Oi kaip bus faina gatveje, tarp realiu automobiliu prisiparkuoti egzamino metu Kas padengs zala? Instruktorius ar Regitra?
QUOTE(kice @ 2014 12 03, 20:37)
Oi kaip bus faina gatveje, tarp realiu automobiliu prisiparkuoti egzamino metu Kas padengs zala? Instruktorius ar Regitra?
Va va ir mane tas domina
QUOTE(Irce6 @ 2014 12 03, 21:00)
Va va ir mane tas domina
Pritariu Kakofonija, užkniso, kas diena tas naujiena.
QUOTE(kice @ 2014 12 03, 20:37)
Manau,kad zalos niekam nereiks dengt,nes egzaminuotojui paspaudus stabdzio pedala egzaminas bus labai greitai baigtas. Netikiu,kad egzaminuotojas lauks kol ,,milimetrais,, bus prasukama pro tikra masina.
QUOTE(kice @ 2014 12 03, 21:37)
Na jeigu jau einat laikyti Regitros egzaminą, reiškia tikitės gauti teises, reiškia kad vairuoti mokate (juk po išlaikymo galėsit važiuoti pati sau viena ir parkuotis realiose situacijose). Na tai lyg ir neturėtumėt įvažiuoti į kitą mašiną... Manau, kad egzaminuotojas sureaguotų, jei ką
QUOTE(kice @ 2014 12 03, 13:37)
JAV nėra jokių aikštelių. Parkuotis mokiausi tarp tikrų mašinų. Tik buvo pradedama nuo didelių parkavimo tarpų, paskui mažėjo, kol sumažėjo iki realių. Nieko baisaus, visi išlaiko. Jei būna žalos, tam yra draudimai Kaip tik džiaukitės, kad mokoma bus realaus kelio važiavimas, o ne stulpų.
Pas mus aplamai parkingo moko tik paralelinio, visus kitus pati išmokau, lengviau nei paralelinį su instruktorium.
QUOTE(Taurė @ 2014 12 04, 18:16)
JAV nėra jokių aikštelių. Parkuotis mokiausi tarp tikrų mašinų. Tik buvo pradedama nuo didelių parkavimo tarpų, paskui mažėjo, kol sumažėjo iki realių. Nieko baisaus, visi išlaiko. Jei būna žalos, tam yra draudimai Kaip tik džiaukitės, kad mokoma bus realaus kelio važiavimas, o ne stulpų.
Pas mus aplamai parkingo moko tik paralelinio, visus kitus pati išmokau, lengviau nei paralelinį su instruktorium.
Aš tai nei džiaugiuosi nei pergyvenu,kolkas nesimokau parkuotis,tai man tas pats tik pagalvojus,kad tikrai gal geriau bus,išmoksiu normaliai parkuotis,ne pagal gaireles ar stulpus,ir ta regitra,kaip "baubas" neatrodys
Tikiuosi,kad ir pas mus panašiai mokys,kad pirmiau atstumus didesnius parinks tarp mašinų nes juk pradžioj sunku susigaudyti kas ir kaip turi būti
Jau buvo toks egzaminas Lt kazkada, instruktorius pasakojo, o paskui atsauke del tu nelaimingu ivykiu, vel padare aiksteleje.
Sveikos, vis paskaitineju sia tema, taigi kaip tik siandien teko laikyt praktika Vln Regitroje buvau nusiteikus labai optimistishkai na o Regitra musu numyleta labai megsta siurprizus ir kagi prieinam su egzaminatorium prie masiniuku o ten toks ,,monstras'' visiskai naujas TOYOTA AURIS (laikiau automata) pries 3 savaites jo dar nebuvo buvo senas focusiukas superinis kompaktiskas . Aikstelej liko apsisukimas siaip ne taip pavyko nors vietos pasirode mazoka ,istrizas parkavimas irgi super pavyko be pasitaisymu,na o vat paskutinis pratimas t forma nepraslydo,ivaziuojant uzvaziavau ratu ant linijos nors tiesa sakant daviau i prieki bet egzaminatorius isbego ziuret kas ten ir kaip rato zyme man rode nors tuo metu ratas jau nebuvo ant linijos taigi nepabijojau ir pradejau gincytis ir tiesa sakant kai pasakiau kad noriu paziuret vaizdo irasa,buvau paprasyta pakartot pratima!. Antra karta pavyko ivaziuoti, automobilis tikrai nemazas toks seimyninis aukstas, bet isvaziuojant vis delto kliudziau linija priekiniu ratu Taigi egzaminas neislaikytas .Aikstelej neliko estakados ir isibegejimo galetu ir tformos nebuti....
