Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokinančioms vairuoti

QUOTE(BRASKYTTT @ 2014 11 22, 21:09)
Mažeikiuose cia. tai manot kad egzaminas nuo to palengves?

Kad nepasunkes tai tikrai. Bent jau gatvej,sankryzoj,T formos ivaziavime ismokau apsisukt. O ir parkuot realioj aikstelej nebutu pamaise ismokt. Bet sita reiks daryt po nauju metu mieste (siandien straipsni apie tai skaiciau).
Visu situ pratimu mus moke nuo geguzes menesio,tai ne tokia ir tragedija buvo.
Bent man T formos,kiemelio pratimus mieste kur kas paprasciau atlikt nei aikstelej. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 11 22, 21:44)
Kad nepasunkes tai tikrai. Bent jau gatvej,sankryzoj,T formos ivaziavime ismokau apsisukt. O ir parkuot realioj aikstelej nebutu pamaise ismokt. Bet sita reiks daryt po nauju metu mieste (siandien straipsni apie tai skaiciau).
Visu situ pratimu mus moke nuo geguzes menesio,tai ne tokia ir tragedija buvo.
Bent man T formos,kiemelio pratimus mieste kur kas paprasciau atlikt nei aikstelej. smile.gif

Manau išmokti aikštelėj,ne tik tarp kuoliukų,pasistatyti mašiną tai tik pliusas 4u.gif gal gali įmesti nuorodą straipsnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2014 11 22, 22:09)
Manau  išmokti  aikštelėj,ne tik tarp kuoliukų,pasistatyti mašiną tai tik pliusas  4u.gif gal gali įmesti nuorodą straipsnio  4u.gif

Extrafm.lt lyg trecias straipsnis. (Per telefona nemoku nuorodos ikelt) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 11 22, 22:43)
Extrafm.lt  lyg trecias straipsnis. (Per telefona nemoku nuorodos ikelt) blush2.gif

Radau,ačiū 4u.gif paklausiau ir ką kalba Regitros direktoriaus pavaduotojas S. Šuminas smile.gif
Atsakyti
Oi mergaitės,šiandien gavau važiuoti su vyro mašina...prieš tai mokiausi su benzinu ir dujom,o pas jį dyzelis...eina sau,tris kartus užgesau,buvau apipypinta...toks jausmas,kad pirmą kartą už vairo sėdau blush2.gif nejaučiu pedalų,pas mane sunkiai mynėsi jie,o čia labai lengvai,per greit sankabą atleidžiu...net vairuot noras praėjo verysad.gif dabar sakau važiuosim į aikštelę pirmiau pasitreniruoti,kad pajausčiau mašiną.Mano mašiniukas senas buvo (tiksliau vyro ji buvo,jau ant ribos) tai subyrėjo,pardavėm į metalo laužą...taip gaila man jos,bet jau atitarnavo savo,o važiavau su ja jau puse velnio.
Kaip jums sekasi persėdus prie kitos mašinos,greitai perprantat kas ir kaip?
Atsakyti
nereikia čia nervuotis, visada reikia laiko atsisėdus už kitos mašinos vairo smile.gif kiekvienoje ir sankaba skirtingam aukšty, aš irgi ir dabar užgęstu persėdus prie visai skirtingų automobilių, vienų gazas jautrus, kiti bukesni, taip, kad viskas čia normaliai, priprasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 11 23, 18:05)
nereikia čia nervuotis, visada reikia laiko atsisėdus už kitos mašinos vairo smile.gif kiekvienoje ir sankaba skirtingam aukšty, aš irgi ir dabar užgęstu persėdus prie visai skirtingų automobilių, vienų gazas jautrus, kiti bukesni, taip, kad viskas čia normaliai, priprasi. ax.gif

Dėkui už palaikymą 4u.gif tikrai priprasiu,mokausi dar tik ax.gif
Atsakyti
Gal yra čia Panevėžiečių? Kokie yra geri instruktoriai Panevėžyje? Mačiau, kad labai daug tų įmonių, nebežinau nei kur eit. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 23 lapkričio 2014 - 18:59
QUOTE(Irce6 @ 2014 11 23, 13:01)
Kaip jums sekasi persėdus prie kitos mašinos,greitai perprantat kas ir kaip?

