QUOTE(Lock @ 2015 02 07, 12:27)
Aš tai nekreipiu dėmesio į pypsintojus. Aišku, jei pati ką pridirbu, tai suprantu. Bet dažniausiai pypsina tokie-varyk, gali pranert, nors aš tikrai nesiardau ir neužkišinėju mašinos kitiems, kad tik gale stovintis būtų patenkintas. Kiti toks jausmas pypsina profilaktiškai, tipo lapas, nepavažiuos, tai iškart ant signalo.
Pypsintoju ivairiu buna,kartais tikrai gerai kad papypsina...pvz.,vaziavau nuo Tapeliu ezero cia kada vasara,reikejo i Nemencines plenta i kaire sukti,masinu daug,uz manes irgi padori eile,man is desines stovejo ten kazkas ir as privaziavus sankryza ir stovedama pirma neturejau desines puses matomumo,uz manes stovinciam matomumas buvo geras- tai jis man pyptelejo kai kelias is desines buvo laisvas,tipo-varyk jau... nu tai tokiu atveju negi pyksi? Cia kaip tik aciu tik gali pasakyt O dukrai buvo situacija (ji vazineja su zaliu lapu ir labai maza masina,bet vaziuoja normaliai ir prie sankryzu nemiega),kai autobusas privaziavo visai prie pat subines ir dar nespejus uzsidegti zaliai iskart dejo ant signalo...tai as vaikui siaip patariau tokiais atvejais isijungt avarinius,islipt is masinos ir nueit paklaust- ar su jos masina kas negerai kad pypsina? Nes siaip is esmes atstuma reikia palikti toki,kad galetum apvaziuoti jei ka,o ne klijuotis ant subines Bet cia vienetiniai atvejai,paprastai nieks nepypsina ir nieks neuzkisineja jei normaliai vaziuoji. Kartais pypteli perspedami,tiesiog is baimes,nes nezino tu lysi ar ne,ypac kai pamato vos ne vaika uz vairo su zaliu lapu As pati vazinejau kol dukra mokesi ir kiek veliau ir su M raide,ir su zaliu lapu,ir su jos masina "zalia" daznokai vazineju,bet nei karto niekas nei pypino,nei uzkisinejo,ir su persirikiavimu irgi jokiu problemu nebuvo-dar greiciau,sakyciau,uzleidzia... Moterys tik neuzleidzia zalialapiu,didina greiti tada ir pypsina kad tik pries jas neuzvaziuotu (lygiai kaip ir neuzleidzia autobusu nei is stoteliu isvaziuoti,nei persirikiuoti i kita juosta ). Girdejau tokia versija kad taip elgiasi butent nemokantys vairuoti,nes jiems baisus bet koks pasikeitimas ju kelyje (nes nemoka numatyti eismo,nemoka planuoti savo ir kitu veiksmu,stebeti kelio ir atitinkamai valdyti masinos).Man tokiu situaciju su savo masina nepasitaiko net ir kai zalias lapas kabo ant subines-tiesiog nesudarau tam salygu