile.gif Jei mokysitės automatine, tai jokiu būdu neikite i Rigvedą doh.gif Prapulsite. ARV bandykite, jei ką išeisite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 31 kovo 2015 - 13:17
QUOTE(DiKu @ 2015 03 31, 13:17)
Nepergyvenkite ir mokyklą ir instruktorių galima pakeisti  bigsmile.gif Jei mokysitės automatine, tai jokiu būdu neikite i Rigvedą doh.gif Prapulsite. ARV bandykite, jei ką išeisite.

Aš pradžiai norėjau į Rigvedą, nes arčiau namų. Entuziazmo tuomet ne itin daug turėjau, bet pasiskambinus kelisskart į Rigvedą paklaust dėl kursų (nes puslapyje pastoviai rašė, kad renkamos grupės, nors realiai nieko nevyko), tą entuziazmą numušė visai:) Administratorė labai maloni, bet teorijos dėstytoja (Baltų pr) pasirodė labai pikta, o kursai tam padaliny (Domeikavoj), kur norėjau, išvis nebuvo organizuojami.. Skambinaus vis nuo vasaros, pagal puslapį vyksta, o praktiškai - ne.

Pasirinkau Arv, nes nors toliau nei Rigveda, bet dar patogu nuvažiuot ir jokių nesąmonių dėl grupės rinkimo. Teorijos paskaitom patenkinta, vairavimo instruktorium, irgi:) (kad ir kokia keista pirma važiavimo pamoka buvo biggrin.gif "princesyte", "šimtas bučinių" ir pan lotuliukas.gif užtat jokios panikos važiuojant, nerėkia ir aiškiai pasako ką kur daryt smile.gif)
Atsakyti
Taip išeina, kad žmogų, pirmą kartą gyvenime atsisėdusį į vairuotojo vietą, iš karto išvaro į normalų eismą gatvėje? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2015 03 31, 16:16)
Taip išeina, kad žmogų, pirmą kartą gyvenime atsisėdusį į vairuotojo vietą, iš karto išvaro į normalų eismą gatvėje?  blink.gif

Taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2015 03 31, 16:16)
Taip išeina, kad žmogų, pirmą kartą gyvenime atsisėdusį į vairuotojo vietą, iš karto išvaro į normalų eismą gatvėje?  blink.gif

Mano atveju, galima sakyt, kad taip. Tiesa, prieš tai tik įsėdus ir posūkius junginėjau, ir vairą sukiojau n kartų, žiūrėjo, ar sekasi sankabą spaust ir pan. Tikėjaus, kad nusiveš į mokymų aikštelę, bet pažiūrėjęs, kad daugmaž sekas, išleido į gatvęsmile.gif Judriom gatvėm nevažiavom, bet teko nusileist nuo kalno ir pervažiuot porą didelių sankryžų.

Kiek teko kalbėt, kitas mano instruktoriaus mokinys irgi iškart į gatvę tą patį maršrutą važiavo. Kiti instruktoriai dauguma į aikštelę patys vežė, bet mokiniai po to patys grįžo į pradinę vietą.

Jei instruktorius matys, kad panikuoji prie vairo ar nesiseka kažką daryt, nemanau, kad išleis į gatvęsmile.gif juolab, jei nenori.
Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2015 03 31, 12:02)
O jūs kada nors bandėte mokytis?

Ne blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(takemyscars @ 2015 03 31, 12:22)
Regitroj galėjau kad ir rytoj laikyt - laisvų laikų yra, bet sąmoningai pasirinkau už dviejų savaičių. Noriu dar kokį kitą instruktorių nusigriebt ir pervažiuot porą kartų. smile.gif

Kaimynė man labai rekomendavo instruktorių Artūrą iš Kelio ABC 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura @ ,2015 03 31, 12:29)

friends.gif Laikykitės, linkiu, kad viskas būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 03 31, 19:57)
Kaimynė man labai rekomendavo instruktorių Artūrą iš Kelio ABC  4u.gif

O, reikės pasiskambint, gal priims porai pamokėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 03 31, 14:17)
Papildyta:

Nepergyvenkite ir mokyklą ir instruktorių galima pakeisti  bigsmile.gif Jei mokysitės automatine, tai jokiu būdu neikite i Rigvedą doh.gif Prapulsite. ARV bandykite, jei ką išeisite.

Instruktoriu, tai ne tik galima, bet ir kartais tiesiog butina pakeisti. Mano asmenine patirtis, kokias 9 pamokas vaziavau su SENU DEDE instruktorium, kuris SPAUDE pedalus ir VALDE masina uz mane. Kazkaip ilgokai nesupratau, isivaizdavau kad vairuoju puikiai (nes ir pats taip tvirtino), kol karta vyras nepasisodino salia, ir nepradejom vaziuoti. Suvokiau, kad nevaldau masinos visiskai. Deja, bet kartais taip nutinka...esme tame, kad tokio amziaus zmones ir tiek laiko atidirbe intsruktoriais jau nesugeba suprasti ir kontroliuoti savo veiksmu, per letai vaziuoji - pats paspaus gaza biggrin.gif ir apsimes kad nieko nenutiko...

Aciu, uz pastebejimus apie Rigveda, vis dar svarstau ar testi su mechanine (turejau kokias 15 pamoku pries 2 metus) ar visgi keisti i automatine...Daugelis sako kad su automatine paprasciau, bet man kaip ir gaila idirbio su mechanine..na gal prasilauzciau...

Dabar kartojuos teorija, nes pries du metus laikiau...Nebegalioja

Merginos, kurios islaikot, grizkit pasipasakot kaip sekesi, labai idomu, ir teikia vilties smile.gif Nes kolkas vienintelis mano motyvacijos saltinis sis forumas smile.gif teisiu reikia, bet noras kazkur paklydes smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Laura @ ,2015 04 01, 11:24)
Merginos, kurios islaikot, grizkit pasipasakot kaip sekesi, labai idomu, ir teikia vilties smile.gif Nes kolkas vienintelis mano motyvacijos saltinis sis forumas smile.gif teisiu reikia, bet noras kazkur paklydes smile.gif

Man irgi čia motmotyvacijos šaltinis. Nes visos draugės, pažįstamos sako. Gimdyti nebijojai, o vairuoti bijai doh.gif Jaučiuosi kaip išnykęs dinozauras lotuliukas.gif
O kaip mokotės teorijos??? Ar testus sprendžiate ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 01 balandžio 2015 - 10:46
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 04 01, 10:36)
O kaip mokotės teorijos??? Ar testu sprendžiate ar kaip

Rekomenduočiau palankyt paskaitas, t.y. imt pilną kursų komplektą (teorija+praktika), o ne savarankišką teorijos mokymąsi (kursų kaina be teorijos skiriasi minimaliai). Gali savarankiškai ruoštis ir laikyt teorijos egzaminą Regitroj, bet iš savo patirties, galiu pasakyt, kad kai dėstytojas aiškina, rodo filmukus, paišo schemas ant lentos viskas daug aiškiau nei sausai skaityt knygutę.

Dauguma (jei ne visos) mokyklos turi savo testus, kuriuos gali spręstis tiek mokykloj, tiek iš namų. Pvz, Arv turi programą fb, kurią gali tiek per kompą, tiek per telefoną spręst.

Dar yra internetiniai puslapiai, pvz, http://www.valstybin...ilietai/testai/ nemokamai galima paspręst. Tik palyginus su Arv testais šiti labai lengvi atrodo biggrin.gif
Atsakyti