Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(Pingvinukas @ 2015 03 31, 08:26)
Sveikinu  thumbup.gif

Gal man parašysite  4u.gif
Kokius gydytojus reikia praeiti?  Aš po truputį ruošiuosi... O kaip bus, nežinau...

Ačiū už sveikinimus smile.gif 04 15 užsiregistravau Regitroj. Iki to dar norėčiau porą pamokėlių pas kitą kokį instruktorių pasiimti - tiesiog visada manau, kad turėti porą nuomonių ir pabūti pas porą mokytojų yra naudingiau nei visada pas tą patį.

Dėl medicininės... Aš tai praėjau savo vairavimo mokykloj. Susimokėjau tada 90 Lt - buvo ir med. pagalbos kursai ir kartu medicininė. Tai ten šeimos gydytojos dvi atėjo, užpildėm klausimynus, kuo sergam ar nesergam, regėjimą patikrino, paklausinėjo šio bei to ir viskas smile.gif kaip būna einant į gydymo įstaigą - nežinau. Turbūt šeimos gydytojas viską padaro, gal dar pas kokį psichologą nusiunčia. smile.gif
Atsakyti
Takemyscars, ačiū 4u.gif

Kokioje vairavimo mokykloje lankote?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 03 31, 08:49)
Takemyscars, ačiū  4u.gif

Kokioje vairavimo mokykloje lankote?

Lankiau EuroDraive Vilniuj smile.gif griežtai ten skalpavo tiek teoriją (su n testukų ir pažymiais, nu grynai kaip mokykloj smile.gif ), tiek praktiką. Reikliai ten į viską žiūri. Bet ir džiaugiuosi, tikrai pralaužė ledus ir instruktorius geras pakliuvo. smile.gif
Atsakyti
Dėl medicininės pažymos

Pas šeimos gydytoją reikia užpildyti savo sveikatos deklaraciją, jei viskas gerai, tik patikrins regėjimą.

Privaloma psichiatro konsultacija, jei yra buvę kokių nors psichologinių problemų, dėl kurių kreipėtės į psichologą/psichiatrą. Jei tokių problemų neturėjot, tik sutikrins su duombaze, ar nesat įtraukta į sąrašus (psichiatro konsultacijos nereikės, išrašys registratūroj). Gausit pažymą už 3eur, kurią nunešit šeimos gydytojui.

Visa kaina bent mano klinikoj gavos 3eur už pažymą, kad neįtraukta į psichiatrų sąrašus ir 10 eur už pačią pažymą.

Pingvinukas, smagu, kad visgi prisiruošėt 4u.gif vairavimas nėr toks baisus dalykas, kai realiai pabandai. Va, mano instruktorius pačią pirmą dieną, pirmąkart už vairo sėdint liepė važiuot per miestą biggrin.gif ir ką - visai neblogai:) Tiesa, nevažiavom intensyvaus eismo gatvėmis, tik buvo kalnas su posūkiais, bet viskas gerai ax.gif

Beje, jei kauniečiams reikia, penktad organizuojami pirmos pagalbos kursai Šilaniuose, Baltų pr 15val. Jei kam reiks, paieškosiu gydytojos telefono, nes reik su ja suderint.
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 03 31, 09:59)
Lankiau EuroDraive Vilniuj smile.gif griežtai ten skalpavo tiek teoriją (su n testukų ir pažymiais, nu grynai kaip mokykloj smile.gif ), tiek praktiką. Reikliai ten į viską žiūri. Bet ir džiaugiuosi, tikrai pralaužė ledus ir instruktorius geras pakliuvo. smile.gif

Aišku 4u.gif

Sakuya, ačiū už atsakymą ir palaikymą. Tikiuosi, kad po pusmečio ir aš galėsiu nebebijoti ax.gif

ČIA užsisakiau pažymą ax.gif Tik nežinojau kokius gydytojus reiks praeiti. Visur vežamės ir mažąjį, už tat svarbu kiek laiko užtruks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 31 kovo 2015 - 10:03
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 03 31, 11:47)
Aišku  4u.gif
Sakuya, ačiū už atsakymą ir palaikymą. Tikiuosi, kad po pusmečio ir aš galėsiu nebebijoti  ax.gif

ČIA užsisakiau pažymą  ax.gif Tik nežinojau kokius gydytojus reiks praeiti. Visur vežamės ir mažąjį, už tat svarbu kiek laiko užtruks  ax.gif

aš Pašilaičiuose buvau,tai užtrukau,gal 10 min,psihiatro pažymą jie patys sutvarkė,o man tik akis ir spaudimą pamatavo smile.gif
Atsakyti
Beje, mane irgi, niekada nesėdėjusią už vairo, jau pirmą pamoką išvarė į gatvę. Grįžau šlaputėlė ir drebančiom rankom į aikštelę, buvo streso žiauuuuriai daug. Ir ilgokai neprasilaužiau, iš tikrųjų... tik per papildomas pamokas jau pradėjau geriau jaustis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siga05 @ 2015 03 31, 11:12)
aš Pašilaičiuose buvau,tai užtrukau,gal 10 min,psihiatro pažymą jie patys sutvarkė,o man tik akis ir spaudimą pamatavo smile.gif

