Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(denaxa @ 2015 02 27, 11:42)
Dukra kai laike klause egzaminatoriaus, tai tas pasake kad laiko neriboja. Tai ji ten belenkaip issibande, du ratus vaziavo uz aiksteles ribu- pirma karta neislaike vien del to kad neissibande normaliai masinos, tai antra karta jau tos klaidos nekartojo, ismegino netgi gesimo riba atleidziant sankaba ant pavaros- gavo hyundaju, tai uzgesinti tokiu budu nepavyko,negesta jie taip lengvai smile.gif Cia Vilniuje pries pora su virsum metu smile.gif

Kaune Regitroje visos mašinos - Ford Focus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 02 27, 15:07)
Kaune Regitroje visos mašinos - Ford Focus smile.gif

NUO KADA? rolleyes.gif turi visokiu
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2015 02 27, 18:07)
NUO KADA?   rolleyes.gif   turi visokiu

O kada Jūs ten matėte visokias? Aš buvau 2015. 01 21 tai mačiau tk Fordus tongue.gif Beje Taurida minėjo, jog laikys egzaminą trečiadienį, tai galės papasakoti kokį automobilį gavo vairuoti ir kokie aikštelėje stovi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 28 vasario 2015 - 10:40
Tikrai maciau tik Focusus, nes su instruktorium jau tris pamokas turejau nuo Regitros, tai kitokios markes auto neteko matyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 28, 11:22)
Tikrai maciau tik Focusus, nes su instruktorium jau tris pamokas turejau nuo Regitros, tai kitokios markes auto neteko matyti 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
http://www.15min.lt/...ocus-221-329905
Atsakyti
Regitra iveikta is pirmo karto biggrin.gif , labai dziaugiuosi 4u.gif Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 03 04, 17:16)
Regitra iveikta is pirmo karto biggrin.gif , labai dziaugiuosi 4u.gif Sekmes visoms 4u.gif

Sveikinu 4u.gif

O aš vis skaitau, bet niekaip nesiryžtu mokytis išsilaikyti teises unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 03 04, 16:16)

Sveikinu labai 4u.gif
Pasirodo įmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 03 04, 20:03)
Sveikinu  4u.gif

O aš vis skaitau, bet niekaip nesiryžtu mokytis išsilaikyti teises  unsure.gif

Patikekit manim, tikrai suprantu mirksiukas.gif , gimines ir draugai tikrai galvojo, kad as niekada nevairuosiu, nes kazkaip delsiau, nesilaikiau ir bijojau...bet gyvenimas privercia, keiciam gyvenama vieta , tai mano darbas bus vaikus vezioti kasdien i/is bureliu biggrin.gif
Kaip pasakiau savo instruktoriui, kad mokinuosi vairuoti ne del mados, o del reikalo, tai jis pasake, tokie mokiniai patys geriausi, nes buna labiausiai suinteresuoti rolleyes.gif 4u.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 03 05, 08:51)
Patikekit manim, tikrai suprantu mirksiukas.gif , gimines ir draugai tikrai galvojo, kad as niekada nevairuosiu, nes kazkaip delsiau, nesilaikiau ir bijojau...bet gyvenimas privercia, keiciam gyvenama vieta , tai mano darbas bus vaikus vezioti kasdien i/is bureliu biggrin.gif
Kaip pasakiau savo instruktoriui, kad mokinuosi vairuoti ne del mados, o del reikalo, tai jis pasake, tokie mokiniai patys geriausi, nes buna labiausiai suinteresuoti rolleyes.gif  4u.gif
Sekmes 4u.gif

Sveikinimai 4u.gif thumbup.gif Aš bandysiu antrą kartą mirksiukas.gif O kokius pratimus gavote ir kur važiavote?
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 03 05, 10:58)
Sveikinimai 4u.gif  thumbup.gif  Aš bandysiu antrą kartą  mirksiukas.gif O kokius pratimus gavote ir kur važiavote?

Aiksteleje gavau ribota plota, ir istriza parkavima, isvaziavus is regitros kiemo iskarto liepe sustoti ir palikti masina ilgam stovejimui ikalneje. Mieste vaziavau tikrai neilgai gal kokia 30 min, raudondvario plentas-viliampole , taip pat reikejo atbulomis ivaziuoti i kiema (T forma) ir lygiagretus parkavimas prie saligatvio tarp masinu, ir atgal i regitra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2015 03 04, 20:03)
O aš vis skaitau, bet niekaip nesiryžtu mokytis išsilaikyti teises  unsure.gif

Laba, aš taip pat vis dvejojau, bet va, nuo vakar jau lankau paskaitas. Tikiuosi iki vasaros jau turėt ax.gif

Niekad nemaniau, kad vairuosiu, bet kai yra mažas vaikas ir gyvenam užmiestyje, norint kur nors nukeliaut reik laukt, kol vyras grįš iš darbo (arba va, teko tėčio prašyt - vežiojo pora mėnesių į raidos centrą :| nesinori apkraut, jei kada vėl reiks ko nors, o ir amžius jo nebe tas). Po to, kai rudenį tėtį operavo ir pora savaičių namie nebuvo, jau ir mama per Kalėdas kelių eismo taisyklių knygutę dovanojo (pati nevairuoja) lotuliukas.gif

Ai, prie to paties, gal kas lankė kursus ARV-Auto Šilainiuose ir ką nors apie instruktorius žino? per šią savaitę sakė sugalvot, ar norim/nenorim konkretaus instruktoriaus.
Atsakyti