Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

Kuo toliau, tuo labiau nieko nesuprantu. Vel aikstelese pratimai visi sugrazinti?! Kaip jus sitiek pratimu darot aikstelese? g.gif Kaune budavo vienas kuris nors parkavimas ir pagreitejimas. O dabar kai paskaitau....
Atsakyti
Merginos, kurios su fokusu laikėt, ar teisybė, kad reik žiūrėt pro galinį langą, parkuojantis, ne pro mažiuką, o pro didesnį? Ir dar- mašina benzininė ar dyzelis?
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 05, 16:27)
Merginos, kurios su fokusu laikėt, ar teisybė, kad reik žiūrėt pro galinį langą, parkuojantis, ne pro mažiuką, o pro didesnį? Ir dar- mašina benzininė ar dyzelis?

As laikiau Tauragej su fokusu.Kai parkavausi ziurejau pro veidrodelius kaip ir kitose masinose. Buvo dyzeliukas.
Pries pradedant vaziuot atbulom per egza butina paziuret per peti - nepamirskit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 12 05, 16:27)

As laikiau Klaipedoje su dyzeliuku fokusu, tai man instruktorius buvo ikaes i galva, kad kiekviena karta stumiantis atgal turi atsisukti ir paziureti per galini langa smile.gif siaip kiek esu girdejusi tai tikrai reikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolita10 @ 2014 12 05, 15:19)
Kuo toliau, tuo labiau nieko nesuprantu. Vel aikstelese pratimai visi sugrazinti?! Kaip jus sitiek pratimu darot aikstelese?  g.gif Kaune budavo vienas kuris nors parkavimas ir pagreitejimas. O dabar kai paskaitau....

Na bent jau Klaipedoj tai kaip tik sumazejo iki dvieju pratimu, nes dar pries menesiuka reikedavo daryti po tris pratimus. Ir jeigu neklystu (jei klystu pataisykit) bet nebera pagreitejimo ir kalniuko, o apsisukimas ribotam plote, T forma ir trys statymai liko, is situ kazkuriuos du reikia daryti ir jei gauni aiksteliai statyma tai mieste nebereikia statyti tas pats su T forma jei gauni aikstelei tada mieste nereikes, bet viena is situ mieste vis vien reikes daryti smile.gif
Atsakyti
laikiau pirma karta regitroje.neislaikiau. ir man meta kompas kad kita registracija galima tik sausio 16-cia Mazeikiuose.
ar ir jums kai neislaiket reikejo tiek ilgai laukti?
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 12 06, 00:56)
laikiau pirma karta regitroje.neislaikiau. ir man meta kompas kad kita registracija galima tik sausio 16-cia Mazeikiuose.
ar ir jums kai neislaiket reikejo tiek ilgai laukti?

Lygiai 2 menesius laukiau, kai neislaikiau. Bet tai cia Kaune. Kitur taip ilgai nereikia laukti.
O kauno regitros egzaminuotojai reikalauja, kad vaziuojant atgal ir ziuretum atgal atsisukes, o ne per veidrodelius
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 12 06, 09:55)
O kauno regitros egzaminuotojai reikalauja, kad vaziuojant atgal ir ziuretum atgal atsisukes, o ne per veidrodelius

Iš kur ištraukėt? Aš veteranė laikyme, 4 kartus su skirtingais egzaminatoriais Kaune laikiau, yra reikalavimas pažiūrėti pro galinį langą kai važiuoji atbulas, bet žymi klaidą, jei visiškai nesiorientuoji pagal veidrodėlius ax.gif Mane mokė taip, kad kaskart, kai įsijungi atbulinę pavarą, žvilgteli pro galinį langą ir tada jau žiūri į veidrodėlius.
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 12 06, 16:36)
Iš kur ištraukėt? Aš veteranė laikyme, 4 kartus su skirtingais egzaminatoriais Kaune laikiau, yra reikalavimas pažiūrėti pro galinį langą kai važiuoji atbulas, bet žymi klaidą, jei visiškai nesiorientuoji pagal veidrodėlius ax.gif Mane mokė taip, kad kaskart, kai įsijungi atbulinę pavarą, žvilgteli pro galinį langą ir tada jau žiūri į veidrodėlius.

Tai as gal ir ne is lempos rasau, o is patirties. Vaziuojant atgal paziurejau atsisukus, toliau ziurejau per veidrodelius. Egzaminuotojas pasake: " ar as turiu uz tave ziuret atgal? " Paaiskino, kad per veidrodelius tipo nieko nesimato, ziureti reikia atgal atsisukus. I r zymejo kaip klaida
O apskritai kai nori prie ko nors prikibti visada surasi priezasti.
Pavyzdziui, labai keistai atrode kai isejo laikyti egzamino gal koks 10 zmoniu ir visiems ta pati uzduotis: parkavimasis prie saligatvio. Matyt taip ta ryta reikejo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita10: 06 gruodžio 2014 - 16:55
Idomu,cia jie kas metai keicia reikalavimus ar dazniau? doh.gif lotuliukas.gif Man pries 4m. buvo pasakyta kad iskart isvarys is egzamino,jei tik bent karta meginsiu pro langa paziuret doh.gif Net patare langa uzsidaryti del viso ko doh.gif O del tos naujoves-nezinau,ka galima pamatyti atsisukus atgal-tik ta,ka pamatysi ziuredama i salono veidrodi ir tikrai ne daugiau,o pasinaudojus saloniniu,+ soniniais-matosi v i s k a s, ko tikrai nesuziuresi ziuredama tik pro galini atsisukus...o dar ir sitaip persikreipus vaziuoti nu reikia gimnastu buti ko gero,man,pvz.,tai fiziskai butu per sunki uzduotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 12 06, 16:52)
O apskritai kai nori prie ko nors prikibti visada surasi priezasti.

Na tikriausiai čia ir yra esminis egzaminavimo "principas" 4u.gif Nes tikrai laikiau 4 kartus ir nė karto prie manęs neprikibo aikštelėje, visos klaidos būdavo mieste.
Atsakyti
kiek jus merginos lauket po neislaikyto egzamino?
man meta tik sausio 16d. Mažeikiuose....
nesamone
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 12 07, 23:42)
kiek jus merginos lauket po neislaikyto egzamino?
man meta tik sausio 16d. Mažeikiuose....
nesamone

Aš dar nelaikiau praktikos,bet giminaitė laikė prieš mėnesį,neišlaikė iš pirmo karto,tai ir tik po mėnesio leido registruotis kitam.Ji vis stebėjo regitros psl. ir "gaudė laiką",na tiesiog būna,kad atsisako kiti,tada ir gali greičiau papulti tam egzaminui.Tiesiog reikia dažnai sekti tam psl.Giminaitei pasisekė,"pagavo" tinkantį laiką po savaitės ir išlaikė smile.gif
Manau esmę supratai,sėkmės 4u.gif
Atsakyti