Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(avietia @ 2014 09 24, 14:11)
sveikos, gal galit imesti nuorodą į puslapį kur yra tie 20 klausimų su atsakymais, kurių klausia per praktikos egzaminą? turėjau bookmarkuose, o dabar kompiuteris pasikeitė ir neatsimenu koks ten puslapis 4u.gif

http://auto-mokykla....ndex.php?id=240 prasau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios didziules eiles belaukiant egzamino praktikos doh.gif
Ar kam nors pavyksta pagauti ankstesni laika neislaikiusioms regitroje egzamino? Nes kai pirma karta registravausi vis pasitaikydavo kelios vietos ir budavo galima paankstinti laika.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 09 24, 16:56)
Kokios didziules eiles belaukiant egzamino praktikos doh.gif
Ar kam nors pavyksta pagauti ankstesni laika neislaikiusioms regitroje egzamino? Nes kai pirma karta registravausi vis pasitaikydavo kelios vietos ir budavo galima paankstinti laika.

Anksčiausias spalio 10 dieną ir tik 8 val., nuo 14 d. po pietų gana nemažai laisvų laikų. Dar nesu laikiusi egzamino.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2014 09 24, 16:08)
Anksčiausias spalio 10 dieną ir tik 8 val., nuo 14 d. po pietų gana nemažai laisvų laikų. Dar nesu laikiusi egzamino.

O man rodo lapkricio 22 diena. Mistika blink.gif Kaip gerai butu man pagauti spalio 10 dienos..
Tai reiskiasi jeigu neislaikai egzamino, tai ankstesniu vietu gauti neverta tiketis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresor: 24 rugsėjo 2014 - 15:15
QUOTE(Tresor @ 2014 09 24, 16:14)
O man rodo lapkricio 22 diena. Mistika blink.gif Kaip gerai butu man pagauti spalio 10 dienos..
Tai reiskiasi jeigu neislaikai egzamino, tai ankstesniu vietu gauti neverta tiketis.

Man irgi tik lapkricio beveik gala rodo,ir per pusantro men neuztaikiau nei karto anksciau,tad saugau vieta.
Atsakyti
Mane jau irgi i nevilti varo - tik lapkricio galas.... doh.gif nesamone kazkokia
Atsakyti
QUOTE(shinshila84 @ 2014 09 24, 14:31)

ačiū smile.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=65842882
Straipsnis musu tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 09 25, 16:09)

O jau komentarai straipsnio smile.gif

Beja tikrai pikta del tokiu eiliu,bet nieko nepadarysim,kita savaite egzaminas,pagaliau thumbup.gif ir istikro jauciu,kaip reikia patirties,kaip uzsimirso viskas,nevazineju regitros marsrutais,nei karto per pusantro men.nepasitaike i ta puse vaziuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nesta123: 25 rugsėjo 2014 - 18:56
QUOTE(Tresor @ 2014 09 25, 16:09)

As tai pikta doh.gif
Tik laikas tempiasi ir pinigine tusteja..Nusibodo tikrinti laisvas vietas, jau praradau vilti rasti laisva vieta. Jauciu teises turesiu tik kitais metais, toks noras buvo tureti ir gauti jas iki rudens, o dabar dingsta optimizmas.
Atsakyti
Šiandien antrą kartą buvo nesėkminga diena. Šįsyk į miestą išvažiavau, bet kažkokiu būdu nesugebėjau antros pavaros į kalną važiuojant įjungti. Įvariau 4 pavarą, mašina ėmė drebėti.. Užgesau ir pariedėjau atgal.. Žodžiu, nusivyliau savimi. O ir šiaip nervina, kad instruktorius nekalbus buvo, tai su savimi kalbėjausi. Dabar jau nzn ar mėginsiu, labai brangiai man tos teisės kainuos su skraidymais... Ir MB bumba sad.gif turbūt darsyk bandysiu, privalau, jei MB sutiks. Jei ne, nukelsiu pavasariui..
Eilės kosminės....
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 09 26, 12:03)
Šiandien antrą kartą buvo nesėkminga diena. Šįsyk į miestą išvažiavau, bet kažkokiu būdu nesugebėjau antros pavaros į kalną važiuojant įjungti. Įvariau 4 pavarą, mašina ėmė drebėti.. Užgesau ir pariedėjau atgal.. Žodžiu, nusivyliau savimi. O ir šiaip nervina, kad instruktorius nekalbus buvo, tai su savimi kalbėjausi. Dabar jau nzn ar mėginsiu, labai brangiai man tos teisės kainuos su skraidymais... Ir MB bumba sad.gif turbūt darsyk bandysiu, privalau, jei MB sutiks. Jei ne, nukelsiu pavasariui..
Eilės kosminės....

4u.gif tau,liudna,zinau,nepasiduok,jau tiek beliko,tik egzaminas,kantrybes daug reikia ir zinoma dar tada pavazinet su kitom masinom,jei tik yra galimybe. Kada dabar vieta begauni?
Atsakyti