Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(kice @ 2015 01 26, 19:33)
O as kursuose vazineju va tokiu oru, kaip dabar smile.gif Na as leta ir atsargi, tai visai normaliai tas vaziavimas.. Nieko baisaus nematau smile.gif

Tai vat ir aš važiuočiau su instruktorium,kai pedalai yra pas jį tai nebijočiau smile.gif o vat su vyru kažkaip g.gif jis mašiniuką savo saugo biggrin.gif tikiu,kad žiemą išmokus važiuoti,tai vasarą bus juokas mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien maciau kaip mokomasis parkavosi atbuliniu RIMI aiksteleje tarp dvieju automobiliu...
Atsakyti
Sveikos. Pradėjusi ir aš šiuos mokslus krimst. Teorija jau išlaikyta, praktikos dvi pamokas turėjau. Bet jau taip man sunku... Automobilio prieš tai nebuvau čiupinėjus nei karto. Per pirmą pamoką iškart išvažiavom į gatves. Galvojau, kad paklaiksiu - nei žinau, ką daryt, nei suprantu, ar tiesiai važiuoju, ar netiesiai, kiek posūkiuose vairą pasukt - išvis mįslė, o kad aplink dar suspėt dairytis - neįmanoma. Antra pamoka jau buvo kiek geresnė. Bet vis tiek po kelią pavingiuoju, nesusivokiu, kaip ta mašina stovi eismo juostoj, atstumų nelabai jaučiu. Gal su pedalais jau truputį geriau elgtis pradėjau, bet pavaras junginėju iš to streso per grubiai ir su jėga, gaunu nuo instruktoriaus pylos. Vairo sukimas vis tiek dar mįslė, nelieka aišku, kiek sukt, kad važiuotų taip, kaip noriu. Žodžiu, jaučiuosi kol kas beveik beviltiškai. sad.gif bet reikia išmokt, niekur nedingsiu. Sunkinanti aplinkybė, kad nėra kam su manim užsiimt "po pamokų". Tikiuosi, kad vis dėlto pavyks...
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2015 01 26, 20:41)
siandien maciau kaip mokomasis parkavosi atbuliniu RIMI aiksteleje tarp dvieju automobiliu...

aik tu naaa... va sito as labiausiai ir bijau.. Siaip taip islaikiau iskaita mokykline, po savaites laikysiu praktikos egza Pnv.. Ragai, kaip bijau..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2015 01 23, 14:46)
kaip sekesi?

Blogai sekesi jau trecias kartas ir vis kokia linija pasimaiso sad.gif kaip egzaminuotojas sake matosi,kad esi vairuojanti,bet ziopla smile.gif
Papildyta:
QUOTE(takemyscars @ 2015 01 27, 10:02)
Žodžiu, jaučiuosi kol kas beveik beviltiškai. sad.gif bet reikia išmokt, niekur nedingsiu. Sunkinanti aplinkybė, kad nėra kam su manim užsiimt "po pamokų". Tikiuosi, kad vis dėlto pavyks...

Viskas cia ok man tas pats buvo,kaip mano instruktorius sake po 5 pamokos jau eisi vairuot kai i svente! taip ir buvo 4u.gif va tik regitra man vis dar problema kai tik atsisedu uz ju masinos, rankos kojos dreba ir vsio sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rukstite: 28 sausio 2015 - 16:46
As baigiau kursus, bet darau pakankamai daug klaidu.. Nusipirkau kelias pamokas papildomai ir bandysiu laikyti Regitroj. Na giminaite turi teises gal 20 metu, bet is kiemo masinos atbula neisstumia.. O as - laisvai.. Ir drauge ramina, kad dar ne tokios vistos vairuoja.. Bet as ziauriai bijau regitros biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat,kad dar netokios vistos vairuoja smile.gif instruktorius tai reke kai pirma karta neislaikiau sake tu gal 50g ikalk,kad taip nesinervuotum biggrin.gif siaip tai as ir pati suprantu,kad viskas per tuos nervus,bet kai nueinu ir pradedu drebet,nors atrodo kas cia tokio ne pirmas kartas
Atsakyti
QUOTE(Rukstite @ 2015 01 28, 21:05)
Tai vat,kad dar netokios vistos vairuoja smile.gif instruktorius tai reke kai pirma karta neislaikiau sake tu gal 50g ikalk,kad taip nesinervuotum biggrin.gif siaip tai as ir pati suprantu,kad viskas per tuos nervus,bet kai nueinu ir pradedu drebet,nors atrodo kas cia tokio ne pirmas kartas

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na, geras instruktoriaus lygis, jei siūlo "įkalti" 50 gr biggrin.gif
Atsakyti
Aha.. Dabar kalt negali visai. Uzsiregistravau antradienui laikyt - tai dabar siurpas jau krecia, adrenalinas veikia ir i tulika lakstau.. Kas bus antradieni?!
Per gyvenima laikiau tu egzu visokiu desimtis kartu, niekad nebijojau, visus islaikiau is pirmo karto visada.. O dabar.. Amzius matyt veikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 29 sausio 2015 - 08:24
QUOTE(kice @ 2015 01 29, 09:23)
Aha.. Dabar kalt negali visai. Uzsiregistravau antradienui laikyt - tai dabar siurpas jau krecia, adrenalinas veikia ir i tulika lakstau.. Kas bus antradieni?!
Per gyvenima laikiau tu egzu visokiu desimtis kartu, niekad nebijojau, visus islaikiau is pirmo karto visada.. O dabar.. Amzius matyt veikia biggrin.gif

Parašykit po egzamino . Ir- sėkmės !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Sveikos, as ir atejau pasiguosti biggrin.gif . Siandien turejau laikyti mokyklini, bet jauciau ir maciau, kad man tu pamoku mokykliniu maza. Instruktoriui sakau nelaikysiu, dar reikia mokintis, aiksteleje viso su juo buvom 3 valandas, man to maza, gal as tikrai ziopla g.gif . vat per ta aikstele ir neisvaziavau laikyti (savo noru). Matau, kad parkuojuosi nevisai taip kaip reikia, o ir ta aikstele pilnutele sniego, liniju nesimato doh.gif.
Dar pastebejau, kad mano instruktorius labai megsta bambeti, kiekvienoj situacijos vis sako ka daryti, tai pristabdyti, tai greiciau, tai tokia pavara, tai anokia, nors masina as jauciu jau tikrai gerai ir ta visa galeciau atlikti be jo isikisimo, pati jau nieko nesiimu spresti, nes tik pradek kazka daryti, sako ar as tau daviau komanda? blink.gif Tuomet pati tiesiog automatiskai lauki kol jis kazka bamteles blink.gif. Tai kaip as galiu laikyti egzamina, jei paciai negalima nuspresti doh.gif . Kazkaip dingsta pasitikejimas savimi... verysad.gif
Net nezinau ar jam toliau moketi uz papildomas pamokas...ar pasieskoti kito instruktoriaus.
Zodziu grizau namo, nublioviau posma ir vaziuosiu su vyru mokintis vairuot blush2.gif
Gal zinote kiek kainuoja papildoma pamoka vairavimo, mano instruktorius ima 15 Eur.
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2015 01 29, 09:04)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na, geras instruktoriaus lygis, jei siūlo "įkalti" 50 gr  biggrin.gif

cia buvo juoko forma smile.gif

Papildyta:

Gal zinote kiek kainuoja papildoma pamoka vairavimo, mano instruktorius ima 15 Eur.
[/quote]
pas mane buvo super instruktorius jai esi is vln galiu rekomenduot 4u.gif
Atsakyti