QUOTE(R. Denisenko @ 2014 12 04, 21:26)
Sveikos, vis paskaitineju sia tema, taigi kaip tik siandien teko laikyt praktika Vln Regitroje buvau nusiteikus labai optimistishkai na o Regitra musu numyleta labai megsta siurprizus ir kagi prieinam su egzaminatorium prie masiniuku o ten toks ,,monstras'' visiskai naujas TOYOTA AURIS (laikiau automata) pries 3 savaites jo dar nebuvo buvo senas focusiukas superinis kompaktiskas . Aikstelej liko apsisukimas siaip ne taip pavyko nors vietos pasirode mazoka ,istrizas parkavimas irgi super pavyko be pasitaisymu,na o vat paskutinis pratimas t forma nepraslydo,ivaziuojant uzvaziavau ratu ant linijos nors tiesa sakant daviau i prieki bet egzaminatorius isbego ziuret kas ten ir kaip rato zyme man rode nors tuo metu ratas jau nebuvo ant linijos taigi nepabijojau ir pradejau gincytis ir tiesa sakant kai pasakiau kad noriu paziuret vaizdo irasa,buvau paprasyta pakartot pratima!. Antra karta pavyko ivaziuoti, automobilis tikrai nemazas toks seimyninis aukstas, bet isvaziuojant vis delto kliudziau linija priekiniu ratu Taigi egzaminas neislaikytas .Aikstelej neliko estakados ir isibegejimo galetu ir tformos nebuti....
Nenusimink kitą kartą tikrai pavyks viskas
QUOTE(Irce6 @ 2014 12 04, 22:38)
Nenusimink kitą kartą tikrai pavyks viskas
Aciu uz palaikyma nenuleidziu ranku noriu surast koki instruktoriu su sia masina ir pavaziuot aikstelej
Pagaliau ir as galiu pasidziaugti, islaikiusi egzamia Regitroje!!!! Mano nuomone, kad kai kuriu pratimu panaikinimas aiksteleje, nera labai didelis siaubas, kaip tik pliusas ismoksime geriau orentuotis eisme. Laikydama vakar egzamina aiksteleje gavau apsisukima ribotam plote ir T formos sankryza. Isvaziavus i miesta gavau pasistatyti akropolio aiksteleje, taciau sito tikrai nereikia bijoti, nes statytis reikia nebutinai tarp masinu, paklausiau egzaminuotojo ar reikia statytis tarp masinu tai jo atsakymas buvo, kur patogiau, taip pat jeigu nepasitikit savo jegom nusireguliuokit veidrodelius kaip moketes aiksteleje ir manau tikrai viskas bus super. Deja man nepasiseke ir reikejo statytis tarp masinu, nes nebuvo laisvu vietu, bet aciu dievui viskas praejo labai gerai. Tiesa turiu toki patarima, paprasykit savo instruktoriaus, kad paskirtu viena pravaziavima vien tik parkavimuisi realiose aikstelese, aisku sitas pravaziavimas sukels labai daug streso, bet galiu duoti ranka nukirsti, kad nebebus taip baisu, parkuotis, is patirties sakau Tiesa pries kelias dienas darydama pravaziavima maciau kaip mergina su regitros masina dare mieste T forma, tai bent jau Klaipedoj ta vieta tikrai nera baisi, manau jeigu iseina aikstelei padaryti sita pratima tai ir per egzamina nebus baisu, aisku galima paprasyti su instruktorium nuvaziuoti i ta vieta ir pasitreniruoti. Merginos nepasiduokit, susikaupkit ir viskas bus super duper