Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

Jei atvirai, tai nesitiki tai nesitiki doh.gif
Bet rimtai kalbant, tai aš labai daug pravažiavau už papildomus, Patikėkitė man kainavo doh.gif
Papildyta:
Važinėjau labai daug, ir parkavimą gavau tokioje vieoje, kur nesitikejau, DIEVE mano ten kaip tycia vyrai namo parvaziavo, tai jie manes lauke kol prisiparkavau blush2.gif doh.gif 4u.gif NUOSTABUS VYRAI!!!!!!!! AČIŪ JIEMS !!!!!!
NES AS NE BLONDINE IR NET NEGRAZI biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 26 kovo 2015 - 21:22
QUOTE(DiKu @ 2015 03 26, 15:15)
Šiandien išlaikiau  vairavimą Regitroje  biggrin.gif  thumbup.gif Valioooooo!!!!!!

Sveikinimai jums didžiausi, baltai pavydžiu smile.gif

O kiek papildomų pamokų pirkote?

Kaip sekėsi pats egzaminas, kokias klaidas padarėte, kokius klausimus gavote?
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 03 26, 22:21)
Jei atvirai, tai nesitiki tai nesitiki  doh.gif
Bet rimtai kalbant, tai aš labai daug pravažiavau už papildomus, Patikėkitė man kainavo  doh.gif
Papildyta:
Važinėjau labai daug, ir parkavimą  gavau tokioje vieoje, kur nesitikejau, DIEVE mano ten kaip tycia vyrai namo parvaziavo, tai jie manes lauke kol prisiparkavau  blush2.gif  doh.gif  4u.gif NUOSTABUS VYRAI!!!!!!!! AČIŪ JIEMS !!!!!!
NES AS NE BLONDINE IR NET NEGRAZI biggrin.gif

Tai parkavima gavote mieste? Aiksteleje nebera pratimu visai?
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2015 03 27, 08:45)
Tai parkavima gavote mieste? Aiksteleje nebera pratimu visai?

Aikštelėje gavau įstrižą, gatvėje T formą, o prie Regitros ant asvalto apsisukimą, taip jog mašina neužvažiuotų ant žolės ir žvyriuko.
Papildyta:
QUOTE(Riešutinė @ 2015 03 26, 22:41)
Sveikinimai jums didžiausi, baltai pavydžiu smile.gif

O kiek papildomų pamokų pirkote?

Kaip sekėsi pats egzaminas, kokias klaidas padarėte, kokius klausimus gavote?

Papildomų pamokų pirkau labai, labai daug. Gal 35 ar daugiau g.gif Klausimai buvo apie posūkius, stabdžius, kaip patikrinti alyvos kiekį . Kiekvieną kartą vis kitokie, jų yra 20, bet gali paklausti ir iš knygutės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 27 kovo 2015 - 10:40
Sveikos 4u.gif aš irgi iš besimokančių. Dalis vargų jau už nugaros, bet taip kankinuosi, kad jau nebegaliu. Ir savęs gaila, ir nervų gaila, ir pinigų. Nesijaučiu vairuotoja, nejaučiu tos velnio mašinos. Jaučiuosi beviltiškai. Nors šiaip ne taip prasilaužiau, baimės gatvėj jau neturiu. Priešistorė tokia, kad anksčiau niekada nebuvau sėdėjus už vairo ir apskritai neturėjau, kas padeda mokytis, tai tik per pamokas vargau. Pirkau papildomų pamokų 10. Penktadienį bandžiau laikyt mokyklinį vairavimo egzavimą ir sugebėjau susimaut per kelias pirmas sekundes. Supanikavau, kai tą kamerą įjungė ir elementariai gyvatėlę atgal darant sumaišiau puses iš to strioko ir nugrybavau. doh.gif instruktorius liko pakraupęs, nes aikštelė visada buvo mano stiprioji vieta, ir pati save nustebinau. doh.gif šiandien bandysiu antrą kartą. Nors taip norisi pasiduot. Būna žmonės, kuriem nelabai sekasi, bet jie nori, vargsta. O aš tai jaučiuos pavargus lipt per save. Gal net norisi tyliai preteksto prieš visus, kad mest šitą reikalą. Kita vertus, tiek išvargau - reikia pabaigt, kitaip ir pinigai, ir laikas bus į balą. Vėl dabar stresuoju, panikuoju... pradėjau apie tą gyvatėlę galvot ir kuo daugiau galvoju, tuo labiau pasimetu doh.gif tiksliau, imu suprast, kad visada dariau labiau iš intuicijos ir pamiršau, pagal ką žiūrėt reikia, kada vairą susukt, kada ištiesint. Žodžiu, pasiguodžiau truputį blush2.gif

Jeigu į temą, gal kas nors pasidalintų, kaip jus mokė gyvatėlę daryti?
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 03 30, 08:16)

Šiandien kaip tyčia į aikštelę nevažiavom, bet jei važiuojant į priekį - tik ratai praeina pro stulpelį, ir suki visą vairą į priešingą pusę (jei reik, pasilygini, bet bent man, tai tik pravažiuoju iki kito stulpelio ir iškart į priešingą pusę reik sukt, nes būnu vietoj).

