Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

Kiek žinau, tai skančio laikymo data priklauso dar ir nuo to kelintą kartą perlaikai. Kuo daugiau kartų neišlaikai, tuo toliau atsikelia.
Atsakyti
QUOTE(ancienteye @ 2014 12 08, 11:34)
Kiek žinau, tai skančio laikymo data priklauso dar ir nuo to kelintą kartą perlaikai. Kuo daugiau kartų neišlaikai, tuo toliau atsikelia.

Draugė, kai neišlaikė vairavimo (3 kartą) tai pats regitros instruktorius pasakė, kad po savaitės gali bandyt gaudyt laisvų laikų. Tai ji užsiregistravo kada davė artimiausią laiką (mažgaug po mėnesio), bet praėjus savaitei patikrino, rado laiką rytojui ir persiregistravo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S..K..: 08 gruodžio 2014 - 11:56
Šiandien buvom su instruktorium Vilniuj, Regitros aikštelėj. Tai išsibėgėjjimų nevažiavo, kiek mašinų matėm, ir estakada neliesta, sniegutis išdavė. Instruktorius minėjo, kad egzaminuotojai naują vietą pamėgo- iš regitros išvažiavus į dešinę, tiesiai, tada į kairę ( tos gatvės nepamenu, pramoniniai visokie pastatai), tiesiai ir kelią nuvažiavus, pakilti į kalniuką, įsiliet į srautą, pagrindiniam kelyj, kur nuo lukoil'o link Trakų. Ir dar minėjo, kad yra vienas egzaminatorius, aukštas, lieknas, su akiniais. Jis iš ministerijos ten atėjęs ir apie save sako- " Aš griežtas, bet teisingas". Instruktorius man palinkėjo pas jį nepapult...
Kaip sekas laikančioms?
Atsakyti
Sveikos. Na va, išsilaikiau šiandien regitroj smile.gif iš pirmo karto. Drebėjau kaip lapas iki kelionės pradžios. Po to keistai įsijungė olimpinė ramybė... Išsibėgėjimas buvo, 45laipsnių parkuotė ir t forma. Estakada ir ribotam plote apsisukimą dariau kelyje. Linkiu visoms didžiausios sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 10, 14:12)
Sveikos. Na va, išsilaikiau šiandien regitroj smile.gif iš pirmo karto. Drebėjau kaip lapas iki kelionės pradžios. Po to keistai įsijungė olimpinė ramybė... Išsibėgėjimas buvo, 45laipsnių parkuotė ir t forma. Estakada ir ribotam plote apsisukimą dariau kelyje. Linkiu visoms didžiausios sėkmės smile.gif

Sveikinu ir tikrai smagu skaityti,kai pavyksta iš pirmo karto 4u.gif šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
http://m.lrytas.lt/n...35#.VJGNKD-9t1I
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 17, 16:09)

Ačiū už nuorodą 4u.gif perskaičiau smile.gif
Kažkodėl nesigąsdinu,manau bus geriau net.
Atsakyti
Baisiausia, kad viskas priklauso tik nuo egzaminatoriaus. Kol laukiau eilės prie T formos, prieš mane mergina įvažinėjo į ją, tai kiek kreivai išvažiavo, egzaminatorius išlipo ir išmatavo rulete kiek ji nukreivino. Linkiu nei vienai ant tokio nepapult. Man lengviau aikštelėj visus tuos pratimus atlikti buvo, nei mieste, todėl džiaugiuos, kad dar spėjau prieš permainas.
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 17, 18:54)
Baisiausia, kad viskas priklauso tik nuo egzaminatoriaus. Kol laukiau eilės prie T formos, prieš mane mergina įvažinėjo į ją, tai kiek kreivai išvažiavo, egzaminatorius išlipo ir išmatavo rulete kiek ji nukreivino. Linkiu nei vienai ant tokio nepapult. Man lengviau aikštelėj visus tuos pratimus atlikti buvo, nei mieste, todėl džiaugiuos, kad dar spėjau prieš permainas.

Tikrai daug kas priklauso nuo to,koks egzaminuotojas paklius...
Linkiu,kad visoms papultų geranoriški 4u.gif
Atsakyti
GAL KAS GALI PAREKOMENDUOTI GERA INSTRUKTORIU MARIJAMPOLEJ?
Atsakyti
na gal jau yra laikiusiuju regitroje pagal naujas taisykles. t. y. be aiksteles.KAIP SEKESI.KA REIKEJO ATLIKTI?
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2015 01 05, 16:12)
na gal jau yra laikiusiuju regitroje pagal naujas taisykles. t. y. be aiksteles.KAIP SEKESI.KA REIKEJO ATLIKTI?

Ar tikrai jau nebera visai? Ir as laikysiu Mazeikiuose, labai domina..
Atsakyti