Kiekviena mašina turi savų niuansų, todėl jei tik yra galimybė reiktų šiek tiek apsiprasti su mašina ir tik tada į gatvę. Prieš egzaminą juk irgi duodamas laikas prisipratinti mašiną. Ypač jaučiasi skirtumas jei nuo galingesnės persėdi prie mažiau galingos ir atvirkščiai. Nes paprastai galingose mašinose visi pedalai sunkiau spaudžiasi ir pvz. gazą reik mažiau spaust. Kai nuo savo BMW 528 pirmą kartą persėdau prie Skoda 1.9 TDI, tai iš kiemo išvažiuojant net kelis kartus užgesau hihihi.gif Net gėda buvo, nes šiaip retai užgesdavau (galingos mašinos privalumas). Bet pas mus truputį įkalnė išvažiuot, su BMW vos vos paspausdavau gazą ir aš jau gatvėj, o Skodoj reikėjo vos ne iki galo spaust kad įveikčiau kalniuką. Na ir gatvėj visokių čiūdų buvo, kaip kad net 5 pavaros prireikė, nors su BMW tik 3 mieste važinėjau. Bet 1-2 važiavimai ir viskas buvo thumbup.gif Kiek sudėtingiau buvo kai prie automato prisėdau, vis pavarų ieškojau ir nežinojau kur dėt laisvą koją laugh.gif Ale prie visko priprantama. Net mano vyras persėdęs prie mechaninės (jau keli metai važinėja su automatu) sugeba užgesti, tai ką jau kalbėt mum mažesnį stažą turinčiom moterom irnesakyk.gif
Atsakyti
kaip, mieste tik 3 bėgių užtekdavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 11 24, 11:37)
kaip, mieste tik 3 bėgių užtekdavo? g.gif

Labai paprastai, variklis 2,8 l, tik važiuojant 60 ir daugiau prireikdavo 4 pavaros. Šiaip ilgos pavaros buvo, su pirma iki 50 buvo galima išspaust (iki raudonų apsukų). Be to, dar tik pati pradžia vairavimo buvo, tad mieste tik 50-55 km/h važinėdavau. Pavaras perjunginėdavau pagal apsukas. Viskas teisingai ir tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(ggabi25 @ 2014 11 22, 13:36)
Laba diena smile.gif na va grįžau iš Kauno regitros po neišlaikyto važiavimo  verysad.gif labai fainas egzaminuotojas papuolė, tik kad aš žioplė buvau ir sugebėjau padaryti aikštelėj klaidą frusty.gif siūlė rinktis ar važiuoti į miestą, ar sekantį kartą mažiau mokėti, tai sutikau važiuoti, vis buvo įdomu kur būtumėm važiave smile.gif Galiu pasakyti, kad Kauno regitroj liko tik apsisukimas ribotam plote ir įsibėgėjimas. T forma reikėjo atlikti įsukinėjant į degalinę, bei grįžinėjant liepė įsukti i IKI parduotuvės aikštelę ir pasistatyti mašiną.
Žodžiu bevažiuojant supratau, kad lievą instruktorių turėjau  blink.gif o dar taip išgirtas Rigvedoj jis buvo  schmoll.gif važinėjant atrodė lyg ir viskas gerai (nors pati turėjau visko klausinėti, kai pats visiškai nieko nesakydavo), o pasiskaitinėjus čia ir nuvykus į Regitrą laikyti egzamino, pasimatė elementariausi dalykai, kurių manęs jis visiškai nemokino  mega_shok.gif tai tikrai pas jį nelėksiu imti papildomų pamokų, jau ką ką, bet Rigvedą apeisiu dideliu ratu  sleep.gif  Tai tuo pačiu ir norėjau paprašyti, kad gal kuri galėtų į až pasidalinti instruktoriaus iš Racionalaus vairavimo centro, kuris į youtube filmukus įmetęs, kontaktais (jeigu gerai supratau čia beskaitant, tai Arūnas Puskunigis)? smile.gif

Tikrai suknista Rigveda doh.gif su išgirtaisiais instruktoriais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiKu: 24 lapkričio 2014 - 16:48