Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2015 02 10, 17:17)
jeigu jau uzsiregistravote, tai eikite ir laikykite. Bus tik i nauda ( aisku nepigus malonumas), bet pamatysit kaip viskas vyksta, suzinosit kokias klaidas darot.
aisku, labai priklauso koks egzaminuotojas papuola, man papuole labai fainas, viska paaiskino, po egzamino ( nors ir neislaikiau ), bet ikvepe optimizmo.
ir svarbiausia- maziau nervuokites, nes stresas labai pakisa koja. galvokit, kad mokat, kad viskas pasiseks, o ne kad " ai neislaikysiu, nemoku.." as pries pirma laikyma net drebejau, kojos kratesi, bet egzaminuotojas nuramino ir mieste idealiai pravaziavau, jokio streso ir matyt is tos laimes, kad islaikysiu, paciam gale susikirtau biggrin.gif

Gal galite plačiau papasakoti, kokius pratimus gavote aikštelėje, koks maršrutas ir apie klaidas 4u.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 11, 09:20)
Sekmes, linkiu islaikyti ir lauksim naujienu 4u.gif  Kokiame mieste laikote?

pavyko !!! Kaune
Papildyta:
pirma karta- aikstelej gavau istriza parkavima ir apsisukima ribotam plote. mieste buvo masinos palikimas ikalneje ir t forma. vazinejau neilgai, kazkur 20min. visa laika per raudondvario plenta ir pries pilies tilta i kaire i vienpusi ir ten i pora gatveliu ir viskas.
antras kartas ( siandien)- aikstelej gavau statmena parkavima. Mieste masinos palikimas ikalnej, t forma ir apsisukimas gatvej. vazinejau labai ilgai, apie 45min. is tikro vaziavau daug kur, tiek ten kur ir pirma karta, tiek dar per visur, tuo vilijampoles ziedu, net 3 kartus ir tose gatvelese maliausi.
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2015 02 11, 16:16)
pavyko !!! Kaune
Papildyta:
pirma karta- aikstelej gavau istriza parkavima ir apsisukima ribotam plote. mieste buvo masinos palikimas ikalneje ir t forma. vazinejau neilgai, kazkur 20min. visa laika per raudondvario plenta ir pries pilies tilta i kaire i vienpusi ir ten i pora gatveliu ir viskas.
antras kartas ( siandien)- aikstelej gavau statmena parkavima. Mieste masinos palikimas ikalnej, t forma ir apsisukimas gatvej. vazinejau labai ilgai, apie 45min. is tikro vaziavau daug kur, tiek ten kur ir pirma karta, tiek dar per visur, tuo vilijampoles ziedu, net 3 kartus ir tose gatvelese maliausi.

Sveikinu 4u.gif Geras jausmas tikriausiai smile.gif
Kaip pats masiniukas, nekaprizingas? Atbuline pavara i prieki persijungia?
Atsakyti
QUOTE(Taurida @ 2015 02 11, 19:29)
Atbuline pavara i prieki persijungia?

Ko jūs dėl tos atbulinės pavaros pergyvenat? Egzaminatorius privalo parodyti kaip ji jungiasi, nes daugelyje auto ji jungiasi visai skirtingai.
Man daugiau baimė kėlė sankaba, nes keliuose automobiliuose jos buvo tokios suvarytos, kad praktiškai nereaguodavo doh.gif Paprašykit savo instruktorių, kad pamokytų, kaip tokiu atveju elgtis 4u.gif
Atsakyti
pavyko !!! Kaune
Papildyta:

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
As siandien islaikiau.. Panevezy, 7.30. Devintam dangui is laimes smile.gif Toks mielas instruktorius pasitaike !
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2015 02 14, 19:47)
As siandien islaikiau.. Panevezy, 7.30. Devintam dangui is laimes smile.gif Toks mielas instruktorius pasitaike !

Šaunuolė thumbup.gif sveikinimai drinks_cheers.gif
Iš kelinto karto?Kiek parkavimųsi aikštelėj reikėjo daryti?
Papildyta:
pavyko !!! Kaune
Papildyta:

Sveikinimai drinks_cheers.gif tikrai smagu,kai pagaliau įveiki regitrą 4u.gif
Atsakyti
Is pirmo, aikstelej parkavimas buvo.
Atsakyti
Šiandien laikiau egzaminą - nepasisekė blush2.gif Užvažiavau ant juostos ir durnė nepasitaisiau, kai galėjau taisytis, bet į gatvę važiavau mano instruktorius labai aukštas Gediminas Vičiūnas, pakankamai normalus. Ištardė kaip Marytę Melnikaitę mirksiukas.gif Po kapotu nelindom, bet Lukoile atbula važiavau, paskui apsisukti turėjau neatsitrenkiant į bortus, liepė rodyti kaip nuokalnėje pastatyti. Viskas būtų ok, bet mašina man didelė aš jos gabaritų nejaučiu. Sakė jei ne ta kritinė būčiau išlaikiusi. Kaip nekeista buvau visai rami, nepergyvenau nes žinau, kad mokėsiu ir vėl laikysiu, ką čia prisinervuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal žinote kokio instruktorių Panevežyje,kad aprodytų miestą maršrutus. Galvoju bandyti, nes Šiauliuose ilgos eilės ,o noriu per atostogas laikyti. Jei kokius kontaktus turit, būtų gerai.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2015 02 14, 22:37)
Is pirmo, aikstelej parkavimas buvo.

Va kaip smagu,kai iš pirmo pasiseka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(DiKu @ 2015 02 21, 12:38)
Šiandien laikiau egzaminą - nepasisekė  blush2.gif Užvažiavau ant juostos ir durnė nepasitaisiau, kai galėjau taisytis, bet į gatvę važiavau mano instruktorius labai aukštas Gediminas Vičiūnas, pakankamai normalus. Ištardė kaip Marytę Melnikaitę  mirksiukas.gif Po kapotu nelindom, bet Lukoile atbula važiavau, paskui apsisukti turėjau neatsitrenkiant į bortus, liepė rodyti kaip nuokalnėje pastatyti. Viskas būtų ok, bet mašina man didelė aš jos gabaritų nejaučiu. Sakė jei ne ta kritinė būčiau išlaikiusi. Kaip nekeista buvau visai rami, nepergyvenau nes žinau, kad mokėsiu ir vėl laikysiu, ką čia prisinervuosi  mirksiukas.gif

Kur užvažiavai ant juostos,parkuodamasi ar gatvėj?
Šiaip labai gerai,kad taip optimistiškai nusiteikusi esi,aišku ko nervuotis,išlaikysi kitą kartą mirksiukas.gif svarbiausia moki vairuoti,taisykles žinai,pasiseks tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2015 02 21, 13:56)
Va kaip smagu,kai iš pirmo pasiseka  thumbup.gif
Papildyta:

Kur užvažiavai ant juostos,parkuodamasi ar gatvėj?
Šiaip labai gerai,kad taip optimistiškai nusiteikusi esi,aišku ko nervuotis,išlaikysi kitą kartą  mirksiukas.gif  svarbiausia moki vairuoti,taisykles žinai,pasiseks tikrai  4u.gif

Aikštelėje gavau įstrižą parkavimą ir užvažiavau ant linijos. Tai kritinė ir psio...
Atsakyti