Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(DiKu @ 2015 02 22, 10:37)
Aikštelėje gavau įstrižą parkavimą ir užvažiavau ant linijos. Tai kritinė ir psio...

Aišku.Niu gaila,bet nieko,kitą sykį pasiseks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 02 21, 12:38)
Šiandien laikiau egzaminą - nepasisekė  blush2.gif Užvažiavau ant juostos ir durnė nepasitaisiau, kai galėjau taisytis, bet į gatvę važiavau mano instruktorius labai aukštas Gediminas Vičiūnas, pakankamai normalus. Ištardė kaip Marytę Melnikaitę  mirksiukas.gif Po kapotu nelindom, bet Lukoile atbula važiavau, paskui apsisukti turėjau neatsitrenkiant į bortus, liepė rodyti kaip nuokalnėje pastatyti. Viskas būtų ok, bet mašina man didelė aš jos gabaritų nejaučiu. Sakė jei ne ta kritinė būčiau išlaikiusi. Kaip nekeista buvau visai rami, nepergyvenau nes žinau, kad mokėsiu ir vėl laikysiu, ką čia prisinervuosi  mirksiukas.gif

Nelabai supratau, padarete kritine klaida aiksteleje, bet i gatve vistiek leido vaziuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 25, 08:53)
Nelabai supratau, padarete kritine klaida aiksteleje, bet i gatve vistiek leido vaziuoti? g.gif

Taip, klausė ar noriu važiuoti ar ne, nes tada sekantį kartą pigiau bus. Pasakiau- noriu, galvoju pasižiūrėsiu kaip bus gatvėje. O gatvėje gavosi SUPER DUPER. Viską sušiko aikštelė. Mes laikėme keturi žmonės, vaikinukas aikštelėje susiskirto, aš, moteris gatvėje dvi kritines padarė (mes susitikome gatvėje ir pasišnekėjome dar), ir tik vienam vaikinui pavyko iš karto.
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 02 25, 16:11)
Taip, klausė ar noriu važiuoti ar ne, nes tada sekantį kartą pigiau bus. Pasakiau- noriu, galvoju pasižiūrėsiu kaip bus gatvėje. O gatvėje gavosi SUPER DUPER. Viską sušiko aikštelė. Mes laikėme keturi žmonės, vaikinukas aikštelėje susiskirto, aš, moteris gatvėje dvi kritines padarė (mes susitikome gatvėje ir pasišnekėjome dar), ir tik vienam vaikinui pavyko iš karto.

Tada viskas aisku, laukia ir manes sitas ""smagumas""kita treciadieni, kazkaip labiausiai ir bijau aiksteles doh.gif . O kaip masina pati, sako regitroj nauji masiniukai tai labai jautrus, kazkaip bijau uzgesti, nes as is tu kur reikia prie auto priprasti ir susidraugauti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos vairuotojos smile.gif Siandiena pagaliau, is 4-to karto issilaikiau vairavimo egzamina regitroje biggrin.gif Buvo ziauriai baisu, rankos drebejo, gavau du pratimus, apsisukti ribotam plote, bei ligiagriatu parkavima... Gavau tris klausimus :

Kaip aptikrinsi ausinimo skystcio kieki ausinimo sistemoje

Kaip patikrinsi alyvos lygi

Kaip patikrinsi ar veikia darbinis stabdys.

Padariau kelias klaidas del posukiu, zieduose juos parodziau per trumpai, mirktelejau ir tiek, bet aciu D islaikiau drinks_cheers.gif thumbup.gif Reikes savaitgali laistyt... padare nuotraukyte, teises atsiimti uz 10 dienu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 25, 18:12)
Tada viskas aisku, laukia ir manes sitas ""smagumas""kita treciadieni, kazkaip labiausiai ir bijau aiksteles doh.gif . O kaip masina pati, sako regitroj nauji masiniukai tai labai jautrus, kazkaip bijau uzgesti, nes as is tu kur reikia prie auto priprasti ir susidraugauti 4u.gif

Aš tai su automatine važiavau tai visai verkti norisi doh.gif šitiek pinigų sukišau važiavimams jau atrodo daugiau nebegaliu. Labai materialiai sunku, dar dukra abiturientė ....
O mašina didelė, jautri tik koja prilieti ir stoja. Man tai priprasti dar reikia, aš antro laikymo jau bijoti pradedu.
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 02 25, 21:05)
Aš tai su automatine važiavau tai visai verkti norisi doh.gif šitiek  pinigų sukišau važiavimams  jau atrodo  daugiau nebegaliu. Labai materialiai sunku,  dar dukra abiturientė ....
O mašina didelė, jautri tik koja prilieti ir  stoja. Man tai priprasti dar reikia, aš antro laikymo jau bijoti pradedu.

Jooo jau cia pinigu siurbimas, as irgi emiau 6 papildomas pamokas doh.gif , tai antradieni baigsiu vazineti, o treciadieni i regitra, tikiuosi viskas bus gerai, jauciu, kad vaziuoju neblogai, tik instruktorius sako, kad per ilgai galvoju sankryzoje ka is kur turiu praleisti sukant, tas galvojimas aisku trunka 3-4 sekundes, bet jam per ilgai doh.gif , viena karta jis mane uzkniso su situ pasakymu, tai as jam pasakiau, kai mano vairavimo stazas bus 20 metu ir daugiau tai man galvoti uzteks ir puses sekundes, bet dabar reikia praktikos ir igudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas gali parekomnduoti gerą instruktorių vilniuje. Būčiau labai dėkinga. Ir dar vienas klausimas. Ar instruktorius pats pasako kur susitikti ar galima pasirinkti?Man aktualu butu kad netoli darbo suditiktume ir netoli darbo baigtume pamoką.

Atsakyti
Man iskilo klausimukas, kiek laiko leidzia apsiprasti su auto per egzamina?
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 26, 16:17)

Jums bus skirta iki 1 val. viskam. Tai manau tikrai neilgai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DiKu @ 2015 02 26, 17:28)
Jums bus skirta iki 1 val. viskam. Tai manau tikrai neilgai. g.gif

Tai tada tikrai gausiu max 5 minutes biggrin.gif , nu gal perkasiu ta masinioka 4u.gif
Kazkaip nepergyvenu per daug, pasiemiau papildomu pamoku pries egzamina, tai jauciu, kad daug geriau vaziuoju, bet stresas ir nepazystama auto gali pakisti man koja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 26, 17:17)

Dukra kai laike klause egzaminatoriaus, tai tas pasake kad laiko neriboja. Tai ji ten belenkaip issibande, du ratus vaziavo uz aiksteles ribu- pirma karta neislaike vien del to kad neissibande normaliai masinos, tai antra karta jau tos klaidos nekartojo, ismegino netgi gesimo riba atleidziant sankaba ant pavaros- gavo hyundaju, tai uzgesinti tokiu budu nepavyko,negesta jie taip lengvai smile.gif Cia Vilniuje pries pora su virsum metu smile.gif
Atsakyti