Atgal paprasčiau - važiuoji tiesiai iki stulpelis ties puse mašinos, tada suki visą vairą. Sukiesi, kol pamatai kitą stulpelį priešingos pusės veidrodėly - ištiesini ir pavažiuoji tiesiai iki stulpelis bus ties puse mašinos ir t.t.smile.gif

Nežinau, ar aiškiai surašiau, bet man pačiai bėda pradžioj buvo tik važiuojant į priekį, vis norėjosi dar toliau pavažiuot prieš sukant visą vairą. O reikia iškart už stulpelio.
Atsakyti
QUOTE(sakuya @ 2015 03 30, 11:07)
Šiandien kaip tyčia į aikštelę nevažiavom, bet jei važiuojant į priekį - tik ratai praeina pro stulpelį, ir suki visą vairą į priešingą pusę (jei reik, pasilygini, bet bent man, tai tik pravažiuoju iki kito stulpelio ir iškart į priešingą pusę reik sukt, nes būnu vietoj).

Atgal paprasčiau - važiuoji tiesiai iki stulpelis ties puse mašinos, tada suki visą vairą. Sukiesi, kol pamatai kitą stulpelį priešingos pusės veidrodėly - ištiesini ir pavažiuoji tiesiai iki stulpelis bus ties puse mašinos ir t.t.smile.gif

Nežinau, ar aiškiai surašiau, bet man pačiai bėda pradžioj buvo tik važiuojant į priekį, vis norėjosi dar toliau pavažiuot prieš sukant visą vairą. O reikia iškart už stulpelio.

Ačiū, lyg ir aišku smile.gif man tai į priekį viskas čiki - pas mane metodika tokia: pirmas posūkis į kairę, tai važiuoji, kol stulpelis susilygina su kairiu pečiu, susuki vairą kairėn, suki, kol priešais esantis stulpelis atsiranda priekinio lango dešiniam kampe, tada ištiesini, važiuoji, kol gairelė atsiduria ties dešinės rankenos viduriu, susuki į dešinę, tada priešais esanti gairelė atsiranda kairiam stiklo kampe - tiesini, vėl kairys petys ir t.t.

O va atgal aš visada labiau iš nuojautos važiuoju, nes neaišku. Dabar iš jūsų aprašymo truputį aiškiau pasidarė, nes mane mokė "pajaust momentą", dabar orientuosiuos kad būtų iki pusės mašinos, turėčiau nebenugrybaut. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo takemyscars: 30 kovo 2015 - 11:45
QUOTE(takemyscars @ 2015 03 30, 09:16)

Youtube filmukų pasižiurekite, jei suprantate rusiškai 4u.gif
Pavyzdžiui toks, bet yra ir daugiau:
gyvatėlė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fia: 30 kovo 2015 - 11:50
QUOTE(Fia @ 2015 03 30, 11:47)
Youtube filmukų pasižiurekite, jei suprantate rusiškai  4u.gif
Pavyzdžiui toks, bet yra ir daugiau:
gyvatėlė

O, ačiū labai labai! Bus į naudą morališkai pasiruošt. Tikiuosi, nugalėsiu stresą ir paimsiu šįvakar mokyklinį egzaminą šturmu smile.gif
Atsakyti
Beje, jei negirdėjot reklamos, balandžio 1-4d Regitra organizuoja atvirų durų dienas, kai bus galima pamėgint spręst teorijos egzamino užduotis ir išbandyt automobilius.

Daugiau info čia http://www.regitra.l...iru_duru_dienas
Atsakyti
Valio! Išlaikiau mokyklinį! Aišku, bet kvailų klaidų neapsiėjau, bet pavyko. Dabar teks eit toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 03 30, 20:14)
Valio! Išlaikiau mokyklinį! Aišku, bet kvailų klaidų neapsiėjau, bet pavyko. Dabar teks eit toliau smile.gif

Sveikinu thumbup.gif

Gal man parašysite 4u.gif
Kokius gydytojus reikia praeiti? Aš po truputį ruošiuosi... O kaip bus, nežinau...
Atsakyti