Aš irgi eisiu į Pašilaičius, kaip gerai, kad taip trumpai bigsmile.gif
QUOTE(takemyscars @ 2015 03 31, 11:20)
Beje, mane irgi, niekada nesėdėjusią už vairo, jau pirmą pamoką išvarė į gatvę. Grįžau šlaputėlė ir drebančiom rankom į aikštelę, buvo streso žiauuuuriai daug. Ir ilgokai neprasilaužiau, iš tikrųjų... tik per papildomas pamokas jau pradėjau geriau jaustis smile.gif

O jei, man vien skaitant karštis išmuša fear.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 03 31, 10:20)

QUOTE(Pingvinukas @ 2015 03 31, 10:34)
O jei, man vien skaitant karštis išmuša  fear.gif

Čia jau nuo nusiteikimo priklauso:) Neturėjau jokios baimės ir stresas normos ribose. Svarbiausia atsiminti, kad net jei kažkur suklysit, už viską atsako instruktorius ir jis visad padės ar sankabą paspaust, ar vairą pasukt. Jei reiks, ir stabdžius paspaus.

Kad nebūtų streso ir panikos, svarbu turėt gerą instruktoriųsmile.gif maniškis juokės, kad tik po 4 važiavimo pradėjau daugiau dėmesio kreipt į aplinką, nes anksčiau daugiau mašinos nieko nemačiau biggrin.gif

Va, vakar teko važiuot neįprasta kaprizinga mašina ir gesau visur iš eilės. Baisoka buvo į žiedą intensyvaus eismo metu įvažiuot, bijojau, kad užgesiu, bet instruktorius ramiai pašonėj sėdėjo, kartais paburbuliavo, kad užsiimu nesąmonėm, bet nieko.

Aplinkinių mašinų pasistenkit nebijot, nes vis tiek VISI (nors po vakar, sakyčiau, kad dauguma) vairuotojų užkiša saviškes mokinukui/neleidžia rikiuotis arba laikosi pagarbaus atstumo/pernelyg nesinervuoja, jei pvz, užgęstu prie šviesoforo 2k (nėkart negirdėjau pypsint, visi tiesiog atsitraukia ir jei yra daugiau nei 3 eismo juostos, stengiasi nevažiuot pirmąja).
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 03 31, 09:46)
Ačiū už sveikinimus smile.gif 04 15 užsiregistravau Regitroj. Iki to dar norėčiau porą pamokėlių pas kitą kokį instruktorių pasiimti - tiesiog visada manau, kad turėti porą nuomonių ir pabūti pas porą mokytojų yra naudingiau nei visada pas tą patį.

Dėl medicininės... Aš tai praėjau savo vairavimo mokykloj. Susimokėjau tada 90 Lt - buvo ir med. pagalbos kursai ir kartu medicininė. Tai ten šeimos gydytojos dvi atėjo, užpildėm klausimynus, kuo sergam ar nesergam, regėjimą patikrino, paklausinėjo šio bei to ir viskas smile.gif kaip būna einant į gydymo įstaigą - nežinau. Turbūt šeimos gydytojas viską padaro, gal dar pas kokį psichologą nusiunčia. smile.gif

O regitroj kai registravotės, buvo daug laisvų vietų?

As planuoju gal balandžio pabaigoje bandyti, kol kas dar sunkoka vis... Nors instruktorius drąsina, kad neblogai sekasi, bet nėra pasitikėjimo....
Papildyta:
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 03 31, 11:34)
Aš irgi eisiu į Pašilaičius, kaip gerai, kad taip trumpai  bigsmile.gif

O jei, man vien skaitant karštis išmuša  fear.gif

O jūs kada nors bandėte mokytis?
Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2015 03 31, 11:02)
O regitroj kai registravotės, buvo daug laisvų vietų?

As planuoju gal balandžio pabaigoje bandyti, kol kas dar sunkoka vis... Nors instruktorius drąsina, kad neblogai sekasi, bet nėra pasitikėjimo....

Regitroj galėjau kad ir rytoj laikyt - laisvų laikų yra, bet sąmoningai pasirinkau už dviejų savaičių. Noriu dar kokį kitą instruktorių nusigriebt ir pervažiuot porą kartų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2015 03 31, 11:02)

užsirašykit balandžio 1-4d Regitroj per atvirų durų dienas. Pabandysit važiuot, pasakys, ką reik dar pasimokyt, ar į ką dėmesį atkreipt ir pan.

http://www.regitra.l...iru_duru_dienas
Atsakyti