Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(Taurida @ 2015 03 05, 09:51)
Patikekit manim, tikrai suprantu mirksiukas.gif , gimines ir draugai tikrai galvojo, kad as niekada nevairuosiu, nes kazkaip delsiau, nesilaikiau ir bijojau...bet gyvenimas privercia, keiciam gyvenama vieta , tai mano darbas bus vaikus vezioti kasdien i/is bureliu biggrin.gif
Kaip pasakiau savo instruktoriui, kad mokinuosi vairuoti ne del mados, o del reikalo, tai jis pasake, tokie mokiniai patys geriausi, nes buna labiausiai suinteresuoti rolleyes.gif  4u.gif
Sekmes 4u.gif

Ačiū už palaikymą 4u.gif

Aš ir ne dėl mados... Bet jau per sunku be teisių...

QUOTE(sakuya @ 2015 03 05, 15:30)
Laba, aš taip pat vis dvejojau, bet va, nuo vakar jau lankau paskaitas. Tikiuosi iki vasaros jau turėt  ax.gif

Niekad nemaniau, kad vairuosiu, bet kai yra mažas vaikas ir gyvenam užmiestyje, norint kur nors nukeliaut reik laukt, kol vyras grįš iš darbo (arba va, teko tėčio prašyt - vežiojo pora mėnesių į raidos centrą :| nesinori apkraut, jei kada vėl reiks ko nors, o ir amžius jo nebe tas). Po to, kai rudenį tėtį operavo ir pora savaičių namie nebuvo, jau ir mama per Kalėdas kelių eismo taisyklių knygutę dovanojo (pati nevairuoja)  lotuliukas.gif

Ai, prie to paties, gal kas lankė kursus ARV-Auto Šilainiuose ir ką nors apie instruktorius žino? per šią savaitę sakė sugalvot, ar norim/nenorim konkretaus instruktoriaus.

Oi... Baimė didžiulė... 5 metus gyvename name, turime 4 vaikus. Tiesiog tikrai per sunku tvarkytis rolleyes.gif

Šaunuolė, kad įveikėte save thumbup.gif

Aš dar einu į kitą skyrelį padrebėsiu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 03 05, 11:41)
Aiksteleje gavau ribota plota, ir istriza parkavima, isvaziavus is regitros kiemo iskarto liepe sustoti ir palikti masina ilgam stovejimui ikalneje. Mieste vaziavau tikrai neilgai gal kokia 30 min, raudondvario plentas-viliampole , taip pat reikejo atbulomis ivaziuoti i kiema (T forma) ir lygiagretus parkavimas prie saligatvio tarp masinu, ir atgal i regitra 4u.gif

O kurioje vietoje darėte lygiagretų parkavimą tarp mašinų? Nes gana daug pratimų g.gif Man jau baisu darosi doh.gif Tikiuosi mašinų šonų nenubrauksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 05 kovo 2015 - 17:24
Kaip čia tylu.... Negi niekas nesimokina vairuoti?

Aš po 4 metų pertraukos vėl bandau mokytis. Pirmą kartą nebaigiau, bet dabar jau pasiryžau rimtai. Kol kas sunkokai sekasi, su pavarų perjungimu nesigauna ir šiaip sunkoka. Dar dėl savo darbo galiu tik vakarais, tai dar apsunkina viską.
Kaip sekasi kitoms mokytis?

Atsakyti
pries savaite pagaliau iveikiau mazeikiu regitra, bet tik is 5 karto... doh.gif
aiksteleje pas mus liko tik viena figura, parkavimas, visa kita mieste -apsisukimas siauroje gatveje, t forma, ikalne...
man buvo sunku, nes galejau mokytis tik su instruktorium, reikejo daug papildomu pamoku..
ir jau gerai vazinejau, bet vis per egzamina padarydavau kokia kritine klaida - tai ant linijos aiksteleje, tai dirza neprisisegiau!
apsisukant gatveje ant bortelio uzvaziavau...
dabar vis negaliu atsidziaugti islaikius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2015 03 16, 11:26)
pries savaite pagaliau iveikiau mazeikiu regitra, bet tik is 5 karto... doh.gif
aiksteleje pas mus liko tik viena figura, parkavimas, visa kita mieste -apsisukimas siauroje gatveje, t forma, ikalne...
man buvo sunku, nes galejau mokytis tik su instruktorium, reikejo daug papildomu pamoku..
ir jau gerai vazinejau, bet vis per egzamina padarydavau kokia kritine klaida - tai ant linijos aiksteleje, tai dirza neprisisegiau!
apsisukant gatveje ant bortelio uzvaziavau...
dabar vis negaliu atsidziaugti islaikius  biggrin.gif

Aš Jus labai, labai sveikinu 4u.gif Šaunuolė mirksiukas.gif Aš ir vargstu, labai brangiai man tos teisės kainuos doh.gif Mokinuosi tik su instruktoriumi, neturiu su kuo važinėti gatvėje. Dukra ramina, kad viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 03 16, 16:26)
Aš Jus labai, labai sveikinu  4u.gif Šaunuolė  mirksiukas.gif Aš ir vargstu, labai brangiai man tos teisės kainuos  doh.gif Mokinuosi tik su instruktoriumi, neturiu su kuo važinėti gatvėje. Dukra ramina, kad viskas bus gerai  bigsmile.gif

Aciu smile.gif labau jus suprantu, nelengva, bet jusu dukra teisi, viskas bus gerai 4u.gif
As po keleta nesekmingu bandymu nusprendziau pakeisti savo instruktoriu, nors maniskis ir buvo geras. Zinokite, buvo labai naudinga. Pasibandziau su kita masina, gavau nauju patarimu daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2015 03 16, 16:33)
Aciu  smile.gif  labau jus suprantu, nelengva, bet jusu dukra teisi, viskas bus gerai  4u.gif
As po keleta nesekmingu bandymu nusprendziau pakeisti savo instruktoriu, nors maniskis ir buvo geras. Zinokite, buvo labai naudinga. Pasibandziau su kita masina, gavau nauju patarimu daug smile.gif

Aš važinėjau su 3 mirksiukas.gif Pirmas Rigvedos 14 važiavimų pramiegojo, antras pradžioje gerai, o vėliau žiūriu pradėjo temti gumą, nors pravažiavau 20 papildomų vairavimų jis mekena, kad dar galėčiau važiuoti doh.gif Draugė liepė pabandyti su kitu, jog tas pasakytų ko trūksta. O pasirodo, jog viskas neblogai - gatvėje važiuoju gerai, aikštelė irgi tai bandžiau laikyti Regitroje kur susiknisau ant linijos doh.gif Būčiau išlaikiusi iš pirmo karto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 03 16, 18:24)
Aš važinėjau su 3  mirksiukas.gif Pirmas Rigvedos 14 važiavimų pramiegojo, antras pradžioje gerai, o vėliau žiūriu pradėjo temti gumą, nors pravažiavau 20 papildomų vairavimų jis mekena, kad dar galėčiau važiuoti  doh.gif Draugė liepė pabandyti su kitu, jog tas pasakytų ko trūksta. O pasirodo, jog viskas neblogai - gatvėje važiuoju gerai, aikštelė irgi tai bandžiau laikyti Regitroje kur susiknisau ant linijos  doh.gif Būčiau išlaikiusi iš pirmo karto  verysad.gif

O kiek mokate už papildomą pamoką?

Aš irgi turbūt turėsiu daug papildomų pravažinėti, nes su kuo pasipraktikuoti neturiu....
Kada jūsų antras kartas?
Atsakyti
QUOTE(Riešutinė @ 2015 03 16, 21:41)
O kiek mokate už papildomą pamoką?

Aš irgi turbūt turėsiu daug papildomų pravažinėti, nes su kuo pasipraktikuoti neturiu....
Kada jūsų antras kartas?

Pamoka 20, kiti ima 23 eurus. Aš laikyisu kovo 26 d g.gif
Atsakyti
Šiandien išlaikiau vairavimą Regitroje biggrin.gif thumbup.gif Valioooooo!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 26 kovo 2015 - 14:16
QUOTE(DiKu @ 2015 03 26, 15:15)
Šiandien išlaikiau  vairavimą Regitroje  biggrin.gif  thumbup.gif Valioooooo!!!!!!

Sveikinu!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif neapsakomai geras jausmas, ar ne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 03 26, 15:15)
Šiandien išlaikiau  vairavimą Regitroje  biggrin.gif  thumbup.gif Valioooooo!!!!!!

Kaip smagu